2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

krakan anestezi ile görüştünmü sen her ikisinin artılarını eksilerini anlatmadı mı

canım tam görüşüyorduk form falan doldurdu o esnada acil doğum geldi gitti bende beklemedim.ama dediği ikiside aynı kişiye göre değişir epuduralde bebeğini göreceksin ayılma durumun yok hemen emzireceksin tansiyonada epudural daha iyi gelir dedi uyutmayacağımız için dedi
geneldede sıkıntı yok ne istersen dedi anlatamadan gitti((((((((

yok canım ayrılmadım , bu sabah geldim yoktun ( ben de çıkıyorum bomboş olunca buralar, 2 hazirana kadar burdayım
sen nasılsın ne yapıyorsun?

ne yapayım yaa evımı tanıyorum valla calısırken otel gıbı gır cık anlamıyo ınsan bı de son hazırlıkları tamamladım baska da bısey yok
bızım haftamız aynı sanırım chanelde oyle acaba nasıl olacak dogumlarr??

hmmm iyice konuşsaydın rahatlatrdı belki kafanda bişiler otururdu

ya kızlar sizdede bunalma varmı ya:-(((allahım çok sıkıldım bunaldım ben:-((((kasık ağrım var bide adet ağrısı gibi....offffff offff...

melony bebekpoyraz+ volveron Hilmi_ve_Fatma burcuerpak secemce basakadv DenizSuray birce3535 ipek yelkovan karakan esergun karacham hayaletorka

gunaydın kızlarrr

ya kızlar sizdede bunalma varmı ya:-(((allahım çok sıkıldım bunaldım ben:-((((kasık ağrım var bide adet ağrısı gibi....offffff offff...

bendede kasık ağrısı var hep ama doktorum doğuma hazırlık dedi bence iyi bişey bu
bu arada sibel can şarkısına benim oğlanda hop hop oynuyooooooooo

Evdeyken insan sürekli bişey görüyor di mi :)
gerçekten otel gibi kullanıyoruz evleri çalışırken :)

bebekler gelioooo %90 tamamlandı... █████████████████████████░░░░

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…