var bacım ıdrar yolunda enfeksıyonda var yok ben normalı beklıyemıcm sanırımmm normalıde epidural ıstıyorum yok rahım kası calısmıyomus yok bebek vakumla alınıyomus bu ne yaaaaaaaaa
savi bade kıs sen kayserilimisin bende kayseriliyim amannnn
var bacım ıdrar yolunda enfeksıyonda var yok ben normalı beklıyemıcm sanırımmm normalıde epidural ıstıyorum yok rahım kası calısmıyomus yok bebek vakumla alınıyomus bu ne yaaaaaaaaa
hee kısmet işte hemde alanyanın yillisi ile evlendim nerden nere kısmet sen yerlisimisin kayserinin
gebelık bulantısı bacım cunkı nıye dersen ben evlenmeden ıkı ay oncesı baktırmıstım sfra keseme mıdem cok agrıyordu dr lar arastırdı gastırıt cıktı safrada bıse yok sukur
normal olurmu bacım, sancın olmasa karnın taş gibi olmaz..
hani korkutmiiim ama nst de sancılar öyle çıkıyo,
dr una sor istersen..
QUOTE]
ayy bende şimdi aradım sordum bi nstye bağlasınlare dedi p.tesi 7dk bir kasılmam vardı ogünden beri taş gibi karnım birde şimdi okudum çok ciddi sonuçlar olabiliyormuş karın sertliğinin bebk ölümlerine kadar az oksijen gidiyormuş vs su azalmasına neden oluyormuş ki benim suyum azdı plesanta ayrılması da neden oluyormuş uff doğru düzgün dr yok ki burada
selam canlarım nasılsınızzzzzzzz görüşmeyeliiiiiiiiiiiii:87:
bende kayseriliyiiiim :)
allah iyiliğini versin emi
bende izmirin yillisi ile evlendim, nerden buldun kızzzz antalyalıyı yoksa sende ünideykenmi???
kesin 20 yi geçmeden kandırmıştır enişte seni
benim öyle oldu...
hayır ben sadece kayseride doğdum.. istanbuldayım 2 yaşımdan beri.. ama tüm yemeklerini bilirim yağlama , mantı , katmer , S kurabiye :)
normal olurmu bacım, sancın olmasa karnın taş gibi olmaz..
hani korkutmiiim ama nst de sancılar öyle çıkıyo,
dr una sor istersen..
QUOTE]
ayy bende şimdi aradım sordum bi nstye bağlasınlare dedi p.tesi 7dk bir kasılmam vardı ogünden beri taş gibi karnım birde şimdi okudum çok ciddi sonuçlar olabiliyormuş karın sertliğinin bebk ölümlerine kadar az oksijen gidiyormuş vs su azalmasına neden oluyormuş ki benim suyum azdı plesanta ayrılması da neden oluyormuş uff doğru düzgün dr yok ki burada
öyle olduğunu bilmesem pirpiriklendirirmiyim ben seni???
nst ye bağlanmakta fayda var bebeğin kalbini falan dinlerler en azından sıkıntıdanmı iyimi diye??
yok ben üniversiteyi ot gibi okudum üniversiteden sonra oldu öle hemen de kandıramadı 6 sene uğraştı rabbimde nasip etmiş oldu eğer ozaman kansaydım şimdi bende 2. yada 3. yü doğurur olurdum şuan kayseridemi yaşıyosun benim annemler kayseride ailem herkes hatta ilk dört ayımı kayseride annemin yanında geçirdim
ipek sen kayseridemisin şuan
benimkide 3 sene uğraştı:))))))))
walla 2.yi 3.yü doğurmak çok güzel, büyük kızım şu an 10 yaşında,
2 sene sonra genç kızlığa başlıyor, keşke 2.yide çok beklemeyip yapsaydım,
bu bebekde herkesin bildiği gibi süpriz bi bebek oldu:))))
nasip işte şükürler olsun..
yok ben izmirdeyim, ailem kayseride, en son geçen yaz gittim, hamileyken gidemedim,
malum okul var..
gurbettesn yanii ne zor demi gerçi senin ki çok olmış benim daha 3 yılım yeni bitti alışıyor insan bir şekilde bakalım annem gelsin doğumdan sonra dönebilirim annemle hem safradan ameliyet olmak için hemde sıcakta bebekle kalmamak için biliyosun buraların sıcağınıöyle olduğunu bilmesem pirpiriklendirirmiyim ben seni???
nst ye bağlanmakta fayda var bebeğin kalbini falan dinlerler en azından sıkıntıdanmı iyimi diye??
benimkide 3 sene uğraştı:))))))))
walla 2.yi 3.yü doğurmak çok güzel, büyük kızım şu an 10 yaşında,
2 sene sonra genç kızlığa başlıyor, keşke 2.yide çok beklemeyip yapsaydım,
bu bebekde herkesin bildiği gibi süpriz bi bebek oldu:))))
nasip işte şükürler olsun..
yok ben izmirdeyim, ailem kayseride, en son geçen yaz gittim, hamileyken gidemedim,
malum okul var..
gurbettesn yanii ne zor demi gerçi senin ki çok olmış benim daha 3 yılım yeni bitti alışıyor insan bir şekilde bakalım annem gelsin doğumdan sonra dönebilirim annemle hem safradan ameliyet olmak için hemde sıcakta bebekle kalmamak için biliyosun buraların sıcağını
zor tabiii zor olmazmıııı,
kızlarıma şimdiden aşılıyorum sakınn uzağa evlenmeyin diye
bende annemlerle dönmeyi düşünüyorum, bilmiyorum duruma bakıcam...
bilmemmi alanyaya tatile gitmiştik, birde benim antalyada kuzenlerim, amcamlar falanda var,
izmirin sıcağından beterdir oraları..
selam kızlar :79:
ne güzel hepinizin doğuma az bir zamanı kalmış.benimki daha minicik zaman nasıl geçecek diye düşünüyorum.
benim pazartesi kötü bir hastane deneyimim oldu.ben ankaradayım ve bana hastane tavsiye etmenizi isteyeceğim sizden.çok pahalı olmayan özel bir hastane arıyorum inşallah doğumu da orda yapmak istiyorum.
hepinize rahat doğumlar diliyorum
canım tam görüşüyorduk form falan doldurdu o esnada acil doğum geldi gitti bende beklemedim.ama dediği ikiside aynı kişiye göre değişir epuduralde bebeğini göreceksin ayılma durumun yok hemen emzireceksin tansiyonada epudural daha iyi gelir dedi uyutmayacağımız için dedi
geneldede sıkıntı yok ne istersen dedi anlatamadan gitti((((((((
benim de erkek. diğeri de küçükmüş senin, arkadaş gibi büyüyecekler.gerçi senin için zor olur başlarda.
iyiyim canım.sen nasılsın? izne ayrıldığımdan beri geç yatıp geç kalkıyorum. gözlerim ağırlaşmaya başladı gerçi. banayaklaşma kurdu grubu. 2011 haziran anneleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?