2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy sağol bacım sen de çok tatlısın kızım da :)) daha resimlerim var da şimdilik bunları ekledim ama sildim yani açığım orda çünkü , görmesin bizim kızların haricinde başkaları...

ayyy ama cok tatlıydınnn

ayrıca cok yakısmıs gebelık

ben ılk defa goryorum da boyleyken seni

Son düzenleme:
slmmmmmmmm nasılsınız kızlar ben çok yorgunum yine piknikdeydik bugn mahvoldum eve geldim dinlendim tekrar gittim ama yoruldum genede son haftalarıda bi atlatsaydık

ağırlaştık artık canım yaa ben valla koltuktan bile destek ala ala kalkıyorum geceleri wc ye kalktığımda daha doğrusu kalkamadığımda eşim sırtımdan destek veriyor dikkat et yorulma Allah korusun

hos geldınnnnn ya bende gıtmek ısyorum piknıgeeeeeeeeeeee burda cok yer var ama kocam hıc musaıt olamıyor
aynen bende çok gitmek istiyorum da eşim güvenemiyor doğururum falan diye sanırım hiçç kaale almıyor beni
ayyy ama cok tatlıydınnn

ayrıca cok yakısmıs gebelık

sağol dünürüm :)) eminim sana da yakışmıştır da bi göbeğini çektin hep şimdiye kadar , boy resmini çek de görelim anam

suan esım yok evde cektırıp bende koycam tamam

kız ama masallah benım cok hosuma gıttın bılmıyorum ya cok yakısmıs allah esırgesın senii

ayy geçmiş olsun neden ishalsin ki?? patates haşlaması falan yesene... bebek gelişir ya alacağını alır o... sen halsiz kalırsın ama.. çok geçmiş olsun dikkat et cnm

suan esım yok evde cektırıp bende koycam tamam

kız ama masallah benım cok hosuma gıttın bılmıyorum ya cok yakısmıs allah esırgesın senii

koy koy görelim biz de silersin sonra sağol dünür ay şımardım yaa burak beni daha bi güzelleştirdi ee kızımıza hazırlıyrz oğlumuzu

ayy geçmiş olsun neden ishalsin ki?? patates haşlaması falan yesene... bebek gelişir ya alacağını alır o... sen halsiz kalırsın ama.. çok geçmiş olsun dikkat et cnm

sağol canım inş siz yaşamazsınız stresi yetiyo ya amaaaaaaaaaan hayırlısıyla doğursaydım 2 hafta daha beklesin bebeğim çokde bekletmesin beni gelsin artık demi ha bide sendede tansiyon sorunu vardı demi nasılsın naptın çok tehlikeli biliyosun demi bebeğini haftasını tamamlamadan almayı düşünüyomuydu doktorun

evet 2 hafta daha beklese turp gibi olur bebişin inşallah... evet canım tansiyon sorunum vardı en son ölçtürdüğümde 13/8 çıktı doktor ii dedi, ilaç kullanıyordum tansiyon ilacı kestim onu da içmiyorum doktora da söylemedim kestiğimi, ilacı içtiğimde vicdan yapıyorum çok üzülüyorum içmiyorum, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince... şuan iyiym baş dönmesi çarpıntım falan yok, öyle olduğumda tansiyon ya düşmüş oluyor ya çıkmış genelde çıkıyor ama...

şişme falan varmı peki ya çok dikkat etmelisin çokda bekletme bebeği içerde onada zararlıymış tansiyon diye biliyorum bence 38 de bitirin hamileliği genede doktorun ne düşünüyo merak ettim

şişme falan varmı peki ya çok dikkat etmelisin çokda bekletme bebeği içerde onada zararlıymış tansiyon diye biliyorum bence 38 de bitirin hamileliği genede doktorun ne düşünüyo merak ettim

gebelik zehirlenmesine kadar gider yediklerine dikkat etmezsen diye ufaktan tehdit etti beni valla bişe demedi canım bakalım cuma günü kontrolumüz var o zaman artık doğumu konuşcam, ben normal doğum yaparsam heyecan korku tansiyon geberirim sanırım bakalım yaa bende 38 de düşünüorum aslında bi normal diyorum ama ben dayanamam normale ya:18: epidural'e güveniyordum doktorum tavisye etmedi soğuttu beni , acı eşiğim düşük benim kaldıramam o kadr sancıyı diye düşünüyorum bilmiyorum canım yaa off

şişme yok henüz olursa haber vericekmişin doktoruma...

Son düzenleme:
merve bıse demek ıstemedım ama yuzundekı kılo degıl ha bacım sıslık var sankı dıkkat et ben dıcektım dee belkı dedım ben yanlıs bılıom

evtttt biz geldik şımarık kızımla..... neler yapıyosunuzzzzzz :)

napalım gebelik hakkında konuşuyoruz napabilir başka hoşgelmişsiniz tekrardan... kız ezgi sen çizelgeni doğum tarihine göre yapsana 13 Haziran mıydı? ona göre yap da kaç gün kaldı bil.. benim de belli olsa ben doğum tarihine göre yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…