2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mardine wenice açılmış, hemen gittim bugün, oğluşa bir şeyler aldım yine. yazlık şortlu takım aldım küçücük çok tatlı. eşim isyanlarda ne zaman bitecek bu alışveriş diye

mardine wenice açılmış, hemen gittim bugün, oğluşa bir şeyler aldım yine. yazlık şortlu takım aldım küçücük çok tatlı. eşim isyanlarda ne zaman bitecek bu alışveriş diye

güle güle giysin bebeğin...
ama bencede fazla alma artık, çünki çoğu giyemeden küçülüyo
hem demiştin kıyafetleri 1 makinaya sığmadı diye,
ooooo ne yapıcan o kadar kıyafeti, inan sonra yazık oluyo canım..

çıkıp yürüseydin biraz. gerçekten kızıyorum, geri dönüşü yok ki bunun. bir de iyi yapabiliyorsunuz onca işi, ben oda süpürsem yoruluyorum. bütün evi aynı gün temizleyemiyorum artık. napayım gelenler evi pis desin, oğlumdan kıymetli değil.

İyilik valla iyi gidiyor diyelim öyle olsun... Ev işiiçin bende dün kızdım burda iş güç yapmayın dedim sonra gidip banyo dolaplarını düzenledim, fayanslarını yıkadım.. Sonrada çok güldüm kendime

evet ya içimdeki alışveriş canavarına dur demem lazım... ilk olunca atlıyorum işte.

Allah kurtarsın inş. kolay ve sağlıklı olur

bugün hıdırellezmiş. arkadaş söyleyince fark ettim. çocukken çok heyecanlanırdım. izmirde epey şenlikli geçerdi eskiden hıdırellezler. buralarda yok bir şey.

hava kötüydü bugün yürüyüş pek içimden gelmedi..
benimde gücüm olduğunda duramıyorum illa yapıyorum, gücüm yokken zorlamıyorum canım,
walla gelenler için yapmıyorum temizliği, kendim için yapıyorum, insanların demeleri bitmez zaten..

aynenn bende bugün dedimki,
sevinin dediğini yap..yaptığını yapma:))))
hem millete derim yapmayın, hemde daha beterini kendim yaparım...

evet ya içimdeki alışveriş canavarına dur demem lazım... ilk olunca atlıyorum işte.

evet ilk bebeklerde öyle oluyo canım..

bak bakk kızz yapmayın artık temizlik aaaa kızıyorum ben de vala haa.. canım eviniz de eminim bal dök yala şeklinde tertemizdir..az kirlensin bırakın da

ben de unnadodan aldım canım hani üstü yandan çıtçıtlı altı da çıtçıtlı bodylerden. çoook şeker fotosunu koyayım

bugün hıdırellezmiş. arkadaş söyleyince fark ettim. çocukken çok heyecanlanırdım. izmirde epey şenlikli geçerdi eskiden hıdırellezler. buralarda yok bir şey.

YAZDIKLARIMIN HEPSİ GİTTİ SİTE BAKIMDA DİYE SALAK Bİ YAZI GELİYO

esraaaaaaaaaaa ne oldu iyimisin????????????

ben de birkaç gündür bunlara bakıyorum alsam mı diye. çok hoşuma gitti. bir de yandan çıtçıtlı olması güzel, ilk zamanlar kafadan geçirmek zor olabiliyormuş ya. kaç gündür bunlardan arıyorum burda hiçbir yerde yok. LCW'de vardı sadece o da pembeydi:))

kızlar bır kagıda dıleklerınızı yazın saksı toprak varsa ozellıkle gul agacının altına koyun sabah ezanı ıle alın ve yakın ıns. butun dıleklerımız kabul olur
bu arada öbozuk parada koyun yıl boyu cuzdanınızda tasyın o da bereket paranız olsun:))

yelkovan facete gördüm çook tatlısın maşallah :)) yengeme çok benziyorsun :)
sevibadekız ne zaman gircen face e.. seni de görelim :)))

3 tanesi için bu fiyat iyi bence. ben hemen aldım ilk gün :)) renklerine bayıldım :) yazın çok sıcak olur o zaman giydiririz bacakları kolları açıkta kalır onları da ısırırız arada

canım benım yaa valla kırk yıllık arkadas gıbıyız ne guzel oldu su face:))
bıde nıcklere o kadar alısmısım kı kım kımdır 10 saat ısımler ve nıcklerı karsılastırıyorum:))

biz seni halaaa göremedik blue hanım
koymuş oraya bi çocuk resmi...
duygu hanıma arkadaşlık isteği gönderdik bakalım eklerse görürsünüz benide:))),

3 tanesi için bu fiyat iyi bence. ben hemen aldım ilk gün :)) renklerine bayıldım :) yazın çok sıcak olur o zaman giydiririz bacakları kolları açıkta kalır onları da ısırırız arada

çok harikalar bayıldımmmm
kaç tl ya aldım dedin kaçırmışım orayı...

bıde nıcklere o kadar alısmısım kı kım kımdır 10 saat ısımler ve nıcklerı karsılastırıyorum:))

aynen ben de o haldeyim henüz çoğunluğu görmedim :))
oğluşum karnımda hareket ettikçe arada sanki içerde ağzıyla pııırtt yapar gibi baloncuklar hissediyorum yaaa çok komik bi his

evet uygun fiyatı. ben çok aldım böyle çıtçıtlı, annem de almış br şeyler. abartmayayım en iyisi:))

ben de bazılarını öğrenemedim hala, kimdi diye bakıyorum ikide bir:)

yelkovan bende senin ismini bilmediğim için acaba hangisiydi diye düşündüm şimdi....

ay süperrrr evet canım 23 nisan münasebetiyle değiştirmiştim ööyle kalmış
canım 3ünü 17ye aldım. yandan çıtçıtlı diye hoşuma gitti. unnadodan aldım. internetten kapalı alışveriş sitesi. güvenli baya. o kadar çok şey aldım ki :) bebek bakım çantamı bile ordan çok ucuza aldım. davetiyeyle üye olunuyor, davetiye gönderebilirim istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…