krakan anestezi ile görüştünmü sen her ikisinin artılarını eksilerini anlatmadı mı
yok canım ayrılmadım , bu sabah geldim yoktun( ben de çıkıyorum bomboş olunca buralar, 2 hazirana kadar burdayım
sen nasılsın ne yapıyorsun?
canım tam görüşüyorduk form falan doldurdu o esnada acil doğum geldi gitti bende beklemedim.ama dediği ikiside aynı kişiye göre değişir epuduralde bebeğini göreceksin ayılma durumun yok hemen emzireceksin tansiyonada epudural daha iyi gelir dedi uyutmayacağımız için dedi
geneldede sıkıntı yok ne istersen dedi anlatamadan gitti((((((((
slmmmmmmmmmm bız geldıkkkkkk
hoşgeldiniz hamarat anne:)
ya kızlar sizdede bunalma varmı ya:-(((allahım çok sıkıldım bunaldım ben:-((((kasık ağrım var bide adet ağrısı gibi....offffff offff...
slmmmmmmmmmm bız geldıkkkkkk
ya kızlar sizdede bunalma varmı ya:-(((allahım çok sıkıldım bunaldım ben:-((((kasık ağrım var bide adet ağrısı gibi....offffff offff...
melony bebekpoyraz+ volveron Hilmi_ve_Fatma burcuerpak secemce basakadv DenizSuray birce3535 ipek yelkovan karakan esergun karacham hayaletorka
gunaydın kızlarrr
adım hamarat anne kaldıııkız mıdem cok kötu bulanıyor aglıcam artık yaaaa
melony bebekpoyraz+ volveron Hilmi_ve_Fatma burcuerpak secemce basakadv DenizSuray birce3535 ipek yelkovan karakan esergun karacham hayaletorka
gunaydın kızlarrr
olmazmı çok bunalıyorum ama ankaranın havasıda etken buna ne yaz ne kış acaip bir hava
günaydın bacım ya misafirim gelecek ama ben buraya girdim çok işim var aslında
ne yapayım yaa evımı tanıyorum valla calısırken otel gıbı gır cık anlamıyo ınsan bı de son hazırlıkları tamamladım baska da bısey yok
bızım haftamız aynı sanırım chanelde oyle acaba nasıl olacak dogumlarr??
olmazmı çok bunalıyorum ama ankaranın havasıda etken buna ne yaz ne kış acaip bir hava
iyiym canım yaaa sen nasılsınnhoşgeldinnn nasıl oldun bakiimm?
bende de oluyo merak etme
hamileyiz kız az sabır geçicek hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?