eğitim araştırmada yapıcam canım orayı düşünüyorum çallı meydan da doğum olmuyo uncalıda ki şubesinde var doğum ama ben taaa oraya gidemem uzak orası ben oraya gidesiye çocuk doğar ayol
kontrollerin çallı meydandaydı dimi,
ordaki dr mu gelecek, eğitim araştırmadan mı dr bulcan
kızlar benim yine midem bulanıyor kötüyüm yine kuscam sanırım
kızlar benim yine midem bulanıyor kötüyüm yine kuscam sanırım
benimde öle idi ama ben ene hafta 2-3 defa sabahları kusuyorum akşamlarıda bazencanım bu haftalarda kusmak normalmi yaa neden öyle oluyosunkii.kusma diyince ödüm patlıyor hamileliğimin ilk 5 ayında günde en az 20 kere kusuyordum tam 7 kilo kaybetmiştim ve sürekli hastanede kalıp serumla besliyolardı.ayy kabus günler.aklıma geldikçe ağlıyorum halaa..
geçen hafta 2-3 gün benimde öle oldu sanki yeni hamileymişim gibi senindemi öle canım
nie oluo bende anlamadım
yaaa benim bulantım yokda accayip şekilde midem yanıyo başedemiyorum bi türlü
eğitim araştırmadan bulcam canım ordaki dr u çağırmicam ama bakalım birkaç arkadşıma sorucam bildikleri iyi bi dr varmı diye bitane duydum ama bakalım sibelmiş ismi senin bildiğin varmı canım
canım bu haftalarda kusmak normalmi yaa neden öyle oluyosunkii.kusma diyince ödüm patlıyor hamileliğimin ilk 5 ayında günde en az 20 kere kusuyordum tam 7 kilo kaybetmiştim ve sürekli hastanede kalıp serumla besliyolardı.ayy kabus günler.aklıma geldikçe ağlıyorum halaa..
geçen hafta 2-3 gün benimde öle oldu sanki yeni hamileymişim gibi senindemi öle canım
nie oluo bende anlamadım
benimde öle idi ama ben ene hafta 2-3 defa sabahları kusuyorum akşamlarıda bazen
benimde öle idi ama ben ene hafta 2-3 defa sabahları kusuyorum akşamlarıda bazen
günaydın neden kız naptı kocan?
kızlar eğitim araştıma hastanelerine gitmeyin diyolar.deneme tahtası olmuyomuşsun çünkü..sizin memleketi bilmem ama bizim burda daireden bi kız eğitim araştırma hastanesinde doğum yaptı. 'sancılanıyorum bağırıcam, azarlayıp susturdular, ellerimi ısırdım sesim çıkmasın diye' şeklinde anlattı. kendi doktoru da bebek doğduktan sonra gelmiş. asistanlar fln girmiş doğuma. ne kadar doğru bilmem ama böyle anlattı. haberiniz olsun..
Melony tatlım ben burdaydım sen benim topice gitmişsin...iki sayfada açık ara ara oraya bakıyorum ara ara buraya..gelen giden oluyor işim biraz yoğun tatlişim...
yaaa benim bulantım yokda accayip şekilde midem yanıyo başedemiyorum bi türlü
benimde midem acayip yanıyo. su fln içiyorum fayda etmiyo.en iyi gelen elma..
sabah işe giderken tatlı bişeyler istedi kalmamış bisküvi çikolata gibi falan bende en son dün akşam yedik canım dedim ay işte geçen gün aldım şukadar şunu aldım falan ilk defa böle şeyler söyleyince ne oluyoruz dedim dün sabah sana verdim gofreti keki bende gündüz çikolatayı yedim dedim bu sölenerek yatak odasına deodorant sıkmaya gitti neyse başka gofret vardı onu verdim yedi ama ben kırıldım sanki sadece kendine alıyormuş gibi davrandı çok kırıldım gecede yatmadan keşke çalışıyo olsaydın demişti offf ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum facemi falan kapattım gece vay işte bi erkek öğretmen arkadaşım merak edip msj atmış buda okumuş ama ben görmedim gece yatarken imalı imalı konuştu sabahta bunlar olunca çok sinirlendim ben onu dört gözle bekliyorum sevdiği şeyleri pişiriyorum offf nankörler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?