2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba bayanlar, forumu pek yakından takip edemedim ancak ara sıra okuyabiliyordum. Öncelikle hepinizi Allah kurtarsın. Bende 16 haziranda doğum bekliyordum ama bebişler durmadı salı akşamı 33+5 de su kesemin patlaması sonucu epiduralli sezeryan ile doğum yaptım. Bir kızım, bir oğlum oldu. Şu an ikisi de küvözdeler ama sağlık problemleri yok çok şükür bu akşam emzirmek için verecekler yavrularımı. Oğlum 2320 gram kızım 1850 gram dünyaya geldi. Darısı sizlerinde başına. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

gözünaydın canım. ama 33+5 yazmışsınya okudum ve tüylerim diken diken oldu. korktum yaw :) allah bir an önce sana kavuştursun bebişlerini. çok sevindim.

ayyy sizde erken gelenlerdensiniz demek hayırlı ugurlu olsun sağlıklarıda iyi çok şükür ki maşallah diyelim

maşallah diyelim.. ne güzel kavuşmuşsun bebişlerine..darısı bize..

valla ben de bi yandan korktum. su kesenin patlama nedeni var mı (zorladın mı kendini vs.) yoksa allahın takdiri mi:)

ayyy sizde erken gelenlerdensiniz demek hayırlı ugurlu olsun sağlıklarıda iyi çok şükür ki maşallah diyelim

Teşekkür ederim. İkiz oldukları için erken bekliyorduk ama 36. haftayı bitirirler diye umut ediyorduk. Ama yinede ciğer geliştirici iğne olmuştum 4 tane. İyi ki de olmuşum bebeklerin solunum problemi olmadı erken doğum riski olanlara tavsiye ederim.

maşallah diyelim.. ne güzel kavuşmuşsun bebişlerine..darısı bize..

valla ben de bi yandan korktum. su kesenin patlama nedeni var mı (zorladın mı kendini vs.) yoksa allahın takdiri mi:)

Kendimi zorlamadım hatta uyuyordum. Zaten gebelik boyunca ne çalıştım nede ev işi yaptım diyebilirim. Sadece son 1-2 haftadır karnım aşırı sertti nefes alamıyordum. Karnım hiç aşağı inmemişti. Nst de sancı çıkmıyordu herşey normaldi birden bir akıntı gibi hisettim. Arkasından ağrısız bir şekilde sanki damacanadan su boşalır gibi şiddetli berrak su geldi. Yarım saat sonra ameliyathanede baktıklarında 4 cm açılmıştı ama bende hala sancı yoktu.

yaa:18: benimde 3-4 gündür karnım aşırı sert ve nefes alamıyorum.. bak şimdi birden korku bastı:18::18:

burdakilerle kyaslarsak biizmkiler minik ama dr sana haftasıyla uyumlu dediyse sorun yok. bende 33 haftada 2000 di şimdi yarım kilo almışmıdır diye düşünüyorum ama sanmam..

ege benim bebişte 34 haftaın içindeyken 2170 gr.dı.burdakilerin bebişleri bayağı bi tosuncuk.doktorum çok iyi gayet normal dedi bana.bende haftaya cumartesi gidicem normalde 2750 falan demesi lazım 37 içinde oluyorum çünkü.ama benimki 2650 falan olur sanırım.vallaha ben zaten minnak bi kadınım zayıfım yani şu an 63 kiloyum.zaten 50 ile kalmıştım.bebeğim 3 klo civarı olsun yeter diyorum ama bazen bana da oğlum minnak geliyo.

ya ben hiç ii değilim öğleden sonra izin mi alsam yaa biraz evde dinlensem uffff

kukumav gözün aydın canım.
allah evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Fatmacım sakın telaş yapma kabızlıktan, zorlanmaktan olmuştur kanama.
bebekle alakası yoktur. içini ferah tut.

kukumav gözün aydın canım.
allah evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Fatmacım sakın telaş yapma kabızlıktan, zorlanmaktan olmuştur kanama.
bebekle alakası yoktur. içini ferah tut.

sabahki akıntım normal gelince bende rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…