2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy benimde dönerken çok canımı acıtıyor ezgi sormaa ( hele o göbek deliğimin olduğu yerr çok fena, zaten yavaş yavaş çıkıyor dışarı göbek deliğim:26:

dikkat etmeye çalışıyorum canım zaten öyle ani hareket etmiyorum ne yapıyosam yavaş yavaş yapıyorum planlı hareket ediyorum yani kendimi öyle haşat etmiyorum

dikkat etmeye çalışıyorum canım zaten öyle ani hareket etmiyorum ne yapıyosam yavaş yavaş yapıyorum planlı hareket ediyorum yani kendimi öyle haşat etmiyorum
annemle babam kaç gündür temizlik yapıyo benim evde canlarım

ayyy benimde dönerken çok canımı acıtıyor ezgi sormaa ( hele o göbek deliğimin olduğu yerr çok fena, zaten yavaş yavaş çıkıyor dışarı göbek deliğim:26:
o bende de oluyo bazen, göbek deliğime bıçak saplıyolar gibi...

annemle babam kaç gündür temizlik yapıyo benim evde canlarım

o bende de oluyo bazen, göbek deliğime bıçak saplıyolar gibi...

offf o çok kötü oluyo yaaa benim kızda hep oraya vuruyo çok canım yanıyo.
yaa bide benim kız sanki karnıma cırmık atıyo gibi sizde de varmı

baban da mı yapıyor temizlik kızz ayy kıyamam duygulandım şimdi
yapar canım babam, hiç kıyamaz bana. cam bile sildi kız, balkonları falan yıkadı...

offf o çok kötü oluyo yaaa benim kızda hep oraya vuruyo çok canım yanıyo.
yaa bide benim kız sanki karnıma cırmık atıyo gibi sizde de varmı
ya diyorum ya işte nereye vurduğunu anlayamıyorum ama felaket bi his... gıdıklanma gibi ama can yakan cinsten...
bende bazen tırnaklarını etime geçirdiğini düşünüyorum kedi kızımın

baban da mı yapıyor temizlik kızz ayy kıyamam duygulandım şimdi

benim babam da yapar kız temizlik bigün annem yok bende akrabamızın kızını okula götürücektim kahvaltı yaptık babamla ben dedimki baba sofra mutfakta kalsın ben kızı okula götüriyim (23 nisan vardı gösteri fln ) geldiğimde hepsini toplarım dedim babam da tamam dedi ben okuldan bi geldim babam bulaşıkları yıkamış tepsiyi silmiş yerine koymuş dedim kim yıkadı bulaşıkları diye ben yıkadım kızım napiyin sıkıldım yıkadım bende dedi

yok canım alakası benımkıde en son gıttıgımde donmemıstı sen anlıyamıon kı bende bır sonrakı gıdısıme yakın dıyordum bu mıdemde hala donmedı dıee ama bır gıttık o sertlık kafalıktan cıkmıs popo olmus donmus mınık kuşum

seni seeeemiyom dünür

ayy inanmıyorum yaaa , eşimizden bile yeri geliyor göremiyoruz böyle şeyleri... Helal olsun babacığına ...

eşim de yapar ama her zaman ev işlerinin kadına ait olduğunu düşünen bi adamdır ama babam kadar olmasa da yapar sağolsun. klozetim su damlatıyodu, temizliği bitirip akşama kadar da onu tamir etti babacım, sabah kalkıp ekmek almaya gidiyo biz tosunlar gibi yatarken.. bi kalkıyorum annem çayı demlemiş kahvalt ıhazır ohhh perdelerim falan hep yıkandı asıldı. önmüzdeki ay doğumdan 1 hafta önce annem gelcek, o zamana fazla işimiz kalmasın dediler sağolsunlar... çarşamba gece geldiler yarın gidecekler mersine geri...

öyle valla ben desemki şunu yap diye ohoooo o onu yapana kadar kendim yaparım daha iyi
aynen aynen kız tamiri falan yapar da bi kolunu kaldırıp da cam silmedi, geçen diyorum ne güzel düşündün beni bi cam bile silmedin diyorum ben sana demiştim bişi yapmam diye diyo zaten 1 ay sonra doğurcaksın yaparsın diyo aman zaten annemler gelicek dedim temzliğe

maşallah canım ya svindim sana yardım edenleri öğrendiğime.. :)

bizde de tam tersiydi annem yatar babam sabahın 8 de fln çay koyar dı bende kahvaltıyı hazırlardım annem 11 12 ye kadar yatardı

ya ben sezeryan olacağım için dönmese de farketmez ama bebek dönmediği zaman anne daha rahatsız geçirirmiş son ayını, öyle duydum sağdan soldan...

merve kızzz senin haberin varmı bizim doğum tarihimiz şeklimiz belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…