2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bakalım benim kaç çıkıcak yarın kontrolümüz var dr m her gittiğimde ölçüyo inş kızım dönmüştür de normal doğum yaparım
benimki dönmedi daha yaa hissediyorum başı yukarda veledin

yaaa sorma iyice uçtuk.
doğurunca daha beter olucaz. nereye yetişeceğimizi şaşırırız artık :)

hemen madensuyu iç.
hem bebeğe faydalı.
iş yerinde yokki eve gittiğimde içerim

arkadaşlar fotograf ekledim yorumlarınızı bekliyorum :)
nereye ekeldin ki

karnın aç mı ondan da olabilir. sabah kustum bişey yiyemedim diyosun..

bi pogaca yedim di aç gibi de değilim ki..:26:

günaydın şekerler

aşağıdakiler niye yazmısunuz yaa bizi beğenmiyomusunuz
anacım iki sayfa geçmişi okiyim dedimde ondan şettirmedim

9-5 miş tansiyonum...uffff
fatmaa tansiyonun çok düşük diil ki
bence öğlene kadar sabret öğleden sonra izin al git yat
benimde iki gündürbelim ağrıyo yaa sağ arka taraf, bütün gün sandalyede oturuyoruz ya eve gidip yatınca geçiyo, iyice ağırlaştık anacım artık

ya kızlar bişey soracam.yazılan mesajları okumak için bi sayfa geri git tekrar yeni sayfaları o şekilde görüyorum.bunun daha kolay bir yöntemi yokmu yaa.sürekli geri ileri yapıyorum:)

melonyy dün dr a gititn geldin. ne dedi dr. anlatsana.

canım dun gel,nce bahsetmiştim facede grubdada bahsettim canım işte 2 kilo olmuş benim boncuk herşey normal dedi haziran 15 gibi alırız dedi kan şurubu verdi öle yanii

bu arada kan şurubunu içtim sabah mideme bişe yapmadı çok şükür korktuğum gibi olmadı

ya kızlar bişey soracam.yazılan mesajları okumak için bi sayfa geri git tekrar yeni sayfaları o şekilde görüyorum.bunun daha kolay bir yöntemi yokmu yaa.sürekli geri ileri yapıyorum:)
f5 yap gelir yeni yazılanlar

iyi hadi sevindim. ben dün görmemişim o zaman. geçmişi okumakta eziyet geliyo.

sepeti almadım ben yaptım çok istedigim için park yatak ve normal yatak kullanışlı o yüzden aldık beşiği özendiğim için yaptım ama gereksiz bişey aslında

canım yaa sen kontrole antalya ya mı gelisun yoksa alanyada mı dr un

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…