ben içmiyorum yaa iğrenç tadı..
cnm ız okadar cok ısım degıstırdıkkı bak sırasıyla yazım sanaaaaaaaaa
derın duru oyku sedef elıfnaz ela ve enson ipekkk:):)
ben en co sedefı sevdım ama herkese hastalık anımsatıyomus oyuzden eledımm
ben de bir nefeste içiyorum iğrençama her gün içmiyorum.dr bacak kramplarım için vermişti,artık kramp girmiyor.ben de kasığıma kramp falan girince içiyorum.her gün içmeye gerek yoktur herhalde?
evet canım yaa sedef olmasın hastalık anımsatıyo, defne var bide ben beğeniyorum ama babamız istemiyo siz düşünürseniz o da güzel
offf bizde çok değiştirdik eylül, alya, almila gökçen
henüz de ne olacağı belli diil
defneyı bende begenıyorum ama defne joy aklıma gelıyooooo
evet canım yaa sedef olmasın hastalık anımsatıyo, defne var bide ben beğeniyorum ama babamız istemiyo siz düşünürseniz o da güzel
offf bizde çok değiştirdik eylül, alya, almila gökçen
henüz de ne olacağı belli diil
derin ve nehirde güzel :)
kızlar gokyuzu bu cumartesı doguruyomusss
unutulur gider o da, vallahi ben sana diim biz zor isim bulucaz bu gidişle bende senin gibi düşünüyorum hepdefneyı bende begenıyorum ama defne joy aklıma gelıyooooo
amin canım inş.bizde bi kaç isim değiştirdik. zeynebimiz kesindi. 2. isim için kararsızsık.
önce eylül oldu, sonra neva, en son gökçe de karar kıldık.
zeynep gökçe oldu kızımızın adı:)
size de allah kolaylık versin kararsızlık çook zor...
ayy inanmıyorum doğumlar başlıyo ne güzel yaaaaaaaa bu cumartesi ha sonrada arkası takır takır gelir galiba 2 kişi daha vardı doğm yapacak
derın guzeldee bana cok anlamsız gelıyoooo derınnnn kuyu gıbı:):)):)):
ama nehir de halamızın onerısıydı
selam kızlar ben geldim
bebikim 1992 gr olmuş maşallah, doğum pozisyonunu da almış. haftasonu rahat yürüdüğüm için olabilir diye düşünmüştüm. suyu hareketleri gayet güzel dedi doktorumuz. yüzünü yine göstermedi sıpa :) raporumuz da başladı bugün. işyerinde son 5 hafta oohh :)) rahim ağzının uzunluğu iyiymiş maşallah, erken doğum riskimiz yok dedi. karnım sertmiş biraz. ben anlamadığım için bişey dememiştim. magnezyum verdi.
hurma olayını sordum merak edenler için, erken doğumu tetiklemez dedi. günde 2-3 tane yiyebilirsin dedi. işte böyle :)
selam kızlar ben geldim
bebikim 1992 gr olmuş maşallah, doğum pozisyonunu da almış. haftasonu rahat yürüdüğüm için olabilir diye düşünmüştüm. suyu hareketleri gayet güzel dedi doktorumuz. yüzünü yine göstermedi sıpa :) raporumuz da başladı bugün. işyerinde son 5 hafta oohh :)) rahim ağzının uzunluğu iyiymiş maşallah, erken doğum riskimiz yok dedi. karnım sertmiş biraz. ben anlamadığım için bişey dememiştim. magnezyum verdi.
hurma olayını sordum merak edenler için, erken doğumu tetiklemez dedi. günde 2-3 tane yiyebilirsin dedi. işte böyle :)
selam kızlar ben geldim
:)))))))))
ben manevi derinlik olarak düşünmüştüm :))))))
ama kuyuda akla gelebilir tabeke :)
ay cok guldurdun benı zınkerbell bnm bı arkadasım cok sevıyo o ısmı oda manevı derınlıgı dusunuyomus bırden karsımda o var sandımm:):):) dememkkı bende bısı var hahahahhaaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?