sabah ki gelen akıntımda beyazdı bşşey yoktu bu biraz rahatlattı aslında...
Merhaba bayanlar, forumu pek yakından takip edemedim ancak ara sıra okuyabiliyordum. Öncelikle hepinizi Allah kurtarsın. Bende 16 haziranda doğum bekliyordum ama bebişler durmadı salı akşamı 33+5 de su kesemin patlaması sonucu epiduralli sezeryan ile doğum yaptım. Bir kızım, bir oğlum oldu. Şu an ikisi de küvözdeler ama sağlık problemleri yok çok şükür bu akşam emzirmek için verecekler yavrularımı. Oğlum 2320 gram kızım 1850 gram dünyaya geldi. Darısı sizlerinde başına. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
Merhaba bayanlar, forumu pek yakından takip edemedim ancak ara sıra okuyabiliyordum. Öncelikle hepinizi Allah kurtarsın. Bende 16 haziranda doğum bekliyordum ama bebişler durmadı salı akşamı 33+5 de su kesemin patlaması sonucu epiduralli sezeryan ile doğum yaptım. Bir kızım, bir oğlum oldu. Şu an ikisi de küvözdeler ama sağlık problemleri yok çok şükür bu akşam emzirmek için verecekler yavrularımı. Oğlum 2320 gram kızım 1850 gram dünyaya geldi. Darısı sizlerinde başına. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
ayyy sizde erken gelenlerdensiniz demek hayırlı ugurlu olsun sağlıklarıda iyi çok şükür ki maşallah diyelim
maşallah diyelim.. ne güzel kavuşmuşsun bebişlerine..darısı bize..
valla ben de bi yandan korktum. su kesenin patlama nedeni var mı (zorladın mı kendini vs.) yoksa allahın takdiri mi:)
Kendimi zorlamadım hatta uyuyordum. Zaten gebelik boyunca ne çalıştım nede ev işi yaptım diyebilirim. Sadece son 1-2 haftadır karnım aşırı sertti nefes alamıyordum. Karnım hiç aşağı inmemişti. Nst de sancı çıkmıyordu herşey normaldi birden bir akıntı gibi hisettim. Arkasından ağrısız bir şekilde sanki damacanadan su boşalır gibi şiddetli berrak su geldi. Yarım saat sonra ameliyathanede baktıklarında 4 cm açılmıştı ama bende hala sancı yoktu.
burdakilerle kyaslarsak biizmkiler minik ama dr sana haftasıyla uyumlu dediyse sorun yok. bende 33 haftada 2000 di şimdi yarım kilo almışmıdır diye düşünüyorum ama sanmam..
ya bu kadın bebişi nasıls armış öle nefes nasıl alıyo
Ünlü oyuncu bu hali ile şok etti! foto galerisi 1 - 05 Mayıs 2011 Perşembe
herkese kocaman günaydıın :)
kafayı yemiş heralde o ne yaaaaa.
herkeze günaydııınn ben geldiiimmm nasılsınız kızlar bebişler nasıl:92:
herkese kocaman günaydıın :)
günaydın canım hoşgeldin
bunlar bana günaydın demedi ben sana diyim bari
küstüm işte
kukumav gözün aydın canım.
allah evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Fatmacım sakın telaş yapma kabızlıktan, zorlanmaktan olmuştur kanama.
bebekle alakası yoktur. içini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?