2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy anneler gününe girdik duygusala bağladım ben, çok garip bu sene ya... eşim de yılın en iyi annesi oskarı biblosu almış. kötü oldum iyice...

şimdiden hepinizin anneler günü kutlu olsun... seneye kucağımızda bebişlerimizle kutlayacağız ne güzel...

günaydınnn anne adaylarıııııııı.hepimizin anneler günüüü kutlu olsunn inş allah en kısa zamanda sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder..................
unutmayalım artık cennet bizimde ayaklarımızın altındaa

oykummm günaydın anneler günün kutlu olsun
burada ki herkesin anneler günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnn

Günaydın kızlar çıkmışsın ben seni görene kadar, bütün güzel anne adaylarının anneler gününü kutlarım kızlar.. Bana bu sabah kızım kahvaltı hazırladı, öyle uynadırdı, ben yataktayken de şiir okudu kuzucum... Çok şekerdi, kart hazırlamış birde, çok güzeldi yani darısı başınıza kızlar..

kızlar ben dün doktora gittim
bana yatak istirahati verdi
bebegin burada ne işi var dedi biraz aşağıdaymış zaten yürürken biraz zorlanıyorum mesaneme cok baskı yapıyor
gecen gün arabadan inemedim karnıma giren bir kramptan falan
nst cektir dedi birde idrar tahlilii istedi nst yi haftaiçi cektiricemde
neden bana yatak istirati verdi
birde şu iki haftayı gecir senden baska bişi istemiyorum diyip durdu bende cok neden neden diye sormadım korkmamak için )
15 dakkadan fazla yürüme hep yap 2 hafta dedi
hiç size böyle seyler diyorlar mı
yoksa bende mi bir gariplik var
erken doğum riskim varda ben mi bilmiyorum ya

canım riskin var olmasa demez saten ama hepimizin var benim doktorum da bana dedi 32 . hafatadan sonra işi gucu bırakıcaksın diye bol bol dinlen 4 haftayı atlatammız lazım dedi sordum bişemi var diye olduğundan değil ama bu aaylar cok önemliii dedi seninkide öledir bide aşağıda ise bebek ondan demiştir gecen annemle telde konuşurken annemde dedi bu aylarlar çok önemli diye deneyimle söledi tabii o eskiden beri öle derlermişbebek bu aylarda emzikden düşme olurmuş oyuzden biraz daha dikkatli olunması gerekirmiş bende bir iş yapmıyorum canım sabret iki hafta

selam kızlaaaaar tüm annelerin anneler günü kutlu olsun anne adaylarınında il anneler günü kutlu olsun inşallah seneye bebişlerimizle kutlıycaz bebişler anneler gününe yetişemedi ama babalar gününe yetişecekler kıskandım bu arada babalar günü haziranın kaçıydı kızlar?

kızlar hepsiburadadan alışveriş yapan vardır mutlaka bi kaç şey aldıgınızda hepsi aynı kargo paketiyle geliyor değilmi? hepsi için ayrı kargo ücreti ödersem yanarım bi sürü şey aldım , söyleyinde ona göre onaylıyım siparişi ...

aynı kargo.. istersen müşteri hizmetlerini ara, özellikle belirt...

kargo parasını bi kere siteden ödeme yaparken alıyolar zaten peşin peşin. yani kapına aldıkların ayrı ayrıda gelse sen kapıda ayrıca kargo ücreti ödemiyosun. Hepsiburada da eğerki bi ürün gecikicekse diğer hazır olanları ayrıca yollayabiliyolar. Ordan senelerdir o kadar çok alışveriş yaptım ki ezberledim artık herşeylerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…