iyiym canım yaaa sen nasılsınn
offf cok kotuyum valla mıdem berbat
günaydın bacım ya misafirim gelecek ama ben buraya girdim çok işim var aslında
bebekler gelioooo %90 tamamlandı... █████████████████████████░░░░
iyi değilim bugün ya. Akşam çok ağrım oldu. şimdide sırtım kopuyo sanki
selam güzel anneler hayırlı cumalar herkese
ayşe bu halinle bide misafirmi alıyosun, hem sancım var diyosunda??
ipek şurda varyaa beni bi heyecanlandıran sensin,
şu kadar hafta olduk...şu kadar gün kaldı....
sen doğurcan gene biz kalcaz burda yapma bize bu eziyeti...
fatmaaaaa benide arkadaşlığa eklede göriim seni, en çok merak ettiklerimden biride sensin bacım, nede olsa ikimizde de hınzırlık var
bebek poyraz nasılsın canım sancıların nası oldu iyisin değilmi
offff bır gecseydı yaaa valla dayanacak gucum kaladı benım ya sabahtan berı 3 defa kustum ac karnına hastanyee gıdelım dıo esım hastane bıktı valla benden
offff bır gecseydı yaaa valla dayanacak gucum kaladı benım ya sabahtan berı 3 defa kustum ac karnına hastanyee gıdelım dıo esım hastane bıktı valla benden
günaydın kıslar herkes iyidir umarım benim karnım artık hep taş gibi sert normal mi
savi bade kıs sen kayserilimisin bende kayseriliyim amannnn
iyym canım cok sukur suan su mıde bulantısıda bır gecse sırf bu yuzden erken kurtulmak ıcın sezeryan yapacam he
iyym canım cok sukur suan su mıde bulantısıda bır gecse sırf bu yuzden erken kurtulmak ıcın sezeryan yapacam he
bişe diycem bende senin gibi hep kusuyordum doktor bana araştılım dedi ve safra cıktı bir baktırsanmı diyecem demedim doktorun hiç araştıralım diye benim doktor olur diyodu hep normal diyodu sonra başka doktora gidince bakılması lasım araştırıldı işte
aaa o niyeki??? üşüttünmü acaba,
hiçbişey yiyemiyosan tuzlu leblebi aldır kocana o bu durumlarda iyi geliyo esracım,
aslında hamilelik ilerledikçe mide bulantısı olmaz ama :44:
idrar yolu enfeksiyonuna bakıldımı???oda yapar..
normal olurmu bacım, sancın olmasa karnın taş gibi olmaz..
hani korkutmiiim ama nst de sancılar öyle çıkıyo,
dr una sor istersen..
hadi kızzzzzzzz
ne geziyon hemşerim antalyalarda sen?????
hadi kızzzzzzzz
ne geziyon hemşerim antalyalarda sen?????
bişe diycem bende senin gibi hep kusuyordum doktor bana araştılım dedi ve safra cıktı bir baktırsanmı diyecem demedim doktorun hiç araştıralım diye benim doktor olur diyodu hep normal diyodu sonra başka doktora gidince bakılması lazım dedi sonra araştırdık işte souç safrada bir sürü taş cıktı sebebide buymuş seninki belki normal gebelik bulantısıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?