kıslar selam herkese herkes iyidir umarım bizde haberler şöyle c.tesi izmirdeydim namık beye gittim oğlum 2300 gr olmuş doğum kanalı ile rahim arasındaki mesafe 2,8 cme düşmüş ve yumuşama varmış erken gelebilir dedi her an hazırlıklı ol dedi suyum normal çıktı busegfer çok şükür damarlarda tıkanma varmış bu bebeğe giden besin miktarını azaltırmış şu an doğsa küveze ihtiyacı yok dedi ama 1 gün daha içerde tutsak kardır tabi işte böylee
hosgeldınnnn cnmmm. maşallahh damadımaaaa bıde bu damat cok sabırsız yaaa ama onenmlı olan artık masallah bak kuveze bıle ıhtıyacı yokmus..
ayy bende yrın gıdıcem 1 ayı gectı konferans varmıs gıdemedıkk kızımı cok ozledımmmm cok korkuyorum bı terslık cıkcak dıyee...
bak channel nickinden dolayı sana bir yakınlıgım var zaten dermişim :)
saka bir yana facebooktan konu ile alakalı sana geri dönüş yapacağım konu ile alakalı :)
evet canım damadın çok sabırsız sizin kapınızı 18ine girmeden çalacağız gibi gözüküyor bu kadar sabırsızlığa göre...
gelinimi gör bakalım canım Allahın izniyle güzel güzel görüp gelirsin canım aklına kötü şeyler getirme gelinim de büyümüştür artık haberlerini bekliyor olacağım
Aman dursun kuzu içerde durabildiği kadar.. Ama maşallah şimdi doğsa küveze ihtiyacı olmaması çok güzel haber
Kız ne konferansı kongre olmasın oo
bu arada bızım kısın ısmı elıften ıpege dındu sanırımmmm nasıl ısım sızce ipekk
bu arada bızım kısın ısmı elıften ıpege dındu sanırımmmm nasıl ısım sızce ipekk
selam biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikk
Aaa İpek de çok güzel, benim tanıdığım ipekler hep çok kibar ve güzellerdi :) Niye karar değiştirdiniz?
Hoşgeldinizzz
bılındık bır ısım ama ben mesela ıpek ısmınde kımseyı tanımıyorum ark sayıyodu begendıgı ısımlerı ordan hosuma gıttı...
ya evet ıpekler cok kıbarrr oluyolarmıs genelde bızdende zaten kıbar hele bıde esmer olursa cok gulerım yaaaaaaaa:):):)
elıf bı arkadasımın kızı var 2 yasında yan odada oyuzden bıraz ıstemıyorum gıbııı
Selam güzel anneler anneler gününüz kutlu olsun
Bugün kontrolümüz vardı birde nst ye bağlandık 25 dakika kadar oğluşumun kalp atışlarını dinledik babasıyla birlikte :
bebeğimizin kilosu 2,150 gr olmuş herşey yolunda çok şükür
sadece hala ters duruyor doktor dedi dönmeyecek bu gidişle sanırım bana sezeryan göründü artık hayırlısı ikisinede hazırım
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr. taşıma koltuğumuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr. taşıma koltuğumuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gözünaydınn. nasıl beklediğin gibimi?
sağolun kızlarrrr beğendiğinize sevindim. valla beklediğimden de güzel bi ürün geldi, çok kaliteli görünüyo. istediğim tüm fonksiyonları var, çok memnun oldum yani bunu aldığıma...çok güzellllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?