günaydın kızlarr..
başınız sağolsun diyeyim öncelikle..
doktor en son 2 hafta önce bana da yürüme yorma kendini dinlen demişti.kızım doğum pozisyonunu almış kendini zorlarsan doğurusun demişti.seninde ondan demiş olabilir.
bugünü saymazsam 10 gün daha işe geleceğim..resmen şafak sayıyorum yaa..bitsin artık yaa resmen sürüne sürüne geliyorum(
günaydın güzel anneler. nasılsınız? akşam hiiççç uyuyamadım. benim kızım dayadı ayakları iyice mideme yatsam yatamıyom kalksam kalkamıyom. hem bulanıyo hem batıyo.
günaydın kızzzzlaarrrr...
Temmuz annelerinden biri doğurmuş, 32. haftayı beklememiş bebek, dua edin diyor bizim için annesi.. Allah sağlık versin en kısa zamanda inşallah..
Ben de resmen şafa ksayıyorum havalar da çok iç karartıcı yataktan sürünerek kalkıyorum resmen.. Benim de bugünü saymazsak 17 iş günü kaldı
Günaydınnn kızlarrr
Temmuz annelerinden biri doğurmuş, 32. haftayı beklememiş bebek, dua edin diyor bizim için annesi.. Allah sağlık versin en kısa zamanda inşallah..
Ben de resmen şafa ksayıyorum havalar da çok iç karartıcı yataktan sürünerek kalkıyorum resmen.. Benim de bugünü saymazsak 17 iş günü kaldı
sanada gunaydın senı cok ıyı anlıyorum ıs konusunda son gun bıle soylene soylene gıtmıstım hıcbır zaman ıs calısmak bu kadar ağır gelmemıstı ama az kalmıs su gııbı gecer merak etme bol bol kaytar sen mı kurtaracaksın:))
gunaydın cılek ıns sorunsuz sağlıkla buyur bebek yaa bızden suprız yapan olmasa barı...senınde 17 gun az kalmıs yorma kendını.
19 mayısı da saymıyorum bu aradaallahtan perşembeye denk geliyo..
doğru diyosun ya..bıraktım bak şimdi işi:90:
ya bi yandan bitsin diyorum bi yandan da bitmesin diyorum aslında..zaman daraldıkça korkum da artıyo valla
kızlar bende cuma günü bi panikledim sormayın evde otururken bebiş sağ tarafıma otoplandı semsert kıpırdamıyo bekledim baya 10 dk falan oldu hala aynı durunca ebe arkadaşı aradım gel dedi hastaneye bakalım.. apar topar gittik arkadaş önde bend arkasında dogum odasına girdik anam karşımda apacık biri dogum yapıo ben onu görünce elim ayagım titredi rengim attı gözlüğümü falan fırlatmışım beklemiyoumki odaya girerken öle bişi kadın dogum yapmışda plesentası çıkıyordu.... derken baktık bebiş iyi kalbi falan güzel benim sıpanın başı tabi hala yukarda.... ama en kadını birden karşımda öle görünce bi kendimi toparlayamadım... kızı olmuş onu sevdim ettim çıktım..işde böle
günaydın fatmacım. face ten gnydn yazdım ama görmedin herhalde.
Efet canım yormuyorum walla, gün sayıyorum bi de feci enfeksiyon çıktı bende, bakalım doktor antibiyotik verecek mi,
kesin verir tabii de bi ümit bekliyorum
Mayıs'ı gördüm ya Allah'a şükürler olsun çok mutluyum, artık bu saatten sonra içim ferah
hatırlarsan ben 26 haftalıkken doğuruyorum sanmıştık , doktor istirahat vermişti, o zaman o kadar korkmuştum ki..
ben de saymadım 19 Mayısı :)))
kızlar bende cuma günü bi panikledim sormayın evde otururken bebiş sağ tarafıma otoplandı semsert kıpırdamıyo bekledim baya 10 dk falan oldu hala aynı durunca ebe arkadaşı aradım gel dedi hastaneye bakalım.. apar topar gittik arkadaş önde bend arkasında dogum odasına girdik anam karşımda apacık biri dogum yapıo ben onu görünce elim ayagım titredi rengim attı gözlüğümü falan fırlatmışım beklemiyoumki odaya girerken öle bişi kadın dogum yapmışda plesentası çıkıyordu.... derken baktık bebiş iyi kalbi falan güzel benim sıpanın başı tabi hala yukarda.... ama en kadını birden karşımda öle görünce bi kendimi toparlayamadım... kızı olmuş onu sevdim ettim çıktım..işde böle
Efet canım yormuyorum walla, gün sayıyorum bi de feci enfeksiyon çıktı bende, bakalım doktor antibiyotik verecek mi,
kesin verir tabii de bi ümit bekliyorum
Mayıs'ı gördüm ya Allah'a şükürler olsun çok mutluyum, artık bu saatten sonra içim ferah
hatırlarsan ben 26 haftalıkken doğuruyorum sanmıştık , doktor istirahat vermişti, o zaman o kadar korkmuştum ki..
günaydın kızlarr..
başınız sağolsun diyeyim öncelikle..
doktor en son 2 hafta önce bana da yürüme yorma kendini dinlen demişti.kızım doğum pozisyonunu almış kendini zorlarsan doğurusun demişti.seninde ondan demiş olabilir.
bugünü saymazsam 10 gün daha işe geleceğim..resmen şafak sayıyorum yaa..bitsin artık yaa resmen sürüne sürüne geliyorum(
gunaydın kızlarr..
zınkerbell haftasonu aklıma geldın bu kız twıtterde facede bısey yazmamıs dıye demek bundanmıs basınız saolsun canım bu arada kağanda suprız yapmasın demekki heran hazırlıklı olmalıyız benımdde yarın kontrol hayırlı haberler vakitli doğumlar olsun hepimize...
kız kısmete bak ne güzel işteherkese nasip olmaz başkaısnın doğumunu görmek. bende öyle bişey yaşamak isterdim.
ya ben ne ettimse gruptan çıkmışım şimdi begendim altta sohbet açılıyordu şimdi neden açılmıyo ki
ben sayıyorum mlsf. çünkü bizim burda resmi tatil diye bişey yok. resmiyi bırakın dini bayramlar bile 2 güncük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?