2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadii bende yatımmm yaaa saclarımı duzlestıricimmmmmmmm sımdı oyle yatimmm ama yarın askitom tüm gun evdee olacak gece 4 te gelecek bugun guzel gorsun eccük

esnemekten ağzım ayrıldı kızlar.. yorgunluktan ölüyorum,misafirlerimi bugün akşam gönderdim. yyarın yazışırız doya doyaaaa,öpüldünüzzzzzzzzzz

Günaydınnnnnn tatlımmmm geçmişe dalmışımmm
iyiyim sen nasılsın???? nasıl geçti h.sonu???
geçmiş anneler günümüz kutlu olsunnnnnnnn

bizim Haftasonumuz tadsiz gecti valla .. bir suredir cok yakin arkadasimin annesi yogun bakimdaydi onu kaybettik cenazesi falan..
cumatesi doktora gittim yatak istirati verdi cilek anlamadim benim riskli durumum mu var
bebek asagidaymis, zaten gobegimde indi ama illa yurume hep yat falan dedi bende pek soru sormadim korkmiim diye :)) iki lafindan biri iki hafta daha oglunda sende uslu durun.. yahu biz zaten usluyduk :)
alttansa muane etti. hersey yolundaydi orada. bu hafta nst cektiricem bule benden havadisler

aynen gecmis anneler gunumuz kutlu olsun bizim ilk anneler gunumux bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz gun olucak :))

Başınız sağolsun canım çok üzüldümm

Bebek biraz aşağıda erken doğmasın da kilo alsın diye pipiriklenmiştir doktor korkulacak bişey yoktur, sen yat dinlen kıpırdama sakın... doktorlar son zamanlarda feci tedbirli oluyorlar... o yüzdendir

günaydın kızlarr..

başınız sağolsun diyeyim öncelikle..
doktor en son 2 hafta önce bana da yürüme yorma kendini dinlen demişti.kızım doğum pozisyonunu almış kendini zorlarsan doğurusun demişti.seninde ondan demiş olabilir.

bugünü saymazsam 10 gün daha işe geleceğim..resmen şafak sayıyorum yaa..bitsin artık yaa resmen sürüne sürüne geliyorum(

günaydın güzel anneler. nasılsınız? akşam hiiççç uyuyamadım. benim kızım dayadı ayakları iyice mideme yatsam yatamıyom kalksam kalkamıyom. hem bulanıyo hem batıyo.

Son düzenleme:
gunaydın kızlarr..
zınkerbell haftasonu aklıma geldın bu kız twıtterde facede bısey yazmamıs dıye demek bundanmıs basınız saolsun canım bu arada kağanda suprız yapmasın demekki heran hazırlıklı olmalıyız benımdde yarın kontrol hayırlı haberler vakitli doğumlar olsun hepimize...

Ben de resmen şafa ksayıyorum havalar da çok iç karartıcı yataktan sürünerek kalkıyorum resmen.. Benim de bugünü saymazsak 17 iş günü kaldı

günaydın güzel anneler. nasılsınız? akşam hiiççç uyuyamadım. benim kızım dayadı ayakları iyice mideme yatsam yatamıyom kalksam kalkamıyom. hem bulanıyo hem batıyo.

Günaydınnn kızlarrr
Temmuz annelerinden biri doğurmuş, 32. haftayı beklememiş bebek, dua edin diyor bizim için annesi.. Allah sağlık versin en kısa zamanda inşallah..

ayy kıyamam ben ona. allah onu ailesine bağışlasın. sağlık sıhhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…