bassagligi dileklerinize tesekkur ederim ya cok aci birsey..
36-37 haftalik olsak iyiydi ya
evet yelkovan twitterda pasif kaldim bu ara :))))
ya acaba bu bebek cikolatasini alip hazirlasam mi
dun kocalariniz supriz, kutlama falan yaptimi
benimkisi domuz cinsi cikti bende ona kustum
neyseki aksama kusunce waffle a gonlumu aldi
cok incindim :)
bazen açılıyo bazende senin açman gerikoy. sağda grupla sohbet et diye bi yer var oraya tıkla
kızlar bende cuma günü bi panikledim sormayın evde otururken bebiş sağ tarafıma otoplandı semsert kıpırdamıyo bekledim baya 10 dk falan oldu hala aynı durunca ebe arkadaşı aradım gel dedi hastaneye bakalım.. apar topar gittik arkadaş önde bend arkasında dogum odasına girdik anam karşımda apacık biri dogum yapıo ben onu görünce elim ayagım titredi rengim attı gözlüğümü falan fırlatmışım beklemiyoumki odaya girerken öle bişi kadın dogum yapmışda plesentası çıkıyordu.... derken baktık bebiş iyi kalbi falan güzel benim sıpanın başı tabi hala yukarda.... ama en kadını birden karşımda öle görünce bi kendimi toparlayamadım... kızı olmuş onu sevdim ettim çıktım..işde böle
canımmm annemı aradımmm dıokı nısastaylada olurmus yarı su yarı süt koyarak ala cıvık hale getırsın seker eklesın mama gıbı yapsın dıo oyle içirsin dıoo ınek sutu tek vermesın dedı hafıf suyla karıstr
ay ben dayamadım ac kalmalarına annemee yetıştrdım hemen mevzuyuu
oooo fatma super olmus yaa ne deneyım olmustur senın ıcın ..
ya tmm normal zamanda vermiyolar ama bari sana bu halinle versinler ayıp yaa..
bazen açılıyo bazende senin açman gerikoy. sağda grupla sohbet et diye bi yer var oraya tıkla
bassagligi dileklerinize tesekkur ederim ya cok aci birsey..
ayyy doguma sahit olmussunnnnnn fatma yaa
bu plansetayi da mi dogurucaz bebekten sonra
2 hafta sonra nasil dogum yapacagima bakacakmis doktor
bu arada fatma bende gunde iki uc kere ole bir yere toplanio bebek tas gibi oluyor
canim acio ama endiselenmiyorum bisi yokmus gibi davranioyurm uffff
bende bu hafta ıcı esımın ıslerı yogun olmazsa halledeyım cıksın aradan sonrakı hafta temızlık ısını hallederım halıları yıkamaya gonderırırm dıyorum hazırlıklı olalım..bassagligi dileklerinize tesekkur ederim ya cok aci birsey..
ahh ahh nerde. bazen 10-15 dk geç kalıyorum da surat yapıyorlar. sabah 8,30 da geliyorum akşam 8,30 9,00 gibi çıkıyorum. bazende erken çıkıyorum 7 gibi. başlıyolar sorguya onu yaptın mı bunu yaptın mı. sabır diliyorum allah tan kendime.
amand ershaneden bi gül vermişle annenler günü diye benim adam getirdi onu verdi.. ama sanki, odun veriyo herif bide al dershaneden sana verdiler demez mi
yok görünmüyo öle bişi aman müdürün pc bu ondan belki eski ya
günaydınlar..
zinkebel, başınız sağolsun...
