2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya benm tansiyonum bikaç kez yüksekdi genelde düşük çıkıyo şimdi ama doktorlarn ikiside ölçtürdüğüm yerlere inanmadılar çünki çok şişim biz gebelik zehirlenmesnden korkuyoruz haftalık proteinime bakılıyo şunuda duydum ama doğrumu bilmiyorum tansiyon yüksek olursa normal doğum tehlikeliymiş o zaman sende sezeryan olursun

merve bıse demek ıstemedım ama yuzundekı kılo degıl ha bacım sıslık var sankı dıkkat et ben dıcektım dee belkı dedım ben yanlıs bılıom

yok bacım yüzümde şişlik var zaten e kilo da var yok değil, doktorum el ve ayklarından şişlk olursa haberim olsun dedi... :)

yüksek tansiyonla normal doğuma almıyor doktorlar evet biliyorum canım, aman dikkat et takip altına al kendini kusma falan var mı? genelde kusma oluyormuş sanırım...

:))kız o benim deaklıma geldi de gerçek haftasını ,gününü sürekli bilmek istiyorum o yüzden değiştirmedim.gerçekte ne kadarlık olduğunu unuturum yani.

ezgimEE hos geldın bacımmmmmmmm
hoşbulduk canem sağolasın...

ya kızlar biz ultrasondaki haftaya göremi doğum yapcaz yoksa sata göremi bileniniz araştıranınız varmı
bildiğim kadrıyla ultrason kağıdına göre canım... orda bebeğin gelişimine göre tarih veriliyor ya... benim şuan 24 haziran olması gerekn doğum 11 haziran gözüküyor ...

psikopat mısın kızım ıyyy dişlerin kara kara olucak ağzına bi kaşık kahve al yusuf de ardından bakim kahveler nasıl dağılıyor

:))kız o benim deaklıma geldi de gerçek haftasını ,gününü sürekli bilmek istiyorum o yüzden değiştirmedim.gerçekte ne kadarlık olduğunu unuturum yani.

hoşbulduk canem sağolasın...

gerçek haftasının gününün bi önemi yok ki artık almışsınız gününüzü siz

kız ultrasona göre olursa benm sürem doluyo ki 38 haftalık gösteriyo bebiş korktum bak ben bunu doktora sorayım bi

esımın haberı yok bır duysa benııı

gerçek haftasının gününün bi önemi yok ki artık almışsınız gününüzü siz
aldık bakalım, inş. herşey planlandığı gibi olur :)))

bu arada sat a göre doğum yapıcaz. ultrason, bebek ölçümlerine göregün veriyo, o yüzden her bebek aynı ağırlıkta doğmuyo...

yok çok şükür de işte öyle bi durumda hemen alınacak bebek preeklampsi olmasa bile çok şişmeden alacak doktorum galiba benşimdiden balona döndüm daha 4 hafta var bitmesine yani düşün artık

ayyy inşallah bişi çıkmaz canım 2 hafta daha geçse sorun olmaz aslında..

kız ultrasona göre olursa benm sürem doluyo ki 38 haftalık gösteriyo bebiş korktum bak ben bunu doktora sorayım bi

bana doktorum dedi ki bebeğin önde seyrediyor 24 hazirandan önce glir dedi ee bu ne demek oluyor ? gelişimine göre değerleniriyorlar... yani illa 24 haziransa 24 haziranda doğmayabiliyor gelişimini tamamladığında... benim üst kat komşum 36. haftasından hazırdı doğuma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…