mardine wenice açılmış, hemen gittim bugün, oğluşa bir şeyler aldım yine. yazlık şortlu takım aldım küçücük çok tatlı. eşim isyanlarda ne zaman bitecek bu alışveriş diye
kız belki inanmıycan:)))esrayı göremeyip, telaş edince kafamı temizlikle topladım:))))
ne yapiim benim ilacımda bu, oturup düşündükçe daha kötü oluyorum...
yanlışlıkla başka resmemi baktıki yakamoz :26:
doğurduysa yarın eve gelir heralde...
gerçekten merak ediyorum, durumu önemli olmasa çokdan gelirdi buraya,
endişeliyim..
bence eşi izin vermemiştir izinliyse eğer, merak etmeyin o kadar canım en kötü doğurmuştur.
öyküm ne haber, nasıl gidiyo??
güle güle giysin bebeğin...
ama bencede fazla alma artık, çünki çoğu giyemeden küçülüyo
hem demiştin kıyafetleri 1 makinaya sığmadı diye,
ooooo ne yapıcan o kadar kıyafeti, inan sonra yazık oluyo canım..
dıdın dın dıdıdnnnnnnn
evet kızlar,
nst ye bağlandık bebişim hep uyudu onun için baya uzun kaldım bi metre nst kkağıdım oldu
sonra usg ye girdim 2.150 gr çıktı kızım, dr yanılma payı var 2500 civarı olabilir ama bu bebek 40 hafta bekkleyemez, beslenme rezervleri azalıyor, haftaya perşembe kontrol edip doğumu planlayalım dedi...
Allahın izniyle haftaya cuma,cumartesi felan saırım sezaryene gireceğim aslında hiç istemeyerek...
ama drum gayet ciddi bi şekilde bi hekim olarak ben bu riski alamam dedi..
şimdi leyla olmuş bi şekilde eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoz
benim dualarım tüm hamile ve bebişleriyle, siz de dualarınız eksik etmeyin ne olur
çıkıp yürüseydin biraz. gerçekten kızıyorum, geri dönüşü yok ki bunun. bir de iyi yapabiliyorsunuz onca işi, ben oda süpürsem yoruluyorum. bütün evi aynı gün temizleyemiyorum artık. napayım gelenler evi pis desin, oğlumdan kıymetli değil.
İyilik valla iyi gidiyor diyelim öyle olsun... Ev işiiçin bende dün kızdım burda iş güç yapmayın dedim sonra gidip banyo dolaplarını düzenledim, fayanslarını yıkadım.. Sonrada çok güldüm kendime
evet ya içimdeki alışveriş canavarına dur demem lazım... ilk olunca atlıyorum işte.
bak bakk kızz yapmayın artık temizlik aaaa kızıyorum ben de vala haa.. canım eviniz de eminim bal dök yala şeklinde tertemizdir..az kirlensin bırakın dakız belki inanmıycan:)))esrayı göremeyip, telaş edince kafamı temizlikle topladım:))))
ne yapiim benim ilacımda bu, oturup düşündükçe daha kötü oluyorum...
yanlışlıkla başka resmemi baktıki yakamoz :26:
mardine wenice açılmış, hemen gittim bugün, oğluşa bir şeyler aldım yine. yazlık şortlu takım aldım küçücük çok tatlı. eşim isyanlarda ne zaman bitecek bu alışveriş diye
bugün hıdırellezmiş. arkadaş söyleyince fark ettim. çocukken çok heyecanlanırdım. izmirde epey şenlikli geçerdi eskiden hıdırellezler. buralarda yok bir şey.
ben de birkaç gündür bunlara bakıyorum alsam mı diye. çok hoşuma gitti. bir de yandan çıtçıtlı olması güzel, ilk zamanlar kafadan geçirmek zor olabiliyormuş ya. kaç gündür bunlardan arıyorum burda hiçbir yerde yok. LCW'de vardı sadece o da pembeydi:))bak bakk kızz yapmayın artık temizlik aaaa kızıyorum ben de vala haa.. canım eviniz de eminim bal dök yala şeklinde tertemizdir..az kirlensin bırakın da
ben de unnadodan aldım canımhani üstü yandan çıtçıtlı altı da çıtçıtlı bodylerden. çoook şeker fotosunu koyayım
Eki Görüntüle 190589
ben de birkaç gündür bunlara bakıyorum alsam mı diye. çok hoşuma gitti. bir de yandan çıtçıtlı olması güzel, ilk zamanlar kafadan geçirmek zor olabiliyormuş ya. kaç gündür bunlardan arıyorum burda hiçbir yerde yok. LCW'de vardı sadece o da pembeydi:))
yelkovan facete gördüm çook tatlısın maşallah :)) yengeme çok benziyorsun :)
sevibadekız ne zaman gircen face e.. seni de görelim :)))
yelkovan facete gördüm çook tatlısın maşallah :)) yengeme çok benziyorsun :)
sevibadekız ne zaman gircen face e.. seni de görelim :)))
3 tanesi için bu fiyat iyi bence. ben hemen aldım ilk gün :)) renklerine bayıldım :) yazın çok sıcak olur o zaman giydiririz bacakları kolları açıkta kalır onları da ısırırız arada
canım benım yaa valla kırk yıllık arkadas gıbıyız ne guzel oldu su face:))
bıde nıcklere o kadar alısmısım kı kım kımdır 10 saat ısımler ve nıcklerı karsılastırıyorum:))
evet uygun fiyatı. ben çok aldım böyle çıtçıtlı, annem de almış br şeyler. abartmayayım en iyisi:))3 tanesi için bu fiyat iyi bence. ben hemen aldım ilk gün :)) renklerine bayıldım :) yazın çok sıcak olur o zaman giydiririz bacakları kolları açıkta kalır onları da ısırırız arada
bıde nıcklere o kadar alısmısım kı kım kımdır 10 saat ısımler ve nıcklerı karsılastırıyorum:))
biz seni halaaa göremedik blue hanım
koymuş oraya bi çocuk resmi...
duygu hanıma arkadaşlık isteği gönderdik bakalım eklerse görürsünüz benide:))),
çok harikalar bayıldımmmm
kaç tl ya aldım dedin kaçırmışım orayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?