2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

istanbuldada hava cok serın dısarı cıkmak ıstıyorum kolum kalkmıyor en ıyısı bı kahve ıceyım yavas yavas gıyıneyım enerjı gelır:))
gecmıs olsun kızlar dıkkat edın kendınıze...

günaydın bacım ya misafirim gelecek ama ben buraya girdim çok işim var aslında

selam güzel anneler hayırlı cumalar herkese
ayşe bu halinle bide misafirmi alıyosun, hem sancım var diyosunda??

bebekler gelioooo %90 tamamlandı... █████████████████████████░░░░

ipek şurda varyaa beni bi heyecanlandıran sensin,
şu kadar hafta olduk...şu kadar gün kaldı....
sen doğurcan gene biz kalcaz burda yapma bize bu eziyeti...

fatmaaaaa benide arkadaşlığa eklede göriim seni, en çok merak ettiklerimden biride sensin bacım, nede olsa ikimizde de hınzırlık var

savi bade kıs sen kayserilimisin bende kayseriliyim amannnn

kızlar ben sizden öndeyim ama sizin kadar sıkıntı yaşamıyom... maşallah diyeyim de... acaba 42.haftalara falan mı kalcam töbe töbe... cuma vakti demeyeyim böyle... hayırlısıyla vaktinde gelsin yavrum... az az kasılma oluyo, az az adet sancısı gibi sancı, bi de akıntım sarılaştı... sizin de öyle mi

offff bır gecseydı yaaa valla dayanacak gucum kaladı benım ya sabahtan berı 3 defa kustum ac karnına hastanyee gıdelım dıo esım hastane bıktı valla benden

aaa o niyeki??? üşüttünmü acaba,
hiçbişey yiyemiyosan tuzlu leblebi aldır kocana o bu durumlarda iyi geliyo esracım,
aslında hamilelik ilerledikçe mide bulantısı olmaz ama :44:
idrar yolu enfeksiyonuna bakıldımı???oda yapar..

günaydın kıslar herkes iyidir umarım benim karnım artık hep taş gibi sert normal mi

normal olurmu bacım, sancın olmasa karnın taş gibi olmaz..
hani korkutmiiim ama nst de sancılar öyle çıkıyo,
dr una sor istersen..

savi bade kıs sen kayserilimisin bende kayseriliyim amannnn

hadi kızzzzzzzz
ne geziyon hemşerim antalyalarda sen?????

iyym canım cok sukur suan su mıde bulantısıda bır gecse sırf bu yuzden erken kurtulmak ıcın sezeryan yapacam he

bişe diycem bende senin gibi hep kusuyordum doktor bana araştılım dedi ve safra cıktı bir baktırsanmı diyecem demedim doktorun hiç araştıralım diye benim doktor olur diyodu hep normal diyodu sonra başka doktora gidince bakılması lazım dedi sonra araştırdık işte souç safrada bir sürü taş cıktı sebebide buymuş seninki belki normal gebelik bulantısıdır

Son düzenleme:
iyym canım cok sukur suan su mıde bulantısıda bır gecse sırf bu yuzden erken kurtulmak ıcın sezeryan yapacam he

birdee bebek çok hareketli olunca, çok dönünce falanda midesi bulanıyo insanın,
kendini bi takip et bakalım...
doğumda bile bebeğin manevralarından safra çıkaran çok...
başınıza gelirse şaşırmayın diye dedim...

amannn bu dr larda herşeye normal diyo...

var bacım ıdrar yolunda enfeksıyonda var yok ben normalı beklıyemıcm sanırımmm normalıde epidural ıstıyorum yok rahım kası calısmıyomus yok bebek vakumla alınıyomus bu ne yaaaaaaaaa

gebelık bulantısı bacım cunkı nıye dersen ben evlenmeden ıkı ay oncesı baktırmıstım sfra keseme mıdem cok agrıyordu dr lar arastırdı gastırıt cıktı safrada bıse yok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…