- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
kargo parasını bi kere siteden ödeme yaparken alıyolar zaten peşin peşin. yani kapına aldıkların ayrı ayrıda gelse sen kapıda ayrıca kargo ücreti ödemiyosun. Hepsiburada da eğerki bi ürün gecikicekse diğer hazır olanları ayrıca yollayabiliyolar. Ordan senelerdir o kadar çok alışveriş yaptım ki ezberledim artık herşeylerini.
puff kimseler yok yine
hıı iyiymiş o zaman teşekkürler canım açıkladıgın için, müşteri hizmetlerini aradım net bi bilgi veremiyoruz dediler kafam karışmıştı benimde :44: emzirme ürünleri aldım bi sürü lazım olan şey vardı çıkardım aradan içim rahatladı
bu arada kızlar bu sorum hepinize cevap verenin bebişi çoooooook uslu olsun
ya çok kararsız kaldım hangi bebek odası güzel sizce? biraz pahalı bu modeller ama diğer baktıgım hiç bi bebek odası içime sinmedi bunların dışında (bunlarda 2.500 lü fiyatlarda) hangisi güzel sizce :26:Eki Görüntüle 191624 Eki Görüntüle 191623 Eki Görüntüle 191622
son resimdeki turuncu ev modelli odanın pembe beyazı yok pembe lila olarak üretiliyomuş o şekilde düşünün renkleri
medicana da doğum paketi var.2300 fiyatı ama benim doktorum dışardan gelicek.eski ankara üni.başhehim yardımcısı AHMET BOSTANCI.yeri atakulenin karşısında.dr.belrliyo o zaman fiyatı.
daha konuşmadım ama heralde o civarlarda olur yine.
medicanayı da gitttim gördüm.yeni doğan servisi olması benim için en önemlisiydi.odalarda rahat ve konforlu.hrs yi gördüm ben orası da çok konforlu bir hastane.bi akrabam da orda doğum yaptı ama fiyatlar hakkaten çok uçuk.
sana ne kasdara patlıcak doğum????
puff kimseler yok yine
hıı iyiymiş o zaman teşekkürler canım açıkladıgın için, müşteri hizmetlerini aradım net bi bilgi veremiyoruz dediler kafam karışmıştı benimde :44: emzirme ürünleri aldım bi sürü lazım olan şey vardı çıkardım aradan içim rahatladı
ya çok kararsız kaldım hangi bebek odası güzel sizce? biraz pahalı bu modeller ama diğer baktıgım
hiç bi bebek odası içime sinmedi bunların dışında (bunlarda 2.500 lü fiyatlarda) hangisi güzel sizce :26:Eki Görüntüle 191624 Eki Görüntüle 191623 Eki Görüntüle 191622
son resimdeki turuncu ev modelli odanın pembe beyazı yok pembe lila olarak üretiliyomuş o şekilde düşünün renkleri
puff kimseler yok yine
ya çok kararsız kaldım hangi bebek odası güzel sizce? biraz pahalı bu modeller ama diğer baktıgım hiç bi bebek odası içime sinmedi bunların dışında (bunlarda 2.500 lü fiyatlarda) hangisi güzel sizce :26:Eki Görüntüle 191624 Eki Görüntüle 191623 Eki Görüntüle 191622
banada bi o bi diğer pembe güzel geliyo karar veremedim :26:bu üçünden birini alıcaksan eğer 2. olanı yani çiçekli kelebekli gibi olanı bence daha güzel.
evet ya herşeyleri cicili bicili çok hoş bişyler aldıkça içini doldursun istiyorumortadakine bayıldm ben,kız çocuklarınn herşeyi güzellll
bence ortadaki güzel canım
banada bi o bi diğer pembe güzel geliyo karar veremedim :26:
evet ya herşeyleri cicili bicili çok hoş bişyler aldıkça içini doldursun istiyorum
çok teşekkürler kızlar fikirleriniz için bende 1 ve 2 arasında kalmıştım ( 2 pembe model arasında) eşim fiyattan dolayı yanaşmıyor pek doğum masraflarıda olacak diye ucuz bi takım alalım diyor ama onlarda güzel değil bu kadar içime sinmiycek alırsam, ikna edebilirsem 2 odadan birini alacam
giripte fikrini söylemeyen kızlara da hıhhh diyorum
sabahtan berı gozlerım sısti aglamktan bıde bende soyle bır durum var bılıyorum saglıkları sıhhatlerı yerınde ama bazı rahatsızlıklar gecırdıgınde solemedı annem gurbetteyım dıe suan yemın de etse ıcımde boyle bır paranolaylık oldu esımı öldursen bos yere yemın etmez asla o bıle yemını bıllah edıo bişe olmadıgına daırr ama yınede ıcım rahatlamıo gebelıktenmı gurbettenmı kı anlamadım gurbete cıktım cıkalı ben boyle oldum akıl verın bana yaaa
anaaam duygusal dünürüm benim :))
kız bişi olmaz manyak mısın ne güzel az kalmış gelmesine, senin gebelik hormonların kabarmış şekerimilk defa annenden ayrı bi anneler günü geçiriorsan onun da etkisi olabilir, ağlama yaa kızımı da ağlatıyorsun içerde gül bakim ne güzel az kalmış işte daha ne istion
kız canım yok gurbete cıktım cıkalı boyle işte bır arada hasta olmustu bana solemedı allaha sukur sonucları temız cıktı yıne benden bıse saklarmı korkusu oldu bende guvensızllık yanı eşim o kadar yemın edıo musluman yemınıne ınanmıyonmu sen dıo yok anlamıom gurbete cıktım cıkalı bole oldum acaba gurbetten dolayımı kı kadın ılk torunum onun ustune yemın edıom dıo gel bana anlat
senin gebelik hormonların depreşmiş bacım , Annecinin sağlık durumunda bişi yok nerden çıkartıyorsun bunu manyaksapasağlam gelicek Allah nasip ederse 20 gün sonra , sevinnn :119: sonra gülüceksin bu hallerine hadi gül bakim doferim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?