yeme bacım sende aaaa orda olsam ben seni durdururdum ama değilim malesef
aman dikkat et bebeğin doğum pozisyonuna gelmiş artık, ne olur ne olmaz canım yaa...
benimki de nazlı nazlı kıvrılıyo, dönüyo, karnımın bi yeri yükseliyo, bi yeri alçalıyo
geçen haftaki kontrolümde bebeğim henüz dönmemişti benim, sanırım hala da dönmedi çünkü midemin olduğu yerde kafasını hissediyorum. bi de dün çok acaip bişey yaptı ilk defa. alttan çıkacak gibi hissettim, bi yere vurdu sürekli,içim titredi resmen, gözlerimden yaş geldi sızlamadan, ne olduğunu anlamadım :26:
aman dikkat et bebeğin doğum pozisyonuna gelmiş artık, ne olur ne olmaz canım yaa...
benimki de nazlı nazlı kıvrılıyo, dönüyo, karnımın bi yeri yükseliyo, bi yeri alçalıyo
geçen haftaki kontrolümde bebeğim henüz dönmemişti benim, sanırım hala da dönmedi çünkü midemin olduğu yerde kafasını hissediyorum. bi de dün çok acaip bişey yaptı ilk defa. alttan çıkacak gibi hissettim, bi yere vurdu sürekli,içim titredi resmen, gözlerimden yaş geldi sızlamadan, ne olduğunu anlamadım :26:
deli gibi yemek yiyorum biri beni durdursnnnnnnnnnn:84:
doymuyorum:26::26:
:)))) bende baharatlı çubuk kreker yiyorum şuannnnnnnnnn
annemle babam kaç gündür temizlik yapıyo benim evde canlarımdikkat etmeye çalışıyorum canım zaten öyle ani hareket etmiyorum ne yapıyosam yavaş yavaş yapıyorum planlı hareket ediyorum yani kendimi öyle haşat etmiyorum
o bende de oluyo bazen, göbek deliğime bıçak saplıyolar gibi...ayyy benimde dönerken çok canımı acıtıyor ezgi sormaa( hele o göbek deliğimin olduğu yerr çok fena, zaten yavaş yavaş çıkıyor dışarı göbek deliğim:26:
annemle babam kaç gündür temizlik yapıyo benim evde canlarım
o bende de oluyo bazen, göbek deliğime bıçak saplıyolar gibi...
annemle babam kaç gündür temizlik yapıyo benim evde canlarım
o bende de oluyo bazen, göbek deliğime bıçak saplıyolar gibi...
kız miden yanar yaaa ben özellikle susamlı yediğimde gece mide ekşimesinden yanmasından bulantısından geberiyorum
yapar canım babam, hiç kıyamaz bana. cam bile sildi kız, balkonları falan yıkadı...baban da mı yapıyor temizlik kızz ayy kıyamam duygulandım şimdi
ya diyorum ya işte nereye vurduğunu anlayamıyorum ama felaket bi his... gıdıklanma gibi ama can yakan cinsten...offf o çok kötü oluyo yaaa benim kızda hep oraya vuruyo çok canım yanıyo.
yaa bide benim kız sanki karnıma cırmık atıyo gibi sizde de varmı
baban da mı yapıyor temizlik kızz ayy kıyamam duygulandım şimdi
yapar canım babam, hiç kıyamaz bana. cam bile sildi kız, balkonları falan yıkadı...
yok canım alakası benımkıde en son gıttıgımde donmemıstı sen anlıyamıon kı bende bır sonrakı gıdısıme yakın dıyordum bu mıdemde hala donmedı dıee ama bır gıttık o sertlık kafalıktan cıkmıs popo olmus donmus mınık kuşum
ayy inanmıyorum yaaa , eşimizden bile yeri geliyor göremiyoruz böyle şeyleri... Helal olsun babacığına ...
ayy inanmıyorum yaaa , eşimizden bile yeri geliyor göremiyoruz böyle şeyleri... Helal olsun babacığına ...
aynen aynen kız tamiri falan yapar da bi kolunu kaldırıp da cam silmedi, geçen diyorum ne güzel düşündün beni bi cam bile silmedin diyorum ben sana demiştim bişi yapmam diye diyoöyle valla ben desemki şunu yap diye ohoooo o onu yapana kadar kendim yaparım daha iyi
eşim de yapar ama her zaman ev işlerinin kadına ait olduğunu düşünen bi adamdır ama babam kadar olmasa da yapar sağolsun. klozetim su damlatıyodu, temizliği bitirip akşama kadar da onu tamir etti babacım, sabah kalkıp ekmek almaya gidiyo biz tosunlar gibi yatarken .. bi kalkıyorum annem çayı demlemiş kahvalt ıhazır ohhh perdelerim falan hep yıkandı asıldı. önmüzdeki ay doğumdan 1 hafta önce annem gelcek, o zamana fazla işimiz kalmasın dediler sağolsunlar... çarşamba gece geldiler yarın gidecekler mersine geri...
eşim de yapar ama her zaman ev işlerinin kadına ait olduğunu düşünen bi adamdır ama babam kadar olmasa da yapar sağolsun. klozetim su damlatıyodu, temizliği bitirip akşama kadar da onu tamir etti babacım, sabah kalkıp ekmek almaya gidiyo biz tosunlar gibi yatarken .. bi kalkıyorum annem çayı demlemiş kahvalt ıhazır ohhh perdelerim falan hep yıkandı asıldı. önmüzdeki ay doğumdan 1 hafta önce annem gelcek, o zamana fazla işimiz kalmasın dediler sağolsunlar... çarşamba gece geldiler yarın gidecekler mersine geri...
yok canım alakası benımkıde en son gıttıgımde donmemıstı sen anlıyamıon kı bende bır sonrakı gıdısıme yakın dıyordum bu mıdemde hala donmedı dıee ama bır gıttık o sertlık kafalıktan cıkmıs popo olmus donmus mınık kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?