ya ben sarhoş gibiyim yaa kusura bakma canım.... bi tansiyonumumu ölçtürsem acep yaaa
git hade git sabah beri kıvranıyon. gitte öğren bakam ne olmuş.
günaydın canım hoşgeldin
bunlar bana günaydın demedi ben sana diyim bari
küstüm işte
hoşgeldin fmg yaa boş bırakmayın sizler bari çok sıkılıyorum kimsede yazmıyo
çıktıgı yere gerimi sokacak ne kadın...
günaydın kızlar..
ya ben sarhoş gibiyim yaa kusura bakma canım.... bi tansiyonumumu ölçtürsem acep yaaa
günaydın kızlar..
kız gece hiç uuyamadım hilmiyide uyandırmadım sabahdan çok fena çıkarttım bişied yiyemedeim pek ben bi yukarı çıkıp geleyim
günaydın. küsme tatlım artık kafalar bir dünya
9-5 miş tansiyonum...uffff
öyle valla yaaa bide unutkanlık var bende iyice bunadım artık eşim bana diyo şunu yaptın mı diye bende yoo bişey mi yapıcaktım diyorum
günaydın. küsme tatlım artık kafalar bir dünya
kız ne boş bırakıcam. bakma işlerim yoğun çıkıcam ya bu hafta herşeyi toparlamaya çalışıyorum.
gök görmediğin oğlu olmuş misali. anlamıyorum bu insanları yaaaa.
günaydın.
bırakma kendini fatmacım iyiyim de.
bi maden suyu iç.
git gel canım. sen bence dr a da git. bak istifra ettin diyosun. ihmal etme. ne kadar vaktini alcakki git gel. bizide merakta bırakma.
günaydın kızlar..doktordan geldim şimdi.bebişim gayet iyi ve sğlıklıymış.kilosu 2076 gr olmuş boyuda 44 cm.32.haftayı bitirdik.artık 2haftada 1 çağırıyor.gideriz..poz vermedi hanımefendi ama:)resimsiz döndük.akıntımı söyledim kültür örneği aldı.birde ne kadar sıvı alırsam alayım idrarım hep koyu dedim onun içinde tahlil yaptırdı bakalım sonuçlar nasıl çıkacak..işte öyle..
arkadaşlar fotograf ekledim yorumlarınızı bekliyorum :)
düşük çıkmış neden acabaki:44::44:
bu arada gunaydınn kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?