2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allah yardımcınız olsun canım ınsallah atlatırsınız dualarım sızınle

Son düzenleme:

aman allahım yaaa ne zaman uyuzluğum üstümde oluyo, üzüleceğim bi şey duyuyorum

inşallah delik açmaya gerek kalmadan hızla iyileşir minik kelebek,

kız mı erkekmi annesi allah bağışlasın

bu aralar yıne sıklastı kusmalarımmmm

ya bak 9 ay mide bulantısı süren olabilirmiş ölede olabilir ama enfeksiyonda yapabilir doktorunla görüş bence bennim ilk doktorum normal diyodu değiştirdim baklıması lasım dedi genel cerraha yönlendirdi ve idrarda enf. ve safra cıktı işte keton num yuksek cıktı iğne felan verdiler mide bulantısını kesici tabii birde diyet dusun kalsıyum içerikli bişe yiyemiyorum yumurtaa bile yasak

Allah yardımcınız olsun. inşallah bir an önce sağlığına kavuşur bebeğin..

korkma bak yaşayacak bebeğin bir aydır hayyata kalmayı başarmış zoru başarmılş gerisinide getircek sapa sağlam alcan inşallah bebeğini kucağına sıkma dua et bizim dualarımızda senle olcak

evet ya, yelisi söyleyecektim pazartesi alacaklarmış bebekleri, heyecanlandım paylaşayım dedim:))

benim de midem kötü bugün(

KKda mı sorun var benim bağlantımda mı sürekli giriş yapmadınız yazısı çıkıyor. deminden beri kaç kere adımı şifremi girdim

evet ya, yelisi söyleyecektim pazartesi alacaklarmış bebekleri, heyecanlandım paylaşayım dedim:))

benim de midem kötü bugün(

hadi yaaaaaaaa
kaç haftalık doğacaklar???

KKda mı sorun var benim bağlantımda mı sürekli giriş yapmadınız yazısı çıkıyor. deminden beri kaç kere adımı şifremi girdim

bağlantında vardır canım bizde öyle bişey olmuyo

bende sorun yokkk eeee face cıler siziiiiii allahın sopası yok ısteeee

susss esraaaaa
bugün gezmekten anam ağladı....
gezdimmi kendime eziyetmi ettim anlamadım,
offff bacaklarımmmmm

36 olacaklarmış. ikize göre kiloları da iyiyimiş.

eee çok iyiymiş 36 hafta,
inşallah kuvözdeki yavrularda hemen iyileşip annelerine kavuşurlar...

doktora gıtmekten bıktım artıkkk evde bulantı hapım var oda bagısıklıkmı yaptı nedir faydası olmuyor:26:

esra, senin görümcen falan yokmu kuzum birileri hazır pişirse yesen...
insan midesi bulanırken hazır geleni yiyo ama yapacak iştahıda dermanıda olmuyo...

esra, senin görümcen falan yokmu kuzum birileri hazır pişirse yesen...
insan midesi bulanırken hazır geleni yiyo ama yapacak iştahıda dermanıda olmuyo...

burda tekimm :26: grumcemmı karı 35 yasında bekar daha bır makarnayı zor yapıo gelmesınler zaten ıstememde yararlarından cok zararları olur :26:

ne diyor doktorlar pekii
canım normal bakıolar doktor ne desın artık doguma kadar allah yardımcım olsun mıdemle alakalı bır rahatsızlıgım yok gebelıkten kaynaklanıo :26:
bu sataşma huyuda benden mi geçti bunlara nedir

ben usta merveyle esra çırak

iyi geldi zaten esraaa offf ölüyorummm

bi daha kocamla çıkarım töbeeeeee

haftaya pazar annemm geliyo
16:

bıde benım annem gelseydıı haftaya pazar dayımın dugunu var sonra karne felan derken anca ayın sonunu bulur zaten :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…