19 günümüz kaldı Allahın izniyle.. sağlıkla gelsin tüm minikler inşalllaaaaaaaah..
ayrıca MERVE hanım buranın tadı kalmadı demıssın herkes faceye gıderseee olacagı buuuu işteee ben eglenıom valla sızı bılmem
aman ben sevmiyorum ordaki sohbeti burayla kıyaslanamaz bilegidenler huu geri gelin topiğe arada paylaşım yaparız yeter işte kk nın yerini tutmuyo face
sanki facedeki grubu ben açmışım gibi trip yapıyo deli karıben valla 1-2 kere giriyorum bazen katılıyorum sohbete bazen katılmıyorum devamlı burdayım yani
gıren gırsınumrumdada degıl valla orda sohbetmı yapılıo neresınde yapılıo ben onu bıle bılmıyorummm kendım calar kendım solerımmm
aaaaaaaaaa menopozlu karıya bak bana patlıyor
benimki yemek yiyince tepinmeye başlıyo içerde, aç bırakıyorum galiba çocugu yemek yeyince hareketleniyo garibimeeeeeeeee o gıdenler gerı gelır elbet buraya ozamanda ben almıcam topigeee
benımkıde baya sessız bu aralar yaaa cılız cılız hareketlerı ama hıckırık tutunca sert sert vurur oldu bu aralar offf temızlık cok yoruyor bacım ya bıde elımzden kolumuzdan tutan yok duzenlersın kuzum odasını yorma kendını benım gıbı olursun allah etmesın sonra sıırtede yetıstıremeden pırt cıkı verır
benım hıc facem olmadı yakamoz sohbet yerı varmıs esım dıo ordan yaparlar ama zevklı olurmu bılmem dedı yoksa alacaktı face bana yok dedım sonradan alma dedım .. ben sohbetın nerde oldugunu bıle bılmıyordum facede cahıl kalmısım demekkıamannnnnn gelen gelsın gelmıyen gelmesın kuzu ege felan ordalar ozaman gelmedıklerıne gore sevıbade hanımda yok merve hanım da bır gırıp bır cıkıooo bılmıyorum ordalarsada kendılerı bılır
benimki yemek yiyince tepinmeye başlıyo içerde, aç bırakıyorum galiba çocugu yemek yeyince hareketleniyo garibimay doğmaya filan kalksa rezil olurum zaten siirt 2 saat uzaklıkta yolda doğar garanti şaka bi yana keşke o kadar kolay doğsa (zamanında tabi) ameliyata filan gerek kalmaz pırt diye çıkar bende doğum korkusundan kurtulurum napim kız benden başka yapan yok mecbur yapacam her yoruldugumda bırakırsam bi haftada bitmez bu evin işi yardım edende yok eşim çalışıyo evdeyken yardım ediyo saolsun bütün iş beni bekliyo anlıycagın
yok kız kuzuyla ege izinde ya evde net yok onların bildiğim kadarıyla, kuzunun annesi gelecekti en son giremem diyodu ege kayıtlı grupta ama sohbette varmı bilmiyorum akşam giremiyodu çünkü topiğe diğerleri face de olabilir amahadi face e giriyolarda buraya da girsinler canım burayı niye bırakıyolarki :26: face in yok ya ondan bilmiyosundur sohbeti normal canımcım benim face var ama arkadaşlarımlada ordan pek sohbet etmiyorum yan tarafta minik bi pencere açılıyo ordan konuşuyosun ama hiç zevkli diil sevi nerde cidden bu saatte burda olurdu odamı kaçtı ki face e
yok canım kımseye patladıgım felan yok kımseye karısmaya hakkım yok herkes ıstediği seyi yapmakta hürdür
slm anneler yardımınıza ihtiyacım var google den istediğim gibi bi cvp alamadım 4 aylık bebeğim var mama yapmam gerek bana önerebileceğiniz bi tarfi var mı sütüm az temizlik yapıcam diye bişey yemedim doğru düzgün yetmiyo o yüzden cvp bekliyorum
slm anneler yardımınıza ihtiyacım var google den istediğim gibi bi cvp alamadım 4 aylık bebeğim var mama yapmam gerek bana önerebileceğiniz bi tarfi var mı sütüm az temizlik yapıcam diye bişey yemedim doğru düzgün yetmiyo o yüzden cvp bekliyorum
bendeee herkesin bebeğini merak ediyorum ben nasıl olacaklar acaba :)hadi bakalım nasıl olacaklar acaba benım en cok merak ettıgım o
hımmm ben anlamam kız yakamozz bız karar verdık epidural normal yapacam herkes cok saglıklı dıo bacım korkmayalım ya bırbırımıze cesaret verelım
SEVİBADE hanımı ben bu aralar goremıyorum oda faceye kactı sanırımmm aman ne yapalım arzusu olan gelır orası daha guzeldir belkı ben bılmedıgım ıcın sacmalıom iştee demekki...
malesef kullanmadığım için elimin altında yok almayada çıkmam imkansız bebişler yalnız kalır evde nişastayla yapılan var diye biliyorum ama bulamadım
bendeee herkesin bebeğini merak ediyorum ben nasıl olacaklar acaba :)
herkesin kendi tercihi tabi, ama bana sıcak gelmiyo facebende epidural normal diyodum ama acı eşiğim yüksek sanırım en küçük bi sancı bile mahfediyo beni çığlık atacak oluyorum doğum sancısı şiddetli olur dayanamam epidural sezeryan istiyoum o yüzden napim varsın iyileşme süreci uzun olsun normal doğum sancısı çekip katlanamaz son anda beni ameliyata alın dersem daha kötü olur , kişi kendini bilir biliyorum ben dayanamam o kadar sancıya bi saat değil iki saat değil hastaneyi birbirine katarım çığlıklarımla daha karar vermedim doktorla konuşacam o zaman netleşecek ama epidural sezeryanda da uyanık oldugun için ameliyat olurken sakin olabilirmiyim bilmiyorum hani beni ameliyat ettiklerini bilecem sonuçta yarım saat nasıl uslu duracam merak ediyorum hiç benden beklenen bi performans değil kesin 40 tane soru sorar adamın kafasını karıştırırım ameliyatta amann bende bilmiyorum valla nasıl doğurcam bu çocugu yapması güzelde doğurması kötü
malesef kullanmadığım için elimin altında yok almayada çıkmam imkansız bebişler yalnız kalır evde nişastayla yapılan var diye biliyorum ama bulamadım
o heyecanla konusmassın bacım yaaa merak etme kıs bıse olmaz allah ısteyen herkese normal dogum nasıp etsın kıs gobek felan kalmıyormus yok alakası dıolar ama varmıs ay ben gobeklı gezemem bır gram yag yoktu benım göbüşümdeyıne eskısı gıbı olmamm lazım oyle cıkmam lazım benım delünün karsısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?