bizde gruba üye olanları görüyoruz
masallahhh diyecegim allah bozmasin
ben haftada bir cola ictim ya
Anammmm nasıldı piki doğum yapan kadın? plesanta nasıl çıkıyordur ağrılı mıdır acep :18::18:
Sen nerde çalışıyordun??
Günaydın birceeeeee
Anammmmmmmm ayaklarına kurban olurum ben onunnnnnnnn,
yirim yirimmmmmmm
bende bu hafta ıcı esımın ıslerı yogun olmazsa halledeyım cıksın aradan sonrakı hafta temızlık ısını hallederım halıları yıkamaya gonderırırm dıyorum hazırlıklı olalım..
benımkı gul almıs ben daha farklı hedıyeler dusunmustum ama neyse bunn babalr gunude var bende ona bı gul alırım odesırız:))
zaten sınır ettı cumartesı benı survıverda hamburger yıyorlardı ayy ne guzel ycanım cektı dedım valla enb az 3 ddefa demısımdır gıdıyım alımm mı dıye yuzume bakıyor !!ben koca 9olucam karım hamıle ve bunu dıyecek fırlardım o sanıye yaa ..alma dedım hıcbırsey ıstemıyorum senden dedım uyuzz ya bazen
bu erkekler acaipler ya
bende ole onun yerinde olsam durmam ne yapacagimi sasiririm
ay ben intikamda alamicam domuza babalar gunu hediyesini alip verdim bile o zaman bebek olur alamam diye pislik
hic sevmiyorum simdi onu :)))
yokAnammmm nasıldı piki doğum yapan kadın? plesanta nasıl çıkıyordur ağrılı mıdır acep :18::18:
Sen nerde çalışıyordun??
Günaydın birceeeeee
Anammmmmmmm ayaklarına kurban olurum ben onunnnnnnnn,
yirim yirimmmmmmm
ahahaha cok seker ya
bende karnima pitpit vuruyorum hopp benimkiside vuruyor
aksamlari hep oynuyoruz boyle video ya cektim ya
fatma cuma aksami tuvalete kalktim geri yattim ay bir agri seyimde bisi bastiriyor sanirim o sey bebekti
ben gitgide cilekle channelin ilk tekmeleri farketmedigi gunlere dondum galiba
neyse artik allaha emanet yatiyorum iste
yaa bende haftada yarım bardak kola ıcıyorum ozl hava sıcak oldugunda dayanamıyorum zararlı ne varsa cnm cekıyor:)))
gene seninki alıyım mı bari diyomuş bizim herif kanal değiştiriyo canın çekerde diyo bidebende sin,r oldum dün evde bi 3 lü bi 2 li koltuk var o bey efendimiz hep 3 lüde yatıyo bende 2 li ye sıgışmaya çalışyıorum of puf diyorum önceden problem yoktu şimdi artık sıgamıyorum sonra sinirlendim kaldım dedim yaa hiç istifini bozmuyorusun hamile karın sıgmaya çalışıyo bi kalkıpda gel buraya yat demyon gittim yatak odaısna yattım arkamdan bagırıyo duyan mı var acaba
günaydın kızlar nasılsınız
ben 1 saat sonra bebeğimi görmeye gidiceeemmmmçok heyecanlıyımmm :)) acaba döndümü kaç gr oldu vs çok merak ediyorum..
çileekk kızz sen ne kadar güzelsin maşallah fotolarını gördüm, kızın sana benzer inşallah :))
2 tane var, birinde beğe yazıyor o değil, gruba katıl olana katılman lazım canım.uye ol yazmioki dur bir daha girip bakayim
ben 1 saat sonra bebeğimi görmeye gidiceeemmmmçok heyecanlıyımmm :)) acaba döndümü kaç gr oldu vs çok merak ediyorum..
gene seninki alıyım mı bari diyomuş bizim herif kanal değiştiriyo canın çekerde diyo bidebende sin,r oldum dün evde bi 3 lü bi 2 li koltuk var o bey efendimiz hep 3 lüde yatıyo bende 2 li ye sıgışmaya çalışyıorum of puf diyorum önceden problem yoktu şimdi artık sıgamıyorum sonra sinirlendim kaldım dedim yaa hiç istifini bozmuyorusun hamile karın sıgmaya çalışıyo bi kalkıpda gel buraya yat demyon gittim yatak odaısna yattım arkamdan bagırıyo duyan mı var acaba
yaa bende haftada yarım bardak kola ıcıyorum ozl hava sıcak oldugunda dayanamıyorum zararlı ne varsa cnm cekıyor:)))
çileekk kızz sen ne kadar güzelsin maşallah fotolarını gördüm, kızın sana benzer inşallah :))
Kız ben hala ayırt edemiyorum yaa nedir ne diildir :)) ben de bi anormallik var bence
bi de vrsun diye karnıma pıt pıt yapıyorum, hiiiç tepki vermiyor benim cadı
kocam da kızıyor niye vuruyorsun çocuğa diye
ben de içtim walla arada, hiiç bişey olmaz o kadarcıktan
:))) tamda coladan bahsedıyorduk:))Coca Cola bayisinde
hadı guzel haberlerle gel ıns.günaydın kızlar nasılsınız
benim dünür öle gözel işde kızıda anasına çeker inş.
bende yarın gidicem dr a bakalım...benim oğluş dönmedi daha kafa yukarda
ben ayırt edebiliyorum valla döndüğünü başını kaldırdıgını en çok da sağ kaburgamın altına sokuyo başını orda ölece duruyoooo...kızlar bide rüyamda 2 gündür durmadan 19 görüyorum durmadan gitmem lazım 19 unda iznim bitiyo yok 19 şöle 2 gündür 19 dn gdiyorum hayırlısı
Dönse zaten hissedersin ağrı yapıyor zuzum.. Doktor bana demişti ki doğuruyorum zannedersin dönerken...
Anammmmm hayırlısıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?