2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben arattım bir tane 2011 haziran anneleri çıkıyor onun yanında da BEĞEN var. sanırım o değil. profil resmi de hamile biri elinde ayıcık var

evet aslıcım o
banayaklaşmaya arkadaşlık talebi gönder,
sende gel faceye

kızlarrrrrrrrrr :119: ben geldim ben geldmmmmmmmmmmm :119: nasılsınızzz??

iyiyiz canım sen???
pc yi eve çıkarttırabildinmi :82:

selam hamiş bayanlar nasılsınız bakiimm

ben bugun gezme gezdim ohh şöle gusel gusel pasta börek yedim

ama şuan midem allak bullak hiç bir anlamı kalmıyo böle oluncada gittiğim geldiğim yerin

canım banayaklaşmaya faceden arkadaşlık teklifi göndereyim ama asıl ismini bilmiyorum...kk özelden mesaj at mı demek istedin

face de 2011 haziran annelerini arat 2 grup gelir..biri paylaşım sayfası beğer diye bi buton çıkar.bizim grup o diil diğeri.sayfaya girince grup için istek gönderiyosun sol üstte bi buton çıkıyo görürsün zaten.
banayaklasma da kabul edince grup üyesi oluyosun...

çıkarttımmmm artık burdayımmmmmm

anlaşıldı dillerin şişmiş yine senin
kaynayıp kabardıysan asidini alırız

canım banayaklaşmaya faceden arkadaşlık teklifi göndereyim ama asıl ismini bilmiyorum...kk özelden mesaj at mı demek istedin

asıl adı duygu canım,
hayır mesaj at demedim ayol o nerden çıktı

selam hamiş bayanlar nasılsınız bakiimm

ben bugun gezme gezdim ohh şöle gusel gusel pasta börek yedim

ama şuan midem allak bullak hiç bir anlamı kalmıyo böle oluncada gittiğim geldiğim yerin

ne gezmesi gezdin kısss,
günmü yapıyosun yoksa???

canım 2011 haziran anneleri diye aratıyorum zaten bir tane grup geliyor iki tane değil beğen yazısı var 28 kişi beğenmiş hamile kadın elinde ayıcık var resimde sevibade grup o dedi

tamam da tatlım Duygu yazsam bir sürü Duygu çıkmaz mı? ben bu gruba arkadaşlık göndermeyi deneyim bakayım olmazsa burdan banayaklaşmaya mesaj atarım

Sağol canım Allah razı olsun gönderdim sonunda
senden de razı olsn canım sevindim gönderdiğine
bizde bu ayın sonlarına doğru pıtır pıtır dökülmeye başlarız:18::18:

aynen aynen valla ben heran tetikteyim böyle erken erken doğum yapanları gördükçee... hele dün gece bir döndü bebişim bi döndü uyuyamadım huzursuz oldm acaba bişey mi rahatsz ediyor diye eli kulağında bekliyorz doğumları , Allah kurtarsn hepimzi kızlar ne diyim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…