vcanım hastaneyi bilmiyon ben normalkken gittimi hasta olup çıkıyorum bi izin alıyımda eve gidiyimm öğleden sonra gelmeyim.. napiyim yokluğuma alışsınlar yavaşdan
benimki dönmedi daha yaa hissediyorum başı yukarda veledinbakalım benim kaç çıkıcak yarın kontrolümüz var dr m her gittiğimde ölçüyo inş kızım dönmüştür de normal doğum yaparım
iş yerinde yokki eve gittiğimde içerimyaaa sorma iyice uçtuk.
doğurunca daha beter olucaz. nereye yetişeceğimizi şaşırırız artık :)
hemen madensuyu iç.
hem bebeğe faydalı.
nereye ekeldin kiarkadaşlar fotograf ekledim yorumlarınızı bekliyorum :)
karnın aç mı ondan da olabilir. sabah kustum bişey yiyemedim diyosun..
git zaten bacım senin çalışman hata daha izne çıkmadın mı sen ne zaman çıkıyosun izne
anacım iki sayfa geçmişi okiyim dedimde ondan şettirmedimaşağıdakiler niye yazmısunuz yaa bizi beğenmiyomusunuz
fatmaa tansiyonun çok düşük diil ki9-5 miş tansiyonum...uffff
benimki dönmedi daha yaa hissediyorum başı yukarda veledin
melonyy dün dr a gititn geldin. ne dedi dr. anlatsana.
bu ayın sonunda işde.. 3 haftam falan var
günaydın şekerler
anacım iki sayfa geçmişi okiyim dedimde ondan şettirmedim
f5 yap gelir yeni yazılanlarya kızlar bişey soracam.yazılan mesajları okumak için bi sayfa geri git tekrar yeni sayfaları o şekilde görüyorum.bunun daha kolay bir yöntemi yokmu yaa.sürekli geri ileri yapıyorum:)
canım dun gel,nce bahsetmiştim facede grubdada bahsettim canım işte 2 kilo olmuş benim boncuk herşey normal dedi haziran 15 gibi alırız dedi kan şurubu verdi öle yanii
bu arada kan şurubunu içtim sabah mideme bişe yapmadı çok şükür korktuğum gibi olmadı
facede grup mu var arkadaşlar benim haberim yokta
facede grup mu var arkadaşlar benim haberim yokta
canım dun gel,nce bahsetmiştim facede grubdada bahsettim canım işte 2 kilo olmuş benim boncuk herşey normal dedi haziran 15 gibi alırız dedi kan şurubu verdi öle yanii
bu arada kan şurubunu içtim sabah mideme bişe yapmadı çok şükür korktuğum gibi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?