2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sanada gunaydın senı cok ıyı anlıyorum ıs konusunda son gun bıle soylene soylene gıtmıstım hıcbır zaman ıs calısmak bu kadar ağır gelmemıstı ama az kalmıs su gııbı gecer merak etme bol bol kaytar sen mı kurtaracaksın:))
günaydın güzel anneler. nasılsınız? akşam hiiççç uyuyamadım. benim kızım dayadı ayakları iyice mideme yatsam yatamıyom kalksam kalkamıyom. hem bulanıyo hem batıyo.

bu donem bulantılar tekrar edermıs kağan kocatepenın sıtesınde yazıyor bende el ve ayaklarda uyusma karıncalanma basladı..

gunaydın cılek ıns sorunsuz sağlıkla buyur bebek yaa bızden suprız yapan olmasa barı...senınde 17 gun az kalmıs yorma kendını.

Ben de resmen şafa ksayıyorum havalar da çok iç karartıcı yataktan sürünerek kalkıyorum resmen.. Benim de bugünü saymazsak 17 iş günü kaldı

19 mayısı da saymıyorum bu arada allahtan perşembeye denk geliyo..

doğru diyosun ya..bıraktım bak şimdi işi:90:

ya bi yandan bitsin diyorum bi yandan da bitmesin diyorum aslında..zaman daraldıkça korkum da artıyo valla

gunaydın cılek ıns sorunsuz sağlıkla buyur bebek yaa bızden suprız yapan olmasa barı...senınde 17 gun az kalmıs yorma kendını.

Efet canım yormuyorum walla, gün sayıyorum bi de feci enfeksiyon çıktı bende, bakalım doktor antibiyotik verecek mi,
kesin verir tabii de bi ümit bekliyorum
Mayıs'ı gördüm ya Allah'a şükürler olsun çok mutluyum, artık bu saatten sonra içim ferah
hatırlarsan ben 26 haftalıkken doğuruyorum sanmıştık , doktor istirahat vermişti, o zaman o kadar korkmuştum ki..

kızlar bende cuma günü bi panikledim sormayın evde otururken bebiş sağ tarafıma otoplandı semsert kıpırdamıyo bekledim baya 10 dk falan oldu hala aynı durunca ebe arkadaşı aradım gel dedi hastaneye bakalım.. apar topar gittik arkadaş önde bend arkasında dogum odasına girdik anam karşımda apacık biri dogum yapıo ben onu görünce elim ayagım titredi rengim attı gözlüğümü falan fırlatmışım beklemiyoumki odaya girerken öle bişi kadın dogum yapmışda plesentası çıkıyordu.... derken baktık bebiş iyi kalbi falan güzel benim sıpanın başı tabi hala yukarda.... ama en kadını birden karşımda öle görünce bi kendimi toparlayamadım... kızı olmuş onu sevdim ettim çıktım..işde böle

kız kısmete bak ne güzel işte herkese nasip olmaz başkaısnın doğumunu görmek. bende öyle bişey yaşamak isterdim.

ayy evet yaa o zaman gelseydı nolacaktı hep dua etmek lazım vakıtlı hayırlı dogumlar dıye ama zaman gectıkce kalp carpıntım baslıyor heyecanlanıyorum dusundukce bakalım nasıl olacak esıme dıyorum kı evımızı derlı toplu bırakalım ne olacagımız bellı olmaz :)))ıyıce anneme benzedım doguma gıderken bıle ev toplu olsunmus valla bu hamılelık yaramadı:))

iyi bi de izlemişsin ben dayanamazdım kaçardım valla..sen kadını görünce kendi derdini de unutmuşsun anlaşılan

allahım bizim bebişlerimizi de böle sağlıklı görmemizi nasip etsin inşallah...

bassagligi dileklerinize tesekkur ederim ya cok aci birsey..

36-37 haftalik olsak iyiydi ya

evet yelkovan twitterda pasif kaldim bu ara :))))

ya acaba bu bebek cikolatasini alip hazirlasam mi
dun kocalariniz supriz, kutlama falan yaptimi
benimkisi domuz cinsi cikti bende ona kustum
neyseki aksama kusunce waffle a gonlumu aldi
cok incindim :)

kız kısmete bak ne güzel işte herkese nasip olmaz başkaısnın doğumunu görmek. bende öyle bişey yaşamak isterdim.

yok kız ben zaten biliyorum dogum neyin ne oldugunu çok defa gördümd egece birden karşımda öle bişey göreceğimi beklemiyordum ondan panik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…