2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aman dursun kuzu içerde durabildiği kadar.. Ama maşallah şimdi doğsa küveze ihtiyacı olmaması çok güzel haber

Kız ne konferansı kongre olmasın oo

bak channel nickinden dolayı sana bir yakınlıgım var zaten dermişim :)
saka bir yana facebooktan konu ile alakalı sana geri dönüş yapacağım konu ile alakalı :)

senı chanel cı :)):)

gelın sekerım beklerızz bızım kız da fınkırdek bısı olcak galıba sureklı tepısme halınde ancak senın bebek tutar zapdeder bızımkınıde:)
Aman dursun kuzu içerde durabildiği kadar.. Ama maşallah şimdi doğsa küveze ihtiyacı olmaması çok güzel haber

Kız ne konferansı kongre olmasın oo

hahahah ya ıste konferans kongre yok ıste adam kuzummm:):):):)

Aaa İpek de çok güzel, benim tanıdığım ipekler hep çok kibar ve güzellerdi :) Niye karar değiştirdiniz?

Hoşgeldinizzz

bılındık bır ısım ama ben mesela ıpek ısmınde kımseyı tanımıyorum ark sayıyodu begendıgı ısımlerı ordan hosuma gıttı...
ya evet ıpekler cok kıbarrr oluyolarmıs genelde bızdende zaten kıbar hele bıde esmer olursa cok gulerım yaaaaaaaa:):):)

elıf bı arkadasımın kızı var 2 yasında yan odada oyuzden bıraz ıstemıyorum gıbııı

ben elif isminden nefret ediyorum :) kusura bakma ama ipek ismi çok güzel bir isim. ipek deyince aklıma narin, temiz, saf, güzel geliyo.

Selam güzel anneler anneler gününüz kutlu olsun
Bugün kontrolümüz vardı birde nst ye bağlandık 25 dakika kadar oğluşumun kalp atışlarını dinledik babasıyla birlikte :
bebeğimizin kilosu 2,150 gr olmuş herşey yolunda çok şükür
sadece hala ters duruyor doktor dedi dönmeyecek bu gidişle sanırım bana sezeryan göründü artık hayırlısı ikisinede hazırım

kaçıncı haftadasın? maşallah tosunuma

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr. taşıma koltuğumuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Eklentiler

• $Moovy Travel Anakucağı Oto Koltuğu.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 33
dün anneler günü diye bugün bütün sendikalar çiçek veriyo dairedeki bayanlara 3 gül 1 de karanfilim oldu çok mutlu oldum yawww...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…