yusufmuuuuu
dediğimi yap kahveler ağzından nasıl savruluyor
savrulsundaaa makına calıstırım dımı gece gece
felaket uykum geldi
gıt yat bebekim uykun geldıyse yaaaa benımde kulaklarım yanıo yaaa
biri senin dedikodunu yapıo o zamanneyse kızlar kocam gelene kadr kestireyim, geldiğinde 3 e kadar uyutmucak çünkü biliorum hadi iyi geceler öptüm hepcüğünüzü
gule guleee canımmmmmmmm eyi uykular buragımın ustune yatmaaaa sakınn:80::80::80::80:
cileeeekkkkkkk gunaydinnnnnnn nasilsinnnnnn
Günaydınnnnnn tatlımmmm geçmişe dalmışımmm
iyiyim sen nasılsın???? nasıl geçti h.sonu???
geçmiş anneler günümüz kutlu olsunnnnnnnn
bizim Haftasonumuz tadsiz gecti valla .. bir suredir cok yakin arkadasimin annesi yogun bakimdaydi onu kaybettik cenazesi falan..
cumatesi doktora gittim yatak istirati verdi cilek anlamadim benim riskli durumum mu var
bebek asagidaymis, zaten gobegimde indi ama illa yurume hep yat falan dedi bende pek soru sormadim korkmiim diye :)) iki lafindan biri iki hafta daha oglunda sende uslu durun.. yahu biz zaten usluyduk :)
alttansa muane etti. hersey yolundaydi orada. bu hafta nst cektiricem bule benden havadisler
aynen gecmis anneler gunumuz kutlu olsun bizim ilk anneler gunumux bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz gun olucak :))
bizim Haftasonumuz tadsiz gecti valla .. bir suredir cok yakin arkadasimin annesi yogun bakimdaydi onu kaybettik cenazesi falan..
cumatesi doktora gittim yatak istirati verdi cilek anlamadim benim riskli durumum mu var
bebek asagidaymis, zaten gobegimde indi ama illa yurume hep yat falan dedi bende pek soru sormadim korkmiim diye :)) iki lafindan biri iki hafta daha oglunda sende uslu durun.. yahu biz zaten usluyduk :)
alttansa muane etti. hersey yolundaydi orada. bu hafta nst cektiricem bule benden havadisler
aynen gecmis anneler gunumuz kutlu olsun bizim ilk anneler gunumux bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz gun olucak :))
günaydın kızlarr..
başınız sağolsun diyeyim öncelikle..
doktor en son 2 hafta önce bana da yürüme yorma kendini dinlen demişti.kızım doğum pozisyonunu almış kendini zorlarsan doğurusun demişti.seninde ondan demiş olabilir.
bugünü saymazsam 10 gün daha işe geleceğim..resmen şafak sayıyorum yaa..bitsin artık yaa resmen sürüne sürüne geliyorum(
günaydın güzel anneler. nasılsınız? akşam hiiççç uyuyamadım. benim kızım dayadı ayakları iyice mideme yatsam yatamıyom kalksam kalkamıyom. hem bulanıyo hem batıyo.
gunaydın kızlarr..
zınkerbell haftasonu aklıma geldın bu kız twıtterde facede bısey yazmamıs dıye demek bundanmıs basınız saolsun canım bu arada kağanda suprız yapmasın demekki heran hazırlıklı olmalıyız benımdde yarın kontrol hayırlı haberler vakitli doğumlar olsun hepimize...
Ben de resmen şafa ksayıyorum havalar da çok iç karartıcı yataktan sürünerek kalkıyorum resmen.. Benim de bugünü saymazsak 17 iş günü kaldı
Günaydınnn kızlarrr
Temmuz annelerinden biri doğurmuş, 32. haftayı beklememiş bebek, dua edin diyor bizim için annesi.. Allah sağlık versin en kısa zamanda inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?