face de grup sayfasında yaptığın yorumları arkadaşların görebiliyor...
kötüymüş o zaman ya bayansal konular konuşuluyor herkes görsün istemem ben yazdıklarımı ...
yok gruptakiler göremiyor zaten, gruptaki herhangi bir iletiye cevap verdiğinde kendi faceindeki arkadaşların yaptıgın yorumu görüyor o yüzden bişy yazamıyorummalum erkeklerde kayıtlı facede irezil olmıyım sora
ama sohbet kısmındakiler görünmüyor ordan konuşsana..
evet ya bazen abartıyorum dolaşmaya çıktıgımdada giyiyorum salak gibi sonra ayaklarım ağrıyo
sildimmm :)
sevibade, facebooktki grupta yoksun?
volveron sendemı gırmedın bacım face ye ben gırmıcem tem tek kaldım burda herkes orda sanırımm amann gelmezlerse gelmesınler konusmuyorum onlarla
seçil kimdi kızlar yani rumuzu neydi bilen varmı.. faceten bana mesaj atmış çok tatlısınn die ama benim profilimde kalpler var sadece nası gördü bni anlamadım
tamam ben de onu diyorum. kendi profilimde bile çıkmıyor benim yaptığım yorumlar listemdekiler de görmüyordur. arkadaşlarım söylerdi görseydi:)) grup gizli olduğu için görünmemesi lazım. yine de eşiminkinden bakayım birara:)
burası daha zevkli :) smiley bilem yok ordaama sohbet kısmındakiler görünmüyor ordan konuşsana..
merhaba kızlar naber??
canım görünmüyor başkaları tarafından. sadece gruptakiler görebiliyor. dün kardeşimin hesabından baktım ben görünmüyor..
merhaba kızlar naber??
canım görünmüyor başkaları tarafından. sadece gruptakiler görebiliyor. dün kardeşimin hesabından baktım ben görünmüyor..
burası daha zevkli :) smiley bilem yok orda
hangisi doğru yaw herkes bişy söylüyobende deniyimde öyle yazim o zaman:)
canım arkadaşlık göndermiştim sana benim ismime tıklayıp fotoğraflardan görebilirsin beni :))blue resim koydunmu oraya bakiiim
hele bi görem eski dünür nasıl???
evet canım görünmüyor. kimsenin yorumu anasayfamızda görünmüyor.blue senin sayfana baktım şimdi face.ten bende de görünmüyor yorumların.
canım arkadaşlık göndermiştim sana benim ismime tıklayıp fotoğraflardan görebilirsin beni :))
buarada senin bade çoook şeker maşallah yaa, enişte elazığ askeri hastanede askerlik mi yaptı?elazığı görünce dikkatimi çekti?
gördüm...gördüm canım...
çok şekersin, kızkardeşlerinde öyle...
sende ne dikkatlisin kızzzz nerden gördün elazığı
biraz daha uğraşırsan şeceremi çıkaracaksın
badenin çok daha güzel resimleri var,
hatta doğum resimlerimi koymak isterim ama facedeki diğer arkadaşlarımda göreceği için tereddüt ettim..
sen elazığlımısın yoksa??
evet canım görünmüyor. kimsenin yorumu anasayfamızda görünmüyor.
walla ben iyice kurtlandım hee
başkaları görüyomu görmüyomu??
walla ben iyice kurtlandım hee
başkaları görüyomu görmüyomu??
kızlar grubun ismi 2011 haziran anneleri mi? öyle bir şey çıktı bu grup bizim grup mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?