aman yaa kalsın deneyim falan biliyorum kaç defa gördüm nasıl oldugunu da birden naklen yayın karşımda olunca içim titredi 2 gün kendime gelemedim deme öle kız
kızlar ben dün doktora gittim
bana yatak istirahati verdi
bebegin burada ne işi var dedi biraz aşağıdaymış zaten yürürken biraz zorlanıyorum mesaneme cok baskı yapıyor
gecen gün arabadan inemedim karnıma giren bir kramptan falan
nst cektir dedi birde idrar tahlilii istedi nst yi haftaiçi cektiricemde
neden bana yatak istirati verdi
birde şu iki haftayı gecir senden baska bişi istemiyorum diyip durdu bende cok neden neden diye sormadım korkmamak için)
15 dakkadan fazla yürüme hep yap 2 hafta dedi
hiç size böyle seyler diyorlar mı
yoksa bende mi bir gariplik var
erken doğum riskim varda ben mi bilmiyorum ya
ya benm tansiyonum bikaç kez yüksekdi genelde düşük çıkıyo şimdi ama doktorlarn ikiside ölçtürdüğüm yerlere inanmadılar çünki çok şişim biz gebelik zehirlenmesnden korkuyoruz haftalık proteinime bakılıyo şunuda duydum ama doğrumu bilmiyorum tansiyon yüksek olursa normal doğum tehlikeliymiş o zaman sende sezeryan olursun
kızlar bende cuma günü bi panikledim sormayın evde otururken bebiş sağ tarafıma otoplandı semsert kıpırdamıyo bekledim baya 10 dk falan oldu hala aynı durunca ebe arkadaşı aradım gel dedi hastaneye bakalım.. apar topar gittik arkadaş önde bend arkasında dogum odasına girdik anam karşımda apacık biri dogum yapıo ben onu görünce elim ayagım titredi rengim attı gözlüğümü falan fırlatmışım beklemiyoumki odaya girerken öle bişi kadın dogum yapmışda plesentası çıkıyordu.... derken baktık bebiş iyi kalbi falan güzel benim sıpanın başı tabi hala yukarda.... ama en kadını birden karşımda öle görünce bi kendimi toparlayamadım... kızı olmuş onu sevdim ettim çıktım..işde böle
ben kaltığımda kahvaltı hazırdı valla..bi de aylardır canım çekiyodu da yemiyodum pizza-kola ikilisini mideme indirdim.biraz suçluluk duyuyorum ama napiim yaa..
ya ben neden yokum kii facebookta girince sadece sayfaya uye olanlari gorebiliyorum
ben sayıyorum mlsf. çünkü bizim burda resmi tatil diye bişey yok. resmiyi bırakın dini bayramlar bile 2 güncük
günaydınlar..
zinkerbel, başınız sağolsun...
evt bebekden sonra plesenatyıda çıakrtıyorsun ama dogum gibi bişey değil yani zor bişey değil ... kız hiç böle taş gibi olmayınca ben korktum :) bide cumartesi günü gece uyuyorum sağ kasıgımda bi bası agrı gibi bi acaip bişey ayağımı uzattım elimle elledim anam bu sıpanın ayağı orda nasıl hisettim mnicik bende tuttum ayağını ben tutunca bu bi çekti
bende bu hafta ıcı esımın ıslerı yogun olmazsa halledeyım cıksın aradan sonrakı hafta temızlık ısını hallederım halıları yıkamaya gonderırırm dıyorum hazırlıklı olalım..
benımkı gul almıs ben daha farklı hedıyeler dusunmustum ama neyse bunn babalr gunude var bende ona bı gul alırım odesırız:))
zaten sınır ettı cumartesı benı survıverda hamburger yıyorlardı ayy ne guzel ycanım cektı dedım valla enb az 3 ddefa demısımdır gıdıyım alımm mı dıye yuzume bakıyor !!ben koca 9olucam karım hamıle ve bunu dıyecek fırlardım o sanıye yaa ..alma dedım hıcbırsey ıstemıyorum senden dedım uyuzz ya bazen donuklasıyormu anlamadım kı...
evt bebekden sonra plesenatyıda çıakrtıyorsun ama dogum gibi bişey değil yani zor bişey değil ... kız hiç böle taş gibi olmayınca ben korktum :) bide cumartesi günü gece uyuyorum sağ kasıgımda bi bası agrı gibi bi acaip bişey ayağımı uzattım elimle elledim anam bu sıpanın ayağı orda nasıl hisettim mnicik bende tuttum ayağını ben tutunca bu bi çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?