2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi ya haberim yokktu benim...göremicez seni artık yani.. üzüldüm.. ama senin için daha iyi tabi dağ başında doğurcağına adam gibi yere gidiyosun. En azından ailen yanında olucak.

evet canım öle olucak bakalım bi şekilde haber etmeye çalışırım artıkın.....

neyse bende çıkıyorum mesai bitti öptüm hepinizi

çook sevindim nihayet bebişim odası tamamlandı sayılır.mobilyacılara çok söylenmiştim galiba haksızlık yaptım dolabın kapısı getirdiler hemde aramadan.bide şifonyerde ek yeri belli oluyordu boyarız demişlerdi birde baktım ki yenisini getirmişler nasıl şaşırdım anlatamam.Akşamda perdesi gelmişti nasıl rahatladım anlatamam yetişmeyecek diye üzülüp duruyordum

dogumuda sen nasıl istiyorsan kendin belirle demiş ister belden uyuştururuz istersen tümden demiş onu düşünüyoru en son başkada biş iyok galiba ha bide fmg kızlar facebookda 20011 haziran anneleri diye grup kurdu

2011 haziran anneleri diye arat grup olana ekleme talebi yolla ben ekliyim seni. 2 tane çıkıyo diğeri grup değil ona göre (onda beğen butonu çıkıyo)

akşam evden eklerim. iş yerinde yasak face.

birde dün akşam üzeri doktora gittik.benim oğluşum büyümüş kocaman olmuş dönmüş ama iri olacak dedi doktorum büyük olasılıkla sezeryen olacak 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem o zaman kesin olarak netleşecekmiş.fazla hareket etmemen gerekiyor dedi

o listede ben yoktum
eğer bi adımı görmiiim varya ne yaparım size düşünün durun

duyguuuuu sildiğimiz camlar mahvoldu gitti

sevi kaçar herkes kendine ii baksın

benim camlar allah tarafından korunuyo sanırım hamile hamile sildiğim için hiç bişi olmadı o kadar yağmurda :)))))

benim normal gidiyor şimdilik herşey. kısmet artık. senin nasıl olacak?

benimde herşey düne kadar iyi gidiyordu hep haftasındaydı.2000 gr olmalıydı 33 haftalık çünkü.1900 müş kızım.bayağı üzüldüm.ama doktor kız bebekleri küçük olur dedi zaten çok önemli değil.aşağıda dönmüş
iri bi bebek olmayacak büyük ihtimalle normal olur dedi.inşallah bende normal istiyom.sen ne istiyorsun

bende normal istiyorum. benim kızım 5. aydan beri hep başaaşağı ama inşallah farklı bir pozisyona geçmez. annemlere benzerim inşallahta normal olur. annemle teyzem 1-2 saat içinde eve gelirlerdi doğumdan sonra. gittikleri gibi doğururlar hemen gelirverirler di evlerine

ayyy ne güzel.inşallah sende benzersin.ama inşallah ben benimkilere benzemem.benim teyzelerin annemin hep zor olmuş.teyzelerinde hep sorunlu...amcamın kızı evde doğurdu 2.yi hastaneye bile yetişemedi dikiş mikişte yok.inşallah ona benzerim ama hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…