2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa bende haftada yarım bardak kola ıcıyorum ozl hava sıcak oldugunda dayanamıyorum zararlı ne varsa cnm cekıyor:)))

masallahhh diyecegim allah bozmasin
ben haftada bir cola ictim ya

biz de onlara en güzel babalar günü hediyesini vericez.hepimizin 3 aşağı beş yukarı babalar gününe denk geliyo doğumu.

bence yılın en şanslı babaları haziran ayı babaları:)

günaydın kızlar nasılsınız

ben 1 saat sonra bebeğimi görmeye gidiceeemmmm çok heyecanlıyımmm :)) acaba döndümü kaç gr oldu vs çok merak ediyorum..

çileekk kızz sen ne kadar güzelsin maşallah fotolarını gördüm, kızın sana benzer inşallah :))

yok
yok kız kadın gayet plajda güneşlenir gibi yatıyordu arkadaşımda sana noluyo dogum yapan kadından ses çıktıgı yok sen panik yapıosun diyordu plesanta öle agrılı bişey değilki yani çıkışı herşey bebişinin başı çıkana kadr sonra bişey kalmıyo zaten

Kız ben hala ayırt edemiyorum yaa nedir ne diildir :)) ben de bi anormallik var bence
bi de vrsun diye karnıma pıt pıt yapıyorum, hiiiç tepki vermiyor benim cadı
kocam da kızıyor niye vuruyorsun çocuğa diye

yaa bende haftada yarım bardak kola ıcıyorum ozl hava sıcak oldugunda dayanamıyorum zararlı ne varsa cnm cekıyor:)))

ben de içtim walla arada, hiiç bişey olmaz o kadarcıktan

bence hamılelıgımıze alıstılar ılk zamanlar boylemıydı bızımkı temızlıge bıle baslamıstı sen yorulma dıye:))sımdı bebek tekmeleyınce anıden surat ıfadem degısıyo tabıı ya da yerımde sıcrıyorum bana dıyokı anı hareketler yapıyorsun korkutuyorsun ee ben ne yapayım doguma gırecek olan benım tekme yıyen benım gece uykusu bolunen benım beyefendı anı hreketlerden urkuyormus:))
cok haın planım var ama dogum oncesı mektup yazayımda cekmecesıne koyayım dıyorum bıraz aglatayım:)))

benim dünür öle gözel işde kızıda anasına çeker inş.

bende yarın gidicem dr a bakalım...benim oğluş dönmedi daha kafa yukarda

uye ol yazmioki dur bir daha girip bakayim
2 tane var, birinde beğe yazıyor o değil, gruba katıl olana katılman lazım canım.
günaydın kızlar nasılsınız

ben 1 saat sonra bebeğimi görmeye gidiceeemmmm çok heyecanlıyımmm :)) acaba döndümü kaç gr oldu vs çok merak ediyorum..

hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini:))

ayy dün kadir de beni ayar etti. koca gün yatak odasında pc başındaydı. geliyom gidiyom siliyom toz alıyom hiçç istifini bozmuyo. işim bitti anneme gidelim dedim 'napcaz orda' demezmiii ayyy yapışacaktım gırtlağına

al benden de o kadar cips kola çikolata

yiyince de vicdan azabı çekiyorum. doğumdan sonra zaten kesin daha da kilo alırım. özlediğim şeylerin hepsini yicem valla:))

Sağol canımmmm, ben de gruptan çıkmışım yanlışlıkla nassı becerdim bilmiyorum :) göndersene arkadaşlık banaaa

ay inşallah çook güzel haberlerle gelirsin doktordann :)

ben ayırt edebiliyorum valla döndüğünü başını kaldırdıgını en çok da sağ kaburgamın altına sokuyo başını orda ölece duruyoooo...kızlar bide rüyamda 2 gündür durmadan 19 görüyorum durmadan gitmem lazım 19 unda iznim bitiyo yok 19 şöle 2 gündür 19 dn gdiyorum hayırlısı

Coca Cola bayisinde
:))) tamda coladan bahsedıyorduk:))

hadı guzel haberlerle gel ıns.

bu arada zınkerbell ne dusuncelısın sende sımdıden babalar gunu hedıyesını vermıssın yaa..

benim dünür öle gözel işde kızıda anasına çeker inş.

bende yarın gidicem dr a bakalım...benim oğluş dönmedi daha kafa yukarda

Dönse zaten hissedersin ağrı yapıyor zuzum.. Doktor bana demişti ki doğuruyorum zannedersin dönerken...

Anammmmm hayırlısıııııı

Dönse zaten hissedersin ağrı yapıyor zuzum.. Doktor bana demişti ki doğuruyorum zannedersin dönerken...

Anammmmm hayırlısıııııı

kız bunun döneceği yok heryerde okuyorum 33 den sonra dönmesi çok zor vs vs her yerde yazıo 36sında dönenler var ama çok nadir gördüm dr arkadaşada sordum oda öle dedi 33 den sonra zor döner falan dedi yaa bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…