hadi ya haberim yokktu benim...göremicez seni artık yani.. üzüldüm.. ama senin için daha iyi tabi dağ başında doğurcağına adam gibi yere gidiyosun. En azından ailen yanında olucak.
şu face'i bana da deyin hele.
ben de katılam.
dogumuda sen nasıl istiyorsan kendin belirle demiş ister belden uyuştururuz istersen tümden demiş onu düşünüyoru en son başkada biş iyok galiba ha bide fmg kızlar facebookda 20011 haziran anneleri diye grup kurdu
dogumuda sen nasıl istiyorsan kendin belirle demiş ister belden uyuştururuz istersen tümden demiş onu düşünüyoru en son başkada biş iyok galiba ha bide fmg kızlar facebookda 20011 haziran anneleri diye grup kurdu
2011 haziran anneleri diye arat grup olana ekleme talebi yolla ben ekliyim seni. 2 tane çıkıyo diğeri grup değil ona göre (onda beğen butonu çıkıyo)
o listede ben yoktum
eğer bi adımı görmiiim varya ne yaparım size düşünün durun
duyguuuuu sildiğimiz camlar mahvoldu gitti
sevi kaçar herkes kendine ii baksın
Fatmaaa benim kızımın adı Zeynepppkimin bebeği 3850 ya maşallah
karakan isminde kullanıcının bebeği
fatma benim kızın adıda zeyneb serra....adamı ikna edersem serrada olacak inşallah
Fatma gitmiş canım
maşallah Allah nazardan saklasın nasıl doğuracak ki acaba? benimkide 33+2 de 1914 gr dı
benim normal gidiyor şimdilik herşey. kısmet artık. senin nasıl olacak?
benimde herşey düne kadar iyi gidiyordu hep haftasındaydı.2000 gr olmalıydı 33 haftalık çünkü.1900 müş kızım.bayağı üzüldüm.ama doktor kız bebekleri küçük olur dedi zaten çok önemli değil.aşağıda dönmüş
iri bi bebek olmayacak büyük ihtimalle normal olur dedi.inşallah bende normal istiyom.sen ne istiyorsun
bende normal istiyorum. benim kızım 5. aydan beri hep başaaşağı ama inşallah farklı bir pozisyona geçmez. annemlere benzerim inşallahta normal olur. annemle teyzem 1-2 saat içinde eve gelirlerdi doğumdan sonra. gittikleri gibi doğururlar hemen gelirverirler di evlerine
ayyy ne güzel.inşallah sende benzersin.ama inşallah ben benimkilere benzemem.benim teyzelerin annemin hep zor olmuş.teyzelerinde hep sorunlu...amcamın kızı evde doğurdu 2.yi hastaneye bile yetişemedi dikiş mikişte yok.inşallah ona benzerim ama hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?