arkadaşlar bende 2011 haziran anesiyindim ama malesef erken doğum yaptım bebeğim 1 nisanda 28 haftalıkken doğdu şu an solunum makinasna bağlı 37 gün oldu çok korkuyorum ne olur dua edin pazartesi ameliyat olabilir boğazından bir delik acacaklarmış solunumiçin çok korkuyorum
arkadaşlar bende 2011 haziran anesiyindim ama malesef erken doğum yaptım bebeğim 1 nisanda 28 haftalıkken doğdu şu an solunum makinasna bağlı 37 gün oldu çok korkuyorum ne olur dua edin pazartesi ameliyat olabilir boğazından bir delik acacaklarmış solunumiçin çok korkuyorum
bu aralar yıne sıklastı kusmalarımmmm
benimde midem çok fena...
duramadım yine nescafe içtim, ağzımın tadı bile kaçtı...
çok yoruldum yaaa bacaklarım ağrıyo
birceee dün gece faceden yazmışsın kusura bakma, ben daha yeni çözdüğüm için işi, bana yazdığını sonradan gördüm..
dogru duzgun bıse yemedımkı canım yaa mıdem almıyor yıneeeayrıca nıe salagım dıonkı sımdı olabılır canım ınsanlık halii
evet ya, yelisi söyleyecektim pazartesi alacaklarmış bebekleri, heyecanlandım paylaşayım dedim:))
benim de midem kötü bugün(
KKda mı sorun var benim bağlantımda mı sürekli giriş yapmadınız yazısı çıkıyor. deminden beri kaç kere adımı şifremi girdim
KKda mı sorun var benim bağlantımda mı sürekli giriş yapmadınız yazısı çıkıyor. deminden beri kaç kere adımı şifremi girdim
hadi yaaaaaaaa
kaç haftalık doğacaklar???
bağlantında vardır canım bizde öyle bişey olmuyo
doktora git bence elden ayaktan düşersin bu kadar kusmaya tuz oranın da düşer çok kusmaktan
bende sorun yokkk eeee face cıler siziiiiiiallahın sopası yok ısteeee
36 olacaklarmış. ikize göre kiloları da iyiyimiş.
susss esraaaaa
bugün gezmekten anam ağladı....
gezdimmi kendime eziyetmi ettim anlamadım,
offff bacaklarımmmmm
eee çok iyiymiş 36 hafta,
inşallah kuvözdeki yavrularda hemen iyileşip annelerine kavuşurlar...
doktora gıtmekten bıktım artıkkk evde bulantı hapım var oda bagısıklıkmı yaptı nedir faydası olmuyor:26:
esra, senin görümcen falan yokmu kuzum birileri hazır pişirse yesen...
insan midesi bulanırken hazır geleni yiyo ama yapacak iştahıda dermanıda olmuyo...
doktora gıtmekten bıktım artıkkk evde bulantı hapım var oda bagısıklıkmı yaptı nedir faydası olmuyor:26:
gez gez ıyı gelırrr
canım normal bakıolar doktor ne desın artık doguma kadar allah yardımcım olsun mıdemle alakalı bır rahatsızlıgım yok gebelıkten kaynaklanıo :26:ne diyor doktorlar pekii
bu sataşma huyuda benden mi geçti bunlara nedir
ben usta merveyle esra çırak
iyi geldi zaten esraaa offf ölüyorummm
bi daha kocamla çıkarım töbeeeeee
haftaya pazar annemm geliyo
16:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?