2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kım dedı domateslı bulgur pilavı bıberlı dıeee

yaaaa nası oluyomuş esra hanım
yakamozla ikiniz öldürdünüz beni burda geçen hafta
yine bulgur pilavı evde yapılır sizin saydıklarınızı yemek için taaaa adanaya, mersine gitmek lazım

ben :26::26::26:

kız boşver bacım sen bunları, geçen akşam yapmayın etmeyin dedikçe saydılarda, saydılar
az kalsın bi yerimiz şişiyodu

üzüm üzüme misali

heee iyi o zaman sorun yok yanınada domates çorbası yaptım domateslerim biraz yumuşamış o yüzden bugün domates yoğunlukta naapiim kullanmasam kötü olucaklar atmaktan iyidir

Selam kızlar geçmişi okuyamadım rahatsızım uzanıyorum bugün biraz karnım çok kasıldı yaa ödüm patladı doğuruyorum sandım valla Gök delinmiş gibi yağmur yyağıyo burda doktoru ariyimde cumaya randevu alayım bari adam yoğun kaçırmayalım neden böyle oldum bugün anlamadım off

ya kızlar benım canım asırı kuru kahve cekıo türk kahvesı kasık kasık yıyorum dayanamadım
çok yeyip kabız olma sonra
16 eylül 33. Haftadayım.
canım benimde sat 16 eylül ama doğum 23 haziran sen yalnış hesaplamış olmayasın doktora gittiğinde doğum tarihi için 1 temmuzmu dedi geç döllenme filanmı internet hesaplayıcılarından hesaplatıncada 23 haziran çıkıyo :44: kurt düşürdün içime he
son adet 16 eylül
doğum 26 haziran ile 1 temmuz arası
şuan 33. Hafta içindeyim. Yeterlimi
kızımın adı cemre ada

şimdi olduuuu. Ama hafta 32+6 diyo bacım benim ctsi 32. Haftam bitti bugün 33+4 gibi ibşey. Onu nasıl düzelticez.
canım tamam işte 33. haftanın içindesin 32 artı 6 oluyo günün benimde aynı hem doğum 26 haziran 1 temmuz diyosun hem 33 artı 4 diyosun 34. haftan olur o zaman anlamadım ben bu işten :26: benimle aynısın işte kız 32 artı 6 sın kafa karıştırma

hehe evet ya ne konuşmuştuk o gün neyse girmeyin yemek kokularına kalkıp uğraşmıyım bide yemek yapmakla

kızlar ben kaçıyoreee kendinize iyi bakın herif gelicek şimdi görüşürüz iyi akşamlar bugün sülüman vaaaaarrr

aman neyse çizelgem olduya + - fark yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…