2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

var bacım ıdrar yolunda enfeksıyonda var yok ben normalı beklıyemıcm sanırımmm normalıde epidural ıstıyorum yok rahım kası calısmıyomus yok bebek vakumla alınıyomus bu ne yaaaaaaaaa

ha bak bende yok yok ta idrar yolu enfk bendede cıktıydı o araştırmada oda etkilermiş ben antibiyotik kullandım düşün okadar kötüydüm ki uyku yok yemek yok hastaneye yatman lazım deemişlerdi şimdi yediklerime çok dikkat ediyorum bahsediyorumya devamlıda çok zor ben rabbim kolaylık versin

var bacım ıdrar yolunda enfeksıyonda var yok ben normalı beklıyemıcm sanırımmm normalıde epidural ıstıyorum yok rahım kası calısmıyomus yok bebek vakumla alınıyomus bu ne yaaaaaaaaa

saçmalama esra,
şimdi erkenden sezeryen olmak sana kolay gelebilir ama, erken doğan bebeklerde kolik nöbeti, gaz sancısı vs oluyo, anne karnında ne kadar dursa kardır...olgunlaşmamış meyve dalından koparsa ne olur??? ben 2 tane doğurdum, nası rahim kası çalışmaz???sadece dr un ıkın dediğinde var gücünle ıkıncaksın, hepsi bu...zormu????
ameliyat öyle dr ların dediği gibi basit bişi değil, kurtulacam derken daha beterine kaçmayın..

hee kısmet işte hemde alanyanın yillisi ile evlendim nerden nere kısmet sen yerlisimisin kayserinin

allah iyiliğini versin emi
bende izmirin yillisi ile evlendim, nerden buldun kızzzz antalyalıyı yoksa sende ünideykenmi???
kesin 20 yi geçmeden kandırmıştır enişte seni
benim öyle oldu...

gebelık bulantısı bacım cunkı nıye dersen ben evlenmeden ıkı ay oncesı baktırmıstım sfra keseme mıdem cok agrıyordu dr lar arastırdı gastırıt cıktı safrada bıse yok sukur

onla geçmiş olsun peki lansor kullansan bana doktor verdi ben 4. ayımdan beri içiyorum ve düzeltti benim midemi şimdi sabah akşam alacaksın dedi doktor ben artık klozeti görmekten nefret eder olmuştum çok şükür lansorda iyi geldi ama az kaldı sabredecen ya yada doktora danışcan

allah iyiliğini versin emi
bende izmirin yillisi ile evlendim, nerden buldun kızzzz antalyalıyı yoksa sende ünideykenmi???
kesin 20 yi geçmeden kandırmıştır enişte seni
benim öyle oldu...

yok ben üniversiteyi ot gibi okudum üniversiteden sonra oldu öle hemen de kandıramadı 6 sene uğraştı rabbimde nasip etmiş oldu eğer ozaman kansaydım şimdi bende 2. yada 3. yü doğurur olurdum şuan kayseridemi yaşıyosun benim annemler kayseride ailem herkes hatta ilk dört ayımı kayseride annemin yanında geçirdim

ipek sen kayseridemisin şuan

hayır ben sadece kayseride doğdum.. istanbuldayım 2 yaşımdan beri.. ama tüm yemeklerini bilirim yağlama , mantı , katmer , S kurabiye :)

selam kızlar :79:
ne güzel hepinizin doğuma az bir zamanı kalmış.benimki daha minicik zaman nasıl geçecek diye düşünüyorum.
benim pazartesi kötü bir hastane deneyimim oldu.ben ankaradayım ve bana hastane tavsiye etmenizi isteyeceğim sizden.çok pahalı olmayan özel bir hastane arıyorum inşallah doğumu da orda yapmak istiyorum.
hepinize rahat doğumlar diliyorum

selam canım noldu ki... ben balgat tarafında oturuyorum.... kk.da akropolde doğum yapan ve memnun olan birini okumuştum... ben de yakın diye direk oraya gittim... sakin hoş bi hastane... fiyatları da uygun... her muayeneye 30 tl.... doğum da nasıl olduğu farketmiyo 1500 lira dediler.. sezaryen normal epudural farketmiyo yani... doktor olarak da ben bayan tercih ettiğim için nurten hanıma gidiyorum.. ama bi erkek doktor varmış bülent mi ne... o iyimiş baya...

benm ablam ilk doğumunda epidural sezaryen yaptırdı,doğumdan çıktığında gittk yanına dediki inanamıyorum dişim çekildiğinde daha ağrım olmuştu.tabi ilk sezaryen ve uyuşuğu geçmediği içindi,her sezaryen ameliyetı gibi onunda ilk gecesi zordu.ikincide doktoru yine epidural ol dedi ama o genel istedi,korktum ameliyathanede üşüdm falan dedi,neyse ameliyattan bi çıktı,daha bilinci yerine gelmemiş,dili dönmüyo bişey demeye sadece dikişlerim diyip bağırıyo,kendi uyanmadan ameliyat bölgesinin uyuşuğu açılmıştı,doktoru geldi sana iyi oldu dedi.ben epidural normal istiyorum ama en kötü ihtimallede epidural sezaryen.yinede herkesin kendi tercihi,şu bi gerçekki ilk sezaryenle ikinci bir değillll.

Ben de iyiyim diyeyim ii olayim inshallah. dusuk tansiyon halsiz yapiyor beni. uyumak istiyorum ama rahat da uyuyamiyorum, bebis saolsun tekmeleri ile uyandiriyor. Cani SIKILIYOR herhalde tek basina, beni de uyandirmak istiyor:)
gunum yaklastikca husysuzlastim daha cok ilgi istiyorum, aslinda tuhaf bir hal icindeyim

hanımlar dogum tarıhımız ayarlandı 3 hazıran spınal doguma alınıyorum heyecan bastııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…