ayy sağol bacım sen de çok tatlısın kızım da :)) daha resimlerim var da şimdilik bunları ekledim ama sildim yani açığım orda çünkü , görmesin bizim kızların haricinde başkaları...
slmmmmmmmm nasılsınız kızlar ben çok yorgunum yine piknikdeydik bugn mahvoldum eve geldim dinlendim tekrar gittim ama yoruldum genede son haftalarıda bi atlatsaydık
hos geldınnnnn ya bende gıtmek ısyorum piknıgeeeeeeeeeeee burda cok yer var ama kocam hıc musaıt olamıyor
aynen bende çok gitmek istiyorum da eşim güvenemiyor doğururum falan diye sanırım hiçç kaale almıyor benihos geldınnnnn ya bende gıtmek ısyorum piknıgeeeeeeeeeeee burda cok yer var ama kocam hıc musaıt olamıyor
ayyy ama cok tatlıydınnn
ayrıca cok yakısmıs gebelık
ağırlaştık artık canım yaa ben valla koltuktan bile destek ala ala kalkıyorumgeceleri wc ye kalktığımda daha doğrusu kalkamadığımda eşim sırtımdan destek veriyor dikkat et yorulma Allah korusun [/QUOT
ya düşünsene oturduğum yerden kalkmadım hiç zaten yürüyüş yasak bana ona rağmen mahvoldum her hafta daha bi fark ettiriyo biliyomusun burnumun delikleri bile daha fazla büyüdü aldığım nefes yetmiyo bide üstüne 5 gündr ishalimi durduramıyoruz kafayı yedim tekrar test yaptırdım enfeksiyonda yok ama bebeğim için korkuyorum o gelişemezse diye gerçi çook su içiyorum da bilmiyorum ya kendim için değil valla herşey bebeğim için
aynen bende çok gitmek istiyorum da eşim güvenemiyor doğururum falan diye sanırım hiçç kaale almıyor beni
sağol dünürüm :)) eminim sana da yakışmıştır da bi göbeğini çektin hep şimdiye kadar , boy resmini çek de görelim anam
ya düşünsene oturduğum yerden kalkmadım hiç zaten yürüyüş yasak bana ona rağmen mahvoldum her hafta daha bi fark ettiriyo biliyomusun burnumun delikleri bile daha fazla büyüdü aldığım nefes yetmiyo bide üstüne 5 gündr ishalimi durduramıyoruz kafayı yedim tekrar test yaptırdım enfeksiyonda yok ama bebeğim için korkuyorum o gelişemezse diye gerçi çook su içiyorum da bilmiyorum ya kendim için değil valla herşey bebeğim için
suan esım yok evde cektırıp bende koycam tamam
kız ama masallah benım cok hosuma gıttınbılmıyorum ya cok yakısmıs allah esırgesın senii
ağırlaştık artık canım yaa ben valla koltuktan bile destek ala ala kalkıyorumgeceleri wc ye kalktığımda daha doğrusu kalkamadığımda eşim sırtımdan destek veriyor dikkat et yorulma Allah korusun [/QUOT
gecmis olsun ishalin icin 1 tatli kasigi kuru siyah cay icsene su ile yut iyi gelir normalde
ayy geçmiş olsun neden ishalsin ki?? patates haşlaması falan yesene... bebek gelişir ya alacağını alır o... sen halsiz kalırsın ama.. çok geçmiş olsun dikkat et cnm
gecmis olsun ishalin icin 1 tatli kasigi kuru siyah cay icsene su ile yut iyi gelir normalde
kaynanamda öyle dedide midem bulanır kahve deniycem kuru kahve yutucam oda iyi geliyodu galiba
sağol canım inş siz yaşamazsınız stresi yetiyo ya amaaaaaaaaaan hayırlısıyla doğursaydım 2 hafta daha beklesin bebeğim çokde bekletmesin beni gelsin artık demi ha bide sendede tansiyon sorunu vardı demi nasılsın naptın çok tehlikeli biliyosun demi bebeğini haftasını tamamlamadan almayı düşünüyomuydu doktorun
kaynanamda öyle dedide midem bulanır kahve deniycem kuru kahve yutucam oda iyi geliyodu galiba
ben de geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
evet 2 hafta daha beklese turp gibi olur bebişin inşallah... evet canım tansiyon sorunum vardı en son ölçtürdüğümde 13/8 çıktı doktor ii dedi, ilaç kullanıyordum tansiyon ilacı kestim onu da içmiyorum doktora da söylemedim kestiğimi, ilacı içtiğimde vicdan yapıyorum çok üzülüyorum içmiyorum, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince... şuan iyiym baş dönmesi çarpıntım falan yok, öyle olduğumda tansiyon ya düşmüş oluyor ya çıkmış genelde çıkıyor ama...
şişme falan varmı peki ya çok dikkat etmelisin çokda bekletme bebeği içerde onada zararlıymış tansiyon diye biliyorum bence 38 de bitirin hamileliği genede doktorun ne düşünüyo merak ettim
sen gelmedin SİZZZ geldinizhoşgeldiniz şekerimmm
evtttt biz geldik şımarık kızımla..... neler yapıyosunuzzzzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?