2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amand ershaneden bi gül vermişle annenler günü diye benim adam getirdi onu verdi.. ama sanki, odun veriyo herif bide al dershaneden sana verdiler demez mi

bazen açılıyo bazende senin açman gerikoy. sağda grupla sohbet et diye bi yer var oraya tıkla

yok görünmüyo öle bişi aman müdürün pc bu ondan belki eski ya

ayyy doguma sahit olmussunnnnnn fatma yaa
bu plansetayi da mi dogurucaz bebekten sonra
2 hafta sonra nasil dogum yapacagima bakacakmis doktor
bu arada fatma bende gunde iki uc kere ole bir yere toplanio bebek tas gibi oluyor
canim acio ama endiselenmiyorum bisi yokmus gibi davranioyurm uffff

çok teşekkür ederim canım bebeğini kucağına alıp sağlık ve huzurla büyütürsün inş.

oooo fatma super olmus yaa ne deneyım olmustur senın ıcın ..

aman yaa kalsın deneyim falan biliyorum kaç defa gördüm nasıl oldugunu da birden naklen yayın karşımda olunca içim titredi 2 gün kendime gelemedim deme öle kız

ya tmm normal zamanda vermiyolar ama bari sana bu halinle versinler ayıp yaa..

ahh ahh nerde. bazen 10-15 dk geç kalıyorum da surat yapıyorlar. sabah 8,30 da geliyorum akşam 8,30 9,00 gibi çıkıyorum. bazende erken çıkıyorum 7 gibi. başlıyolar sorguya onu yaptın mı bunu yaptın mı. sabır diliyorum allah tan kendime.

ben kaltığımda kahvaltı hazırdı valla..bi de aylardır canım çekiyodu da yemiyodum pizza-kola ikilisini mideme indirdim.biraz suçluluk duyuyorum ama napiim yaa..

evt bebekden sonra plesenatyıda çıakrtıyorsun ama dogum gibi bişey değil yani zor bişey değil ... kız hiç böle taş gibi olmayınca ben korktum :) bide cumartesi günü gece uyuyorum sağ kasıgımda bi bası agrı gibi bi acaip bişey ayağımı uzattım elimle elledim anam bu sıpanın ayağı orda nasıl hisettim mnicik bende tuttum ayağını ben tutunca bu bi çekti

bende bu hafta ıcı esımın ıslerı yogun olmazsa halledeyım cıksın aradan sonrakı hafta temızlık ısını hallederım halıları yıkamaya gonderırırm dıyorum hazırlıklı olalım..
benımkı gul almıs ben daha farklı hedıyeler dusunmustum ama neyse bunn babalr gunude var bende ona bı gul alırım odesırız:))
zaten sınır ettı cumartesı benı survıverda hamburger yıyorlardı ayy ne guzel ycanım cektı dedım valla enb az 3 ddefa demısımdır gıdıyım alımm mı dıye yuzume bakıyor !!ben koca 9olucam karım hamıle ve bunu dıyecek fırlardım o sanıye yaa ..alma dedım hıcbırsey ıstemıyorum senden dedım uyuzz ya bazen donuklasıyormu anlamadım kı...

15 dk da sanki dünyayı kurtaracaksın..bende sabır diliyorum canım sana. hepimize tabii..inşallah çalışma şafağın bir an önce biter..

hilmi ile mertin kafalarini tokusturalim :)))

birce tesekkurler canimmm

günaydınlar..

zinkebel,
başınız sağolsun...

aman yaa kalsın deneyim falan biliyorum kaç defa gördüm nasıl oldugunu da birden naklen yayın karşımda olunca içim titredi 2 gün kendime gelemedim deme öle kız

Geçmiş olsun canım, dinlen bence de artık çok ağırlaştık, çok aşağıda olunca erken doğurabilirsin diye düşündü herhalde.. Bana da cuma günü dedi, 10 gün dayan nolur.. Ama ondan 3 gün öncede herşey yolunda ay sonunu bekleriz diyordu, duruma göre değişiyor fikirleri..

Ay herkes muzdarip bu tansiyondan yaa..

Geçmiş olsun Fatmacım.

Anammmm nasıldı piki doğum yapan kadın? plesanta nasıl çıkıyordur ağrılı mıdır acep :18::18:

ben sayıyorum mlsf. çünkü bizim burda resmi tatil diye bişey yok. resmiyi bırakın dini bayramlar bile 2 güncük

Sen nerde çalışıyordun??

günaydınlar..

zinkerbel,
başınız sağolsun...

Günaydın birceeeeee

Anammmmmmmm ayaklarına kurban olurum ben onunnnnnnnn,
yirim yirimmmmmmm

gene seninki alıyım mı bari diyomuş bizim herif kanal değiştiriyo canın çekerde diyo bide bende sin,r oldum dün evde bi 3 lü bi 2 li koltuk var o bey efendimiz hep 3 lüde yatıyo bende 2 li ye sıgışmaya çalışyıorum of puf diyorum önceden problem yoktu şimdi artık sıgamıyorum sonra sinirlendim kaldım dedim yaa hiç istifini bozmuyorusun hamile karın sıgmaya çalışıyo bi kalkıpda gel buraya yat demyon gittim yatak odaısna yattım arkamdan bagırıyo duyan mı var acaba

ahahaha cok seker ya
bende karnima pitpit vuruyorum hopp benimkiside vuruyor
aksamlari hep oynuyoruz boyle video ya cektim ya

fatma cuma aksami tuvalete kalktim geri yattim ay bir agri seyimde bisi bastiriyor sanirim o sey bebekti
ben gitgide cilekle channelin ilk tekmeleri farketmedigi gunlere dondum galiba
neyse artik allaha emanet yatiyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…