2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ee eşine de mi güvenmiyorsun bee adamcağız yemin ediyormuş, yapma böyle bıktırırsın valla, güven eşine kızım gelsinde kendine gelirsin boşlukta hissettin bugun kendini gayet değal aslında... benim de dünden beri ara ara yalancı sancı giriyor sanırım korkuyorum ya:18:

kız aman haaaaaaaaa dıkkat et nasıl gırıo ara aramı aman haaaa :18:

annaaa kokoş annenin kokoş kızı maşallah kızz gençmiş daha beğendimmmmmmmm

heee kız genc daha 42 yasında masallahhh 18 ınde koca bulursa .......eşimi bıktırdım dogru dıon adam bugun sana daha yemın etmemeye yemın edıom esra dedı

Son düzenleme:
kız aman haaaaaaaaa dıkkat et nasıl gırıo ara aramı aman haaaa :18:

2 ablama da sordum yalancı sancı onlar korkma dediler düzensiz ya 2 saat yoksa 5 dk var falan saçma sapan bi ağrı, ablalarımda da olmuş bakalım şuan için bişi yok ama ağırlaşırsam giderim doktora

buda gardasummmmmmmm yanındakıde 4 yıldır cıkyolar unıversıte sınavından 405 cektı merve masallah eger az cekseydı annem bu kız yuzunden onun totosunu oyacaktı

Eki Görüntüle 191730 buda gardasummmmmmmm yanındakıde 4 yıldır cıkyolar unıversıte sınavından 405 cektı merve masallah eger az cekseydı annem bu kız yuzunden onun totosunu oyacaktı

maşallah kızzz zeka varmış kardeşinde... resimle küçük ama çok belli değil...

bu arada senin de anneler günün kutlu olsun Royalist Bacım

2 ablama da sordum yalancı sancı onlar korkma dediler düzensiz ya 2 saat yoksa 5 dk var falan saçma sapan bi ağrı, ablalarımda da olmuş bakalım şuan için bişi yok ama ağırlaşırsam giderim doktora

aman dıkkat et yaaaaaaa bır 2500 olsalardı bızım sıpalar bacımmmm :18:

kız agrısı kasıga erkek agrısı bele vururmus dıolar ne kadar dogru bılemıyorum yaaaaaaa benımde kasıktan gelıyor hepp agrı dogrumudur nedır :18::18::18:

annemde söyledi aynısını bana... benim kasıklardan bel çevreme ordan bacaklarıma iniyor aynı adet sancısı gibi... böyle olurdu hep adet olduğum zamanlar...

..........................................................

Son düzenleme:
bakın kızlar geçen haftaki halimiz oğluşumla ama alıntı yapmadan yazın silicem çünkü açığım burda lütfen :))

ay merveeeeeeeeeee cok tatlı cıkmısın bacım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vallahı cok begendım hayran kaldım resmen kız allah esırgesın kuzum benım ay kımın dünürü

slmmmmmmmm nasılsınız kızlar ben çok yorgunum yine piknikdeydik bugn mahvoldum eve geldim dinlendim tekrar gittim ama yoruldum genede son haftalarıda bi atlatsaydık

ay merveeeeeeeeeee cok tatlı cıkmısın bacım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vallahı cok begendım hayran kaldım resmen kız allah esırgesın kuzum benım ay kımın dünürü

ayy sağol bacım sen de çok tatlısın kızım da :)) daha resimlerim var da şimdilik bunları ekledim ama sildim yani açığım orda çünkü , görmesin bizim kızların haricinde başkaları...

slmmmmmmmm nasılsınız kızlar ben çok yorgunum yine piknikdeydik bugn mahvoldum eve geldim dinlendim tekrar gittim ama yoruldum genede son haftalarıda bi atlatsaydık

hos geldınnnnn ya bende gıtmek ısyorum piknıgeeeeeeeeeeee burda cok yer var ama kocam hıc musaıt olamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…