2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bunlar ne yiyo ya
ben şiştikçe şiştim
doğumdan sonrada 2011 haziran anneleri kilo verme topiği açarız

aman kız kim şişmedi ki hepimiz şiştik , kocam bana bakıp bakıp gülüyor sanki kendi göbelşi değil hem benim göbek değil ki bebek ıyy sen normalde boyle olsan boşanma sebebi diyo

yok ya dik oturuyo karnı belli dikkatli bakınca bunlar topukluyu nası giyiyor ben 8 haftalık hamileyken bile giyemiyodum hele bu saattte ayakta hiç duramıyodum midesi de bulanmıyodur ebrunun şimdi

aman kız kim şişmedi ki hepimiz şiştik , kocam bana bakıp bakıp gülüyor sanki kendi göbelşi değil hem benim göbek değil ki bebek ıyy sen normalde boyle olsan boşanma sebebi diyo

beminkide dalga geçiyo ama
eşim zayıf benim
kilo veremezsem dilinden kurtulamam
stere sokuyo beni
hayatımda ilk kez kilolu görüyo beni
bende kendimi ayyyyyyyyyyyyyyyy

anaaaa yesınler senıııı kız bende ruyamda doguruyorum habıree :)) dogurdukarımla bı futbol takımı kurarım vallaaa:))))

aynen aynen kızz ben de öyle hep değişik değişik bekeler gördüm şimdiye kadar ama hemen hemen hepsi biribirine benziyordu bakalım hangisini doğurcam

ben de ilk öğrendiğimden beri topuklu ayakkabıları rafa kaldırdım.5.haftamda felan..bi de bu saatlerde ya uyuklardım ya da midemle savaşıyodum...ibi oturuyo elbisesi de korse gibi zaten baston yutmuş gya bunların herşeyi yapmacık geliyo bana ne bileyim ilginç

doğumdan sonra 2 hafta içinde 8 kilo gidiomuşşş.. sizce ????
canım o kişiden kişiye değişir , olabilir ama...
beminkide dalga geçiyo ama
eşim zayıf benim
kilo veremezsem dilinden kurtulamam
stere sokuyo beni
hayatımda ilk kez kilolu görüyo beni
bende kendimi ayyyyyyyyyyyyyyyy
ay kız seninki zayıfmış ama benimkiyle göbek yarışıtıyoruz
bende yaa bide hani az az olsa tamam... anam şarıl şarıl gidiyo dışarı çıkamıyorum yaa...

sorma sormaaa, ben bide hapşurduğumda öksürdüğümde güldüğmde altıma kaçırıyorum kızlar bana sidikli der burda rast gelmedin sanırım sen o hitaba

doğumdan sonra 2 hafta içinde 8 kilo gidiomuşşş.. sizce ????

inşallah geri kalan ne zaman gider acep:26::26::26:
oyyyyyyyyyyy 18 kilo aldım daha var doğuma
kalan 10 kiloyu ne yapacam
emzirerek verebiliriz inşallah
bol bol süt olsun bebişler emsin rahim küçülsün tabi bizde küçülelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…