koy koy görelim biz de silersin sonrasağol dünür ay şımardım yaa burak beni daha bi güzelleştirdi ee kızımıza hazırlıyrz oğlumuzu
gebelik zehirlenmesine kadar gider yediklerine dikkat etmezsen diye ufaktan tehdit etti benivalla bişe demedi canım bakalım cuma günü kontrolumüz var o zaman artık doğumu konuşcam, ben normal doğum yaparsam heyecan korku tansiyon geberirim sanırım bakalım yaa bende 38 de düşünüorum aslında bi normal diyorum ama ben dayanamam normale ya:18: epidural'e güveniyordum doktorum tavisye etmedi soğuttu beni , acı eşiğim düşük benim kaldıramam o kadr sancıyı diye düşünüyorum bilmiyorum canım yaa off
şişme yok henüz olursa haber vericekmişin doktoruma...
merve bıse demek ıstemedım ama yuzundekı kılo degıl ha bacım sıslık var sankı dıkkat et ben dıcektım dee belkı dedım ben yanlıs bılıom
kaynanamda öyle dedide midem bulanır kahve deniycem kuru kahve yutucam oda iyi geliyodu galiba
kuru kahveee demeyın banaaaaaaaa hergun bardak bardak yıyom ben yaaaaaa cok canım cekıooo ıcmeyı bırakın kuru kuru yıyommmm sonrada kalbım carpıooşimdi duyunca yıne aldım elıme kahvee baharatlıgını
ya benm tansiyonum bikaç kez yüksekdi genelde düşük çıkıyo şimdi ama doktorlarn ikiside ölçtürdüğüm yerlere inanmadılar çünki çok şişim biz gebelik zehirlenmesnden korkuyoruz haftalık proteinime bakılıyo şunuda duydum ama doğrumu bilmiyorum tansiyon yüksek olursa normal doğum tehlikeliymiş o zaman sende sezeryan olursun
:))kız o benim deaklıma geldi de gerçek haftasını ,gününü sürekli bilmek istiyorum o yüzden değiştirmedim.gerçekte ne kadarlık olduğunu unuturum yani.napalım gebelik hakkında konuşuyoruz napabilir başkahoşgelmişsiniz tekrardan... kız ezgi sen çizelgeni doğum tarihine göre yapsana 13 Haziran mıydı? ona göre yap da kaç gün kaldı bil.. benim de belli olsa ben doğum tarihine göre yapardım
hoşbulduk canem sağolasın...ezgimEE hos geldın bacımmmmmmmm
bildiğim kadrıyla ultrason kağıdına göre canım... orda bebeğin gelişimine göre tarih veriliyor ya... benim şuan 24 haziran olması gerekn doğum 11 haziran gözüküyor ...ya kızlar biz ultrasondaki haftaya göremi doğum yapcaz yoksa sata göremi bileniniz araştıranınız varmı
kuru kahveee demeyın banaaaaaaaa hergun bardak bardak yıyom ben yaaaaaa cok canım cekıooo ıcmeyı bırakın kuru kuru yıyommmm sonrada kalbım carpıooşimdi duyunca yıne aldım elıme kahvee baharatlıgını
kız psikopatmısınkuru kahveee demeyın banaaaaaaaa hergun bardak bardak yıyom ben yaaaaaa cok canım cekıooo ıcmeyı bırakın kuru kuru yıyommmm sonrada kalbım carpıooşimdi duyunca yıne aldım elıme kahvee baharatlıgını ya kuru kahveyi nasıl yiyosun çok ilginç ahhhh ahhh şu hamilelik nelere kadir
yüksek tansiyonla normal doğuma almıyor doktorlar evet biliyorum canım, aman dikkat et takip altına al kendini kusma falan var mı? genelde kusma oluyormuş sanırım...
yok çok şükür de işte öyle bi durumda hemen alınacak bebek preeklampsi olmasa bile çok şişmeden alacak doktorum galiba benşimdiden balona döndüm daha 4 hafta var bitmesine yani düşün artık
:))kız o benim deaklıma geldi de gerçek haftasını ,gününü sürekli bilmek istiyorum o yüzden değiştirmedim.gerçekte ne kadarlık olduğunu unuturum yani.
hoşbulduk canem sağolasın...
ya kızlar biz ultrasondaki haftaya göremi doğum yapcaz yoksa sata göremi bileniniz araştıranınız varmı
bildiğim kadrıyla ultrason kağıdına göre canım... orda bebeğin gelişimine göre tarih veriliyor ya... benim şuan 24 haziran olması gerekn doğum 11 haziran gözüküyor ...
psikopat mısın kızımıyyy dişlerin kara kara olucak ağzına bi kaşık kahve al yusuf de ardından bakim kahveler nasıl dağılıyor
e zaten satla ultrasondakı hafta aynı degılmı benımkı aynıydı ama aynı degılse muhtemelen ulltrasondakı dır sanırım
bildiğim kadrıyla ultrason kağıdına göre canım... orda bebeğin gelişimine göre tarih veriliyor ya... benim şuan 24 haziran olması gerekn doğum 11 haziran gözüküyor ...
psikopat mısın kızımıyyy dişlerin kara kara olucak ağzına bi kaşık kahve al yusuf de ardından bakim kahveler nasıl dağılıyor
kız psikopatmısınya kuru kahveyi nasıl yiyosun çok ilginç ahhhh ahhh şu hamilelik nelere kadir
anneme cekmısım demekkı oda bende kasık kasık yermısss canımmmm
yok çok şükür de işte öyle bi durumda hemen alınacak bebek preeklampsi olmasa bile çok şişmeden alacak doktorum galiba benşimdiden balona döndüm daha 4 hafta var bitmesine yani düşün artık
yok canım ya satdan geri yada ileri çıkabiliyo benm hep ilerdeydi ama öyle olmuyodur bence yoksa doktorum derdi bebeğin doğum vakti geldi diye
aldık bakalım, inş. herşey planlandığı gibi olur :)))gerçek haftasının gününün bi önemi yok ki artık almışsınız gününüzü siz
kız ultrasona göre olursa benm sürem doluyo ki 38 haftalık gösteriyo bebiş korktum bak ben bunu doktora sorayım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?