valla yarın gidebilirsem bir bakıyım.
oyyyy oralara gitmem çok zor.
sen de mi ödem yaptın.
ayakkabılarım hala geliyor. kendimi şanslı hissediyorum.
ya benimde öyle.. yazlık ayakkabıları giyeyim dedim ayakkabılar olmadı iyimi:)
ben hala eski ayakkabılarımı giyiyorum. bende mi anormallik var yahu :18::18::18:
benimkide 11 mayıs ta bakalımmm kaç gr olmuş miniğim..
volveron sendemı gırmedın bacım face ye ben gırmıcem tem tek kaldım burda herkes orda sanırımm amann gelmezlerse gelmesınler konusmuyorum onlarla
ayy canm ben girdimde burayıda takip ediyorum 2 taraf birden yani ama burası daha zevkli
herkes orda dımı suannn gelmesınler gelmesınler bende gırmem daha
ben facede bakıyorum ama sohbet filan yokki orda bu kızlar nerde sohbet ediyor anlamadım sağdaki sohbet kısmındaysa sevmiyorum ben orayı ya hiç zevkli diil , kk dururken orda ne işimiz var gelin yawhem paylaşımlara iletilere cevapta veremiyorum tüm face alemi yorum yaptıgımda görüyor çünkü sadece grupta varım işte
seçil kimdi kızlar yani rumuzu neydi bilen varmı.. faceten bana mesaj atmış çok tatlısınn die ama benim profilimde kalpler var sadece nası gördü bni anlamadım
yok gruptakiler göremiyor zaten, gruptaki herhangi bir iletiye cevap verdiğinde kendi faceindeki arkadaşların yaptıgın yorumu görüyor o yüzden bişy yazamıyorumgrup gizli olduğu için kime görmüyor canım seni. ben öyle biliyorum.
ipek ismine tıklayınca bir fotoğrafın çıkıyor, düğün foto.su:)))
yok gruptakiler göremiyor zaten, gruptaki herhangi bir iletiye cevap verdiğinde kendi faceindeki arkadaşların yaptıgın yorumu görüyor o yüzden bişy yazamıyorummalum erkeklerde kayıtlı facede irezil olmıyım sora
tamam ben de onu diyorum. kendi profilimde bile çıkmıyor benim yaptığım yorumlar listemdekiler de görmüyordur. arkadaşlarım söylerdi görseydi:)) grup gizli olduğu için görünmemesi lazım. yine de eşiminkinden bakayım birara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?