2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla yarın gidebilirsem bir bakıyım.

oyyyy oralara gitmem çok zor.

sen de mi ödem yaptın.
ayakkabılarım hala geliyor. kendimi şanslı hissediyorum.

ben bebek kıyafetlerimi aldığım dükkandan aldım çamaşır filesini. gayet rahat ettiriyo valla. minnak eldiven ve çoraplar kaybolmuyoo

ben hala eski ayakkabılarımı giyiyorum. bende mi anormallik var yahu :18::18::18:

yok yaw ne güzel işte şişmemişsin ben masamın altına bi sehpa attırdım daha fazla şişmeyim diye.yoksa alt bacağımla üst bacağım aynı kalınlıkta oluyo.

ohh uzatıyorum ayaklarımı müdür geliyo ben istifimi bozmuyorum güzel bişey aslında hehe..

volveron sendemı gırmedın bacım face ye ben gırmıcem tem tek kaldım burda herkes orda sanırımm amann gelmezlerse gelmesınler konusmuyorum onlarla

Son düzenleme:
herkes orda dımı suannn gelmesınler gelmesınler bende gırmem daha

ben facede bakıyorum ama sohbet filan yokki orda bu kızlar nerde sohbet ediyor anlamadım sağdaki sohbet kısmındaysa sevmiyorum ben orayı ya hiç zevkli diil , kk dururken orda ne işimiz var gelin yaw hem paylaşımlara iletilere cevapta veremiyorum tüm face alemi yorum yaptıgımda görüyor çünkü sadece grupta varım işte

seçil kimdi kızlar yani rumuzu neydi bilen varmı.. faceten bana mesaj atmış çok tatlısınn die ama benim profilimde kalpler var sadece nası gördü bni anlamadım

grup gizli olduğu için kime görmüyor canım seni. ben öyle biliyorum.

grup gizli olduğu için kime görmüyor canım seni. ben öyle biliyorum.
yok gruptakiler göremiyor zaten, gruptaki herhangi bir iletiye cevap verdiğinde kendi faceindeki arkadaşların yaptıgın yorumu görüyor o yüzden bişy yazamıyorum malum erkeklerde kayıtlı facede irezil olmıyım sora

tamam ben de onu diyorum. kendi profilimde bile çıkmıyor benim yaptığım yorumlar listemdekiler de görmüyordur. arkadaşlarım söylerdi görseydi:)) grup gizli olduğu için görünmemesi lazım. yine de eşiminkinden bakayım birara:)

bende eşimin faceinden bi deneme yapimde ondan sonra yorum yapayım o zaman nolur nolmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…