aynen bende :) öyle göbekle filan gezemem ışık hızıyla kiloları vermem lazım benim çok şükür fazla kilo almadım kafayı yerdim heralde yoksasezeryandan sonra göbek normal doğuma oranla daha yavaş gidiyo sanırım ama aldıgın kilo ve yaptıgın egzersizlede alakalı tabi hiçbişy yapmaz tıka basa yersem veremem hiç bi şekilde hangi şekilde doğarsa doğsun ebru şallının doğum sonrası egzersizleri var onları yapacam birazda boğazdan kısarsam kısa zamanda veririm sanırım ay vermem lazım dolaşamam ben öyle göbekli dışarı filan çıkmam Allah korusun
tam net kac kg aldın sen ben 10 oldu aslında 9 kg ama ben duz 10 kg dıyorummm kac kılo gıderkı dogumda
7 kilo olmuş 2 gün önce tartıldım dahaama 2 pet şişe su içtim sıcaktan bide yemek yiyip öyle tartıldım 6 mı 7 mi tam emin değilm o yüzden doğuma kadar 10 u geçmesin başka bişy istemiyorum nette 5 kilo yazıyo doğum anında giden kilo için, ilk iki hafta genelde 8 kilo gidiyomuş inşallah gider hepsi
ben 15.5 kilo aaaaldım
hımmm ben anlamam kız yakamozz bız karar verdık epidural normal yapacam herkes cok saglıklı dıo bacım korkmayalım ya bırbırımıze cesaret verelım
SEVİBADE hanımı ben bu aralar goremıyorum oda faceye kactı sanırımmm aman ne yapalım arzusu olan gelır orası daha guzeldir belkı ben bılmedıgım ıcın sacmalıom iştee demekki ...
19 günümüz kaldı Allahın izniyle.. sağlıkla gelsin tüm minikler inşalllaaaaaaaah..
benım hıc facem olmadı yakamoz sohbet yerı varmıs esım dıo ordan yaparlar ama zevklı olurmu bılmem dedı yoksa alacaktı face bana yok dedım sonradan alma dedım .. ben sohbetın nerde oldugunu bıle bılmıyordum facede cahıl kalmısım demekkıamannnnnn gelen gelsın gelmıyen gelmesın kuzu ege felan ordalar ozaman gelmedıklerıne gore sevıbade hanımda yok merve hanım da bır gırıp bır cıkıooo bılmıyorum ordalarsada kendılerı bılır
bencedekalmaz ınsallah ozaman yaaa kız yıne ıyıyız ha bıde ılk bebeklerımız valla
ben 15.5 kilo aaaaldım
ben geldiiiiiiiiim
deli karılar niye arkamdan konuşuyosunuz anlayıp dinlemeden
bugün taa öğlende kalktık, kızlarımla kemeraltına gezmeye gittik,
çok yoruldum haşatım çıktı, bi daha evden yanlız çıkmayı düşünmüyorum
ipek seni bu topiğin takvimi ilan ediyorum.....
eğer doğurduktan sonrada gelip burda bize gün sayma,
bak ne oluyo
burayı beceren, orda hayli hayli yazar zor yada karışık değil esra,
sohbet penceresi var orda ediyosun...
eşin açsın facede senin şu şüphelerinden kurtulalım hiç değilse günahımızı almazsın
bencedeben çok alırım diye düşünüyodum annem 20 kilo ablamda 19 kilo amış çünkü hamileliklerinde ben onlara çekmemişim demek bi yandanda korkuyorum bebik zayıf mı olacak acaba diye ama aynen yemeye devam ediyorum kısmıyorum yemekten , artık tombik olmazsada doğunca tombikleştiririm ben onu
fazla değilki canım 20 üstü alan var ( şimdi kızlar görürlerse topa tutarlar beni) ilk iki hafta yarısından çoğu gider zaten geriside emzirmeyle uykusuzlukla gider bişyciğin kalmaz
yok bebekim zayıf olsunlarda canları kanları ıyı olsun zayıf bebek daha cabuk gelısıyormusss analarına cekerse bızımkıler cok cılız olur ellammmmmaman varsın olsun tek saglıklı olsunlar yakamozz
ben yıne kustum yaaa
hayırdırrrrr:26::26:
ben yıne kustum yaaa
allahım ne salağım küstüm anladım yaa
ya bak yediklerinle alakalı olabilirmiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?