Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
BU UYARIYI VERİYOR ŞEKERİM
şimdi olduuuu. Ama hafta 32+6 diyo bacım benim ctsi 32. Haftam bitti bugün 33+4 gibi ibşey. Onu nasıl düzelticez.
ya kım dedı domateslı bulgur pilavı bıberlı dıeee
ben :26::26::26:
senin bana verdiğin tarihe bu çıkıyo şekerim
koptum yaa
anlaşıldı kaynamışınız gene kimse kimseyi duymuyo
anlaşıldı kaynamışınız gene kimse kimseyi duymuyo
lafı bağladım bilemgörmedinmi
Allah cezamızı veriyo dedim helallik bile istedim ya
Topiğe hoşgeldinsataşılmaya hazırmısın bacım kalbin falan varsa baştan söyle
Geçmiş olsun mavi,
nidilatın yanında beloc falanda vermedimi???
Aaaa kız walla bu kadar olur,
şimdi gidip tatlı yapıcam hatta malzemeleri çıkarttım dolaptan, margarin yumuşasın biraz diye bekliyorum, inan tesadüfmüüü telepatimii
Hepimizin canı aynı saatte tatlı çekmişilginç :82:
Sağolll bacım walla iyi geldi
Haydeeeburcuda biz gibi ipleri kopardı
yaaaa nası oluyomuş esra hanım
yakamozla ikiniz öldürdünüz beni burda geçen hafta
yine bulgur pilavı evde yapılır sizin saydıklarınızı yemek için taaaa adanaya, mersine gitmek lazım
kız boşver bacım sen bunları, geçen akşam yapmayın etmeyin dedikçe saydılarda, saydılar
az kalsın bi yerimiz şişiyodu
biliyorum öyle olduğunu üstüne görünme muhabbeti olmuş bende. Yenisini yap olmaz mı
çok yeyip kabız olma sonraya kızlar benım canım asırı kuru kahve cekıo türk kahvesı kasık kasık yıyorum dayanamadım
canım benimde sat 16 eylül ama doğum 23 haziran sen yalnış hesaplamış olmayasın doktora gittiğinde doğum tarihi için 1 temmuzmu dedi16 eylül 33. Haftadayım.
son adet 16 eylül
doğum 26 haziran ile 1 temmuz arası
şuan 33. Hafta içindeyim. Yeterlimi
kızımın adı cemre ada
canım tamam işte 33. haftanın içindesin 32 artı 6 oluyo günün benimde aynışimdi olduuuu. Ama hafta 32+6 diyo bacım benim ctsi 32. Haftam bitti bugün 33+4 gibi ibşey. Onu nasıl düzelticez.
yaaaa nası oluyomuş esra hanım
yakamozla ikiniz öldürdünüz beni burda geçen hafta
yine bulgur pilavı evde yapılır sizin saydıklarınızı yemek için taaaa adanaya, mersine gitmek lazım
kız boşver bacım sen bunları, geçen akşam yapmayın etmeyin dedikçe saydılarda, saydılar
az kalsın bi yerimiz şişiyodu
çok yeyip kabız olma sonra
canım benimde sat 16 eylül ama doğum 23 haziran sen yalnış hesaplamış olmayasın doktora gittiğinde doğum tarihi için 1 temmuzmu dedigeç döllenme filanmı internet hesaplayıcılarından hesaplatıncada 23 haziran çıkıyo :44: kurt düşürdün içime he
canım tamam işte 33. haftanın içindesin 32 artı 6 oluyo günün benimde aynıhem doğum 26 haziran 1 temmuz diyosun hem 33 artı 4 diyosun 34. haftan olur o zaman anlamadım ben bu işten :26: benimle aynısın işte kız 32 artı 6 sın kafa karıştırma
hehe evet ya ne konuşmuştuk o günneyse girmeyin yemek kokularına kalkıp uğraşmıyım bide yemek yapmakla
kızlar ben kaçıyoreee kendinize iyi bakın herif gelicek şimdi görüşürüz iyi akşamlar bugün sülüman vaaaaarrr
ben gördüüüüüüüüüüüm ben görüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım
naaptınız var mı gelişme?
hoşbulduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?