haklısın bacım gebelıkten sonra umarım gecer yaa bebek felan derken:26::26:
saol bacım ıcımı ferahlattın valla ya aslında bak yıne dıyorum esımı kes boşa asla yemın ettıremessın annemın rahmınden parca alınmıstı o rahatsızlıgında yemın ettırdım bıse varmı dıe etmedı gercegı acıklamıstı parca alınacak dıe sımdı ise yemını bıllah edıo adam ama inanasım gelmıosanırım hepsı ust ustune geldi haklısın hem gurbet hem gebelık derken o zaman etmıyen adam sımdıde etmes esime guvenım sonsuz umarım gecer dogumdan sonra ınsallah
ee eşine de mi güvenmiyorsun beeadamcağız yemin ediyormuş, yapma böyle bıktırırsın valla, güven eşine kızım gelsinde kendine gelirsin boşlukta hissettin bugun kendini gayet değal aslında... benim de dünden beri ara ara yalancı sancı giriyor sanırım korkuyorum ya:18:
annaaa kokoş annenin kokoş kızımaşallah kızz gençmiş daha beğendimmmmmmmm
kız aman haaaaaaaaa dıkkat et nasıl gırıo ara aramı aman haaaa :18:
heee kız genc daha 42 yasında masallahhh18 ınde koca bulursa .......eşimi bıktırdım dogru dıon adam bugun sana daha yemın etmemeye yemın edıom esra dedı
zuhauhauhauhauhauah adam da şaşırmışşş
Eki Görüntüle 191730 buda gardasummmmmmmm yanındakıde4 yıldır cıkyolar unıversıte sınavından 405 cektı merve masallah eger az cekseydı annem bu kız yuzunden onun totosunu oyacaktı
Kizlar hepimizin ve annelerimizin anneler gunu kutlu olsunn.. Ozledim sizi
2 ablama da sordum yalancı sancı onlar korkma dediler düzensiz ya 2 saat yoksa 5 dk var falan saçma sapan bi ağrı, ablalarımda da olmuş bakalım şuan için bişi yok ama ağırlaşırsam giderim doktora
aman dıkkat et yaaaaaaa bır 2500 olsalardı bızım sıpalar bacımmmm :18:
aynen bacım yaa:18:
kız agrısı kasıga erkek agrısı bele vururmus dıolar ne kadar dogru bılemıyorum yaaaaaaa benımde kasıktan gelıyor hepp agrı dogrumudur nedır :18::18::18:
bakın kızlar geçen haftaki halimiz oğluşumla ama alıntı yapmadan yazın silicem çünkü açığım burdalütfen :))
ay merveeeeeeeeeee cok tatlı cıkmısın bacım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vallahı cok begendım hayran kaldım resmen kız allah esırgesın kuzum benım ay kımın dünürü
slmmmmmmmm nasılsınız kızlar ben çok yorgunum yine piknikdeydik bugn mahvoldum eve geldim dinlendim tekrar gittim ama yoruldum genede son haftalarıda bi atlatsaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?