2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar naber??

canım görünmüyor başkaları tarafından. sadece gruptakiler görebiliyor. dün kardeşimin hesabından baktım ben görünmüyor..

evet ya bazen abartıyorum dolaşmaya çıktıgımdada giyiyorum salak gibi sonra ayaklarım ağrıyo

sildimmm :)

kız gene resimmi yükledinde ben kaçırdım:)))
bi dahakine haber ver yüklüycem diye çıkmiim

sevibade, facebooktki grupta yoksun?

varım canım nasıl görmedin??

volveron sendemı gırmedın bacım face ye ben gırmıcem tem tek kaldım burda herkes orda sanırımm amann gelmezlerse gelmesınler konusmuyorum onlarla

kız niye günahımızı alıyosun, hiçmi işimiz yok bizim, hiçmi kapatmıycaz şu pc yi....
yemek yaptık, işlerimizi hallettik herhal amma fesatlandın haaa
yap şu kocanın gönlünüde aç faceyi kurtlanmazsın bari oturduğun yerde

seçil kimdi kızlar yani rumuzu neydi bilen varmı.. faceten bana mesaj atmış çok tatlısınn die ama benim profilimde kalpler var sadece nası gördü bni anlamadım

nası görünmüyo???
gayette güzel gördüm

bakın ona gözünüzü seviiim
sonra rezil olmayalım millete, yok memişim büyüdü, yok kanamam geldi

face de grup sayfasında yaptığın yorumları arkadaşların görebiliyor...

ciddimisin...iyiki orlarda şurda yaptığımız şeyleri yapmadım dostlarrrr

ama sohbet kısmındakiler görünmüyor ordan konuşsana..
burası daha zevkli :) smiley bilem yok orda
merhaba kızlar naber??

canım görünmüyor başkaları tarafından. sadece gruptakiler görebiliyor. dün kardeşimin hesabından baktım ben görünmüyor..

hangisi doğru yaw herkes bişy söylüyo bende deniyimde öyle yazim o zaman:)

merhaba kızlar naber??

merhaba canım. olaya netlik geldi:)) yaptığımız yorumlar ve paylaşımlar kendi profilimizde çıkıyor ama benim orada yazdıklarımın hiçbiri yok profilimde. bende çıkmayan başkasında da çıkmaz:)

blue resim koydunmu oraya bakiiim
hele bi görem eski dünür nasıl???
canım arkadaşlık göndermiştim sana benim ismime tıklayıp fotoğraflardan görebilirsin beni :))
buarada senin bade çoook şeker maşallah yaa, enişte elazığ askeri hastanede askerlik mi yaptı?elazığı görünce dikkatimi çekti?

blue senin sayfana baktım şimdi face.ten bende de görünmüyor yorumların.
evet canım görünmüyor. kimsenin yorumu anasayfamızda görünmüyor.

walla ben iyice kurtlandım hee
başkaları görüyomu görmüyomu??

valla ben bildiğimi yazdım. ama kişisel ayarlarla alakalı ise bilemiyorum.

hatta eşim gruba üye olduğumu benim sayfamdan öğrenmiş grubun ana sayfasına 1-2 bişi yazmıştım onları da görmüş. sonuçta bir resime yorum yaptığında nasıl görünüyorsa grup anasayfasında da görünüyor.ama sohbet kısmındakileri kimse görmez.

yok canım görünmüyor eminim..dünya kadar şey paylaştım ben :))) orda oğluşumun da fotosu var teyzesi :) bi de şmdi göbişimi ekledim. 31.haftayı bugün bitiriyoruz inşallah..pazartesi raporumuz bile başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…