2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

uyus karıııııı anasına cekerse cılız olur hem buragım zayıf manken kız ıster sanmam bıngır bıngır kız ıstıcenııı

bilemem artık dayısına çekerse manken gibi bir kız ister doğru diosun neyse sen gene de besle nolur nolmaz belki ele avuca gelen bi hatun ister

sıkıldımm herkess izne çıktı galiba eski tadı tuzu yok gibi geldi forumun ? yanlış mıyım kızlar? kuzu naptı çıktı mı izne?

tarif güzel ama ufalama kısmını anlamadım :26: acık ayrıntılı anlat kıs şunu fırından çıkınca pasta gibi ikiye kesip ortasına üstüne filanmı döküyoruz krem şantiyi yoksa tüm keki ufalıyomuyuz? nası oluyo :44: hem ufalanıyo demişsin hemde üstüne krem şanti döküyoruz demişsin anlamadım valla anlatda yapıverem kocim de kek kek diye tutturmuştu zaten bi taşla iki kuş

kız bacım bıse yok ufalama ısınde kek pişecek soguyacak sonra bıcakla yada elınle ufalıcaksın buskıvı gıbıııı cok guzel olyo ama ben yumurtasını 1 tane koydum kekın sende oyle yap enfes olyo yakamozzz bak bır dene benım kafadan uydurmalarım guzel olur

krem santıyle ufalanan kekı bırlestıryon buskıvı koyar gıbı karıstırıp borcama dokuon sonra bıraz ayır ama krem sanıtıden ustune yetecek kadar sonra karısımn üstune kalan krem santıyı yay ustunu susle ısteee

ayrıca MERVE hanım buranın tadı kalmadı demıssın herkes faceye gıderseee olacagı buuuu işteee ben eglenıom valla sızı bılmem

hm bi deniyim güzele benziyo zaten canım pasta türü bişy istiyodu iyi oldu tarif verdiğin

hm bi deniyim güzele benziyo zaten canım pasta türü bişy istiyodu iyi oldu tarif verdiğin

yap ye canım afıyet olsun bu aralar dur durak bılmıyorum yaaa canım durmadan bıseler cekıo

Kız bıde hafıf yanı ıcındekı malzeme bol ama agır gelmıyor sutlu seylerı daha cok sevıyorum ben sırelılerden

ayrıca MERVE hanım buranın tadı kalmadı demıssın herkes faceye gıderseee olacagı buuuu işteee ben eglenıom valla sızı bılmem

aman ben sevmiyorum ordaki sohbeti burayla kıyaslanamaz bile gidenler huu geri gelin topiğe arada paylaşım yaparız yeter işte kk nın yerini tutmuyo face

saol canımcım bende sütlü tatlı pastaları daha çok seviyorum eşimde tam tersi şerbetli tatlı manyagıdır ay temizlik yaptım bugün belim ağrıyo ya daha rutin temizliği bitiremedim pilim bitti , bebeğin odasını düzenlemeye girişemedim yarına kaldı oda az dinlenimde kalan temizlik işlerini halledim yarında odasını düzenlerim işim çok ( benim kız hıçkırıyo yine ya ne kadar çok hıçkırıyo bu aralar )

aman ben sevmiyorum ordaki sohbeti burayla kıyaslanamaz bile gidenler huu geri gelin topiğe arada paylaşım yaparız yeter işte kk nın yerini tutmuyo face
eeeeeeeee o gıdenler gerı gelır elbet buraya ozamanda ben almıcam topigeee

benımkıde baya sessız bu aralar yaaa cılız cılız hareketlerı ama hıckırık tutunca sert sert vurur oldu bu aralar offf temızlık cok yoruyor bacım ya bıde elımzden kolumuzdan tutan yok duzenlersın kuzum odasını yorma kendını benım gıbı olursun allah etmesın sonra sıırtede yetıstıremeden pırt cıkı verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…