2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tam net kac kg aldın sen ben 10 oldu aslında 9 kg ama ben duz 10 kg dıyorummm kac kılo gıderkı dogumda

Son düzenleme:
tam net kac kg aldın sen ben 10 oldu aslında 9 kg ama ben duz 10 kg dıyorummm kac kılo gıderkı dogumda

7 kilo olmuş 2 gün önce tartıldım daha ama 2 pet şişe su içtim sıcaktan bide yemek yiyip öyle tartıldım 6 mı 7 mi tam emin değilm o yüzden doğuma kadar 10 u geçmesin başka bişy istemiyorum nette 5 kilo yazıyo doğum anında giden kilo için, ilk iki hafta genelde 8 kilo gidiyomuş inşallah gider hepsi

kalmaz ınsallah ozaman yaaa kız yıne ıyıyız ha bıde ılk bebeklerımız valla

benım dr um ılk bebegın olmasına karşın cok ıyısın dedı fazla kılo almadın tam kararındasın hatta az bıle aldın bu kadar hastam var dedı en ıyılerı arasındasın dedı ıyı 9 kılo aldımm 5 kg gıtseee kaldı 4 kg onuda sonradan versem kalmaz sanırım bısee en fazla 10 yada 12 ıle kapatalım ınsallah

ben geldiiiiiiiiim
deli karılar niye arkamdan konuşuyosunuz anlayıp dinlemeden
bugün taa öğlende kalktık, kızlarımla kemeraltına gezmeye gittik,
çok yoruldum haşatım çıktı, bi daha evden yanlız çıkmayı düşünmüyorum

19 günümüz kaldı Allahın izniyle.. sağlıkla gelsin tüm minikler inşalllaaaaaaaah..

ipek seni bu topiğin takvimi ilan ediyorum.....
eğer doğurduktan sonrada gelip burda bize gün sayma,
bak ne oluyo

burayı beceren, orda hayli hayli yazar zor yada karışık değil esra,
sohbet penceresi var orda ediyosun...
eşin açsın facede senin şu şüphelerinden kurtulalım hiç değilse günahımızı almazsın

kalmaz ınsallah ozaman yaaa kız yıne ıyıyız ha bıde ılk bebeklerımız valla
bencede ben çok alırım diye düşünüyodum annem 20 kilo ablamda 19 kilo amış çünkü hamileliklerinde ben onlara çekmemişim demek bi yandanda korkuyorum bebik zayıf mı olacak acaba diye ama aynen yemeye devam ediyorum kısmıyorum yemekten , artık tombik olmazsada doğunca tombikleştiririm ben onu
ben 15.5 kilo aaaaldım

fazla değilki canım 20 üstü alan var ( şimdi kızlar görürlerse topa tutarlar beni ) ilk iki hafta yarısından çoğu gider zaten geriside emzirmeyle uykusuzlukla gider bişyciğin kalmaz

yok canım actırmıyorum face felan burası ıyı hos geldın bu arada

yok bebekim zayıf olsunlarda canları kanları ıyı olsun zayıf bebek daha cabuk gelısıyormusss analarına cekerse bızımkıler cok cılız olur ellammmmm aman varsın olsun tek saglıklı olsunlar yakamozz

yok bebekim zayıf olsunlarda canları kanları ıyı olsun zayıf bebek daha cabuk gelısıyormusss analarına cekerse bızımkıler cok cılız olur ellammmmm aman varsın olsun tek saglıklı olsunlar yakamozz

bana çekerse zayıf olacagı kesin seninkide öyle ben bi ara baya zayıftım bi gr. yağ yoktu 51 kiloydum sonra 56 57 ye çıktım inşallah doğumdan sonra 56 lara dönerim yoksa yaz bide giydiğimiz hiçbişy düzgün durmaz göbekli göbekli badide giyemem :)) bencede zayıf olsalarda sağlıklı olsunlar yeter sonra kilo alır tombikleşirler nasılsa

kıslar selam bugun moralim bozuk eşimle uyku seti almaya gittik bugun bu alanyadan nefret ediyorum hç bi halt bulunmuyo burda bol bol rus çıplak turistten başka ya beşiğimize uygun uyku seti bulamadım iyimi taçtan bile balktım yok lila aradım pembe değil yok bide yorganın kılıfı çıkmıyo böle bişe olabilirmi ya bir yerde gördüm oda yatağımın boyutlarından buyuktu bende çok içime sinmeyerek bir set aldım ama işte bu uyku seti işinide anneme havale etmiş oldum buyuk şehre kurban olayım ben

bu arada kilolalrdan bahsetmişiniz ben normalde kiloluyum 94 le hamile kaldım boyumda var ama şuan 102 kilo oldum 8 kilo almışım bu hamilelik benim yemek şeklimi değiştirdi walla :44::44::44:

Son düzenleme:
ben yıne kustum yaaa

benimde midem çok fena...
duramadım yine nescafe içtim, ağzımın tadı bile kaçtı...
çok yoruldum yaaa bacaklarım ağrıyo

birceee dün gece faceden yazmışsın kusura bakma, ben daha yeni çözdüğüm için işi, bana yazdığını sonradan gördüm..

arkadaşlar bende 2011 haziran anesiyindim ama malesef erken doğum yaptım bebeğim 1 nisanda 28 haftalıkken doğdu şu an solunum makinasna bağlı 37 gün oldu çok korkuyorum ne olur dua edin pazartesi ameliyat olabilir boğazından bir delik acacaklarmış solunumiçin çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…