gunaydın kızlar bende kocısı yollayınca uyuyamadım bugun bıde aklıma su ozel saglık sıgortaları takıldı onlara bakmaya actım pc yı ama bıse anlamadım sımdı yaptırsak dogumda kullanabılıomuyuz onu
Bende hafta sonu bezini aldım, ıslak mendil de aldım aynı zamanlarda hazırlanmışız.. Bende çok heyecanlıyım bir an önce doğsun istiyorum.. Şeker tansiyon iyi bu aralar, gerçi doktorum hala bana inanmıyor ama geçen kontrole eşimle gittim eşime bile soruyor diyet yapıyor mu diye.. Bende sinir oldum artık , eşime dedim ki bir daha inanmazsa diycemki çocuk benim çocuğum senin çocuğunun taşıyıcı annesi değilim herhalde, kendi çocuğumu tehlikeye atçak değilim herhalde
ASLINDA ALMIYORLARMIŞ AMA TANIDIK VAR GİZLİ SOKMAYA ÇALIŞIRIM DEDİ AMA EYLÜL NE YAPAR BİLMİYORUM. PSİKOLOGLARDA TARAFTAR DEĞİL DEMEK. ZATEN 2 GECE YATAR ÇIKARIZ İNŞLLhhhhhh
hahahaha süper yaa.. delim ne
fatma nerde işe gelmedimi ki
kızı olcak arkadaslar unnadoda cok guzel bı mont ındırımde kremıde var 18 lıra haberınız olsun
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü
gizli gizli sokarsın sen ya, boşver o da anlar herhalde..
Valla sinir oldum artık, zaten diyet yapmasam en az 20 kilo alırdım hala bana inanmıyor ya.. benim bebeği çok sahiplendi herhalde.. Bebek iri gidiyor ya ondan şüphe ediyor herhalde ama Aslı da iri gidiyordu zaten..
benim minnak 2.5 olmuşmudur acaba yaa sizinkilr iyiydi maşallah benimk kibarcıkk anasına benzemycek sanırım....
ya pazartesı gıttıgımde 2300 dedı doktor onceden onden gıderdı hep kılosu sımdı bana az geldı sızce nasıl bıde erken dogum rıskım var cok az degılmı
benim minnak 2.5 olmuşmudur acaba yaa sizinkilr iyiydi maşallah benimk kibarcıkk anasına benzemycek sanırım....
ya pazartesı gıttıgımde 2300 dedı doktor onceden onden gıderdı hep kılosu sımdı bana az geldı sızce nasıl bıde erken dogum rıskım var cok az degılmı
günaydın diyeceğim ama kimse yok neyse akşam baya kaynamış buralar birazdan gelir herkes biz hergece sancılanıp duruyoruz moralim bozuk kocamı bi 15 gün görmek istemiyorum hiç gözüme gçörünmesin nefret ediyorum ondan
günaydıııııııııııııııııııınnnnnn.. ben hiç ii değilim bugün ..gece hiç uyumadım.. dün fena halde kabızdım federsiniz ama çok zor yaptım şeyim her tarafım çok acıdı neyse gece 3 de wc kalktım bi bktım pembe renkli kan geldi ondan öncesinde de yatarken kasıklarıma agrı girmişti. sabaha kadr kırpmadım gözümü çok korktum acaba kabızlıktan dolayımı kan geldi yoksa başka bişeymiydi bilmiyorum... şuana kadr bişey yok ama bebi,şde hareket edişyo
günaydıııııııııııııııııııınnnnnn.. ben hiç ii değilim bugün ..gece hiç uyumadım.. dün fena halde kabızdım federsiniz ama çok zor yaptım şeyim her tarafım çok acıdı neyse gece 3 de wc kalktım bi bktım pembe renkli kan geldi ondan öncesinde de yatarken kasıklarıma agrı girmişti. sabaha kadr kırpmadım gözümü çok korktum acaba kabızlıktan dolayımı kan geldi yoksa başka bişeymiydi bilmiyorum... şuana kadr bişey yok ama bebi,şde hareket edişyo
geçmiş olsun fatma. bence kabızlıktandır zorlandım diyosun yaparken. ama istersen dr unu ara. bende de uyku diye bişey yok kızım ayaklarını mideme ve göğüs kafesime yasladığı için uyku haram.
canım benim öle bi dr um falan yok ben devlete gidiyorum canım onun için sıra almam lazım sıra beklemem lazım uff.. salı gnü asker hastanesine gidicem sorarım ona[/QUOTE
kötü şeyler getirme aklına o zaman salıya kadar. arkadaşımda da öyle olmuştu. senin gibi zorlanmış ama zorlandığı için kan gelmiş.o da çok korkmuştu.
inan kabızlık yüzünden bende uyuyamadım. karnım çatlıcak gibiydi taş gibi korktum. sabaha kadar uyumadım..pekmez sulandırıp içtim.sabaha işlem tamam
bana doktorum akıntım çok oluyo dediğimde rengini sordu beyazsa sorun yok da pembe olduğu zaman haberim olsun demişti.bence doktora bi sor.için rahat etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?