2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

puff kimseler yok yine

hıı iyiymiş o zaman teşekkürler canım açıkladıgın için, müşteri hizmetlerini aradım net bi bilgi veremiyoruz dediler kafam karışmıştı benimde :44: emzirme ürünleri aldım bi sürü lazım olan şey vardı çıkardım aradan içim rahatladı

bu arada kızlar bu sorum hepinize cevap verenin bebişi çoooooook uslu olsun

ya çok kararsız kaldım hangi bebek odası güzel sizce? biraz pahalı bu modeller ama diğer baktıgım hiç bi bebek odası içime sinmedi bunların dışında (bunlarda 2.500 lü fiyatlarda ) hangisi güzel sizce :26:

son resimdeki turuncu ev modelli odanın pembe beyazı yok pembe lila olarak üretiliyomuş o şekilde düşünün renkleri

bu üçünden birini alıcaksan eğer 2. olanı yani çiçekli kelebekli gibi olanı bence daha güzel.

merhabalar.
ben bişiy sormak istiyodum.temmuzda doğumum inş bende medicanada yapıcam ahmet bostancı dr umda.ahmet bostancı ne kadar diyor sana doğum için sordun mu?ben sormadım da.merak ettim de...

MRB KIZLAR HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.....
SİZE BİŞİ SORUCAM BEŞİĞİ BEBEK ODASINA MI KOYACAKSINIZ YOKSA YATAK ODASINA YANINIZA MI ALACAKSINIZ....

ortadakine bayıldm ben,kız çocuklarınn herşeyi güzellll

annecıkler anneler gununuz kutlu olsun bacılar bugun tum ev ıslerım bıttı halı perde pencere temızlıkcı abladan allah razı olsun artık hazırı m bıde yarın ıl dısına cıkıcam onuda atlatayım sonrası dogursamda sorun degıl artık .:)))))

bence ortadaki güzel canım

bu üçünden birini alıcaksan eğer 2. olanı yani çiçekli kelebekli gibi olanı bence daha güzel.
banada bi o bi diğer pembe güzel geliyo karar veremedim :26:

ortadakine bayıldm ben,kız çocuklarınn herşeyi güzellll
evet ya herşeyleri cicili bicili çok hoş bişyler aldıkça içini doldursun istiyorum
bence ortadaki güzel canım

çok teşekkürler kızlar fikirleriniz için bende 1 ve 2 arasında kalmıştım ( 2 pembe model arasında) eşim fiyattan dolayı yanaşmıyor pek doğum masraflarıda olacak diye ucuz bi takım alalım diyor ama onlarda güzel değil bu kadar içime sinmiycek alırsam, ikna edebilirsem 2 odadan birini alacam
giripte fikrini söylemeyen kızlara da hıhhh diyorum

bencede ortadakiii guzelll

kızlarr bis geldik oğluşumla... annanemizin yanından geliyoruz yani benim annemin oğlumun ananesinin az oturduk ama olsun bugun görmeliydim annemi... çok seviyorum onu :)

ee sizler nasılsınz??:119:

hos geldın merveee dunde yasdım hepınızın annelerinin ve sızın anneler gununuz kutlu olsun
ben aradım annemı bugun ılk defa onsuz gecırıom anneler gununu cok zoruma gıttı surda 20 gun kaldı gelmesıne asker gıbı gun sayıyom bır gelseydıı

Son düzenleme:
sabahtan berı gozlerım sısti aglamktan bıde bende soyle bır durum var bılıyorum saglıkları sıhhatlerı yerınde ama bazı rahatsızlıklar gecırdıgınde solemedı annem gurbetteyım dıe suan yemın de etse ıcımde boyle bır paranolaylık oldu esımı öldursen bos yere yemın etmez asla o bıle yemını bıllah edıo bişe olmadıgına daırr ama yınede ıcım rahatlamıo gebelıktenmı gurbettenmı kı anlamadım gurbete cıktım cıkalı ben boyle oldum akıl verın bana yaaa

Son düzenleme:

anaaam duygusal dünürüm benim :))

kız bişi olmaz manyak mısın ne güzel az kalmış gelmesine, senin gebelik hormonların kabarmış şekerim ilk defa annenden ayrı bi anneler günü geçiriorsan onun da etkisi olabilir, ağlama yaa kızımı da ağlatıyorsun içerde gül bakim ne güzel az kalmış işte daha ne istion

kız canım yok gurbete cıktım cıkalı boyle işte bır arada hasta olmustu bana solemedı allaha sukur sonucları temız cıktı yıne benden bıse saklarmı korkusu oldu bende guvensızllık yanı eşim o kadar yemın edıo musluman yemınıne ınanmıyonmu sen dıo yok anlamıom gurbete cıktım cıkalı bole oldum acaba gurbetten dolayımı kı kadın ılk torunum olacak onun ustune yemın edıom dıo gel bana anlat

Son düzenleme:
gebelıkte ustune bınınce tam tırlattım sanırım aslında cok ozledımmm aılemi

Son düzenleme:

senin gebelik hormonların depreşmiş bacım , Annecinin sağlık durumunda bişi yok nerden çıkartıyorsun bunu manyak sapasağlam gelicek Allah nasip ederse 20 gün sonra , sevinnn :119: sonra gülüceksin bu hallerine hadi gül bakim doferim bak

haklısın bacım gebelıkten sonra umarım gecer yaa bebek felan derken :26::26:
saol bacım ıcımı ferahlattın valla ya aslında bak yıne dıyorum esımı kes boşa asla yemın ettıremessın annemın rahmınden parca alınmıstı o rahatsızlıgında yemın ettırdım bıse varmı dıe etmedı gercegı acıklamıstı parca alınacak dıe sımdı ise yemını bıllah edıo adam ama inanasım gelmıo sanırım hepsı ust ustune geldi haklısın hem gurbet hem gebelık derken o zaman etmıyen adam sımdıde etmes esime guvenım sonsuz umarım gecer dogumdan sonra ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…