tubiiii sen nasılsın? ne zaman kontrolün var?
kızlar hangi hastanede doğum yapacaksınız topiğini okuyorum da orda biri hemşirelere bahşiş vermekten bahsetmiş.... böyle bişi mi var... hemşireler beklerler mi... vermezsek çocuğuma iyi davranmazlarsa bi de.... :26:
topiğin linkini yazarmısın bende bakiim afyonla ilgili bişi var mı?
özel hastanede bahşiş olayının olacağını sanmıyorum (gene de belli olmaz) ama devlet hastanesinde olabilir diye düşünüyorum..
farklı bi yerden örnek vereyim, teyzem rahatsızdı hastanede yatarken yürüme gibi bi şansı yok, hastabakıcı tekerleki sandalye fln getiriyo götürüyo ama mırın kırınla..eline 20 tl verdik adam teyzemi kucağına taşıdı..belki hemşirelerin bazılarında böle bi beklenti olabilir...
slm cnm iim teşekkür ederim..arada bi batma oluyor alt kısmıma .netten baktım biraz, rahim genişlediği için olurmuş.onun dışında iyiyim çok şükür:)
benim randevum geçen haftaydı 31 haftalıkken gittim yani.şimdi 22 mayıs için gün sayıyorum:)
kaç haftalıksın kız az kalmış 13 günün var ya ben hala inanamıyorum bizim topikde doğumlar başladı ya bizde geri sayım bölümü açalım açsammıki ne
hadi yaben doğduğumda da babam hemşirelere bahşiş vermiş, gelenek devam mı ediyo acaba diye merak ettim....
link yukarda verdim cnm...
sen bilirsin şeker.... benim 257.günüm... toplamda 280 miydi.... o zman hmmmm 23 günüm mü kalmış benimmmmmm... (matematiğim biraz zayıf)
kız açıcamda açan için kural falan varmı onu bilmiyorum yoksa açmak kolay hem daha iyi görürüz kimin kaç günü kalmış anlarız
linki gördüm canım saol..
valla sen öle yazınca ben özelde yapmayı düşünüyorum ama gene de versem mi acaba diye düşündüm..ilgilensinler yeterki..aslında doğru bişi değil ama insanın en önemli anları için hiç bişey gözünde olmuyo...
Kizlar merhaba,
Benim hic keyfim yok, neden bilmiyorum. Moralsiz ve ice kapanik haldeyim. canim hic birsey yapmak istemiyor. Neselenemiyorum. Uzun zamandir ilk kez bu kadar negatif oldummm.. uhhu uhhuu
haklısın da benim eşim hiç hoşlanmaz normalde öyle şeylerden... düğünümde bile gıcık olmuştu bahşiş vermeye.... hemşireler ima ederler mi acaba.... benm hastane pek öyle bahşiş bekleyen bi yere benzemiyo ama bakalım görcez....
Kizlar merhaba,
Benim hic keyfim yok, neden bilmiyorum. Moralsiz ve ice kapanik haldeyim. canim hic birsey yapmak istemiyor. Neselenemiyorum. Uzun zamandir ilk kez bu kadar negatif oldummm.. uhhu uhhuu
bişey sorucam kızlar,
şimdi bu epidural normal doğumun herhangi bir sakıncası var mı? ya da duyan var mı?
yani epiduralsiz mi epiduralli mi daha iyi olur acaba??
doğum yapacağımız hastanede yeni doğum yapan birilerini bulmak lazım hemşireler nası davranıyor öğrenmek lazım..en yisi bu sanırım...
doğum yapacağımız hastanede yeni doğum yapan birilerini bulmak lazım hemşireler nası davranıyor öğrenmek lazım..en yisi bu sanırım...
kızlar günü belli olanlar yazabilir bizim sezeryan olmadıı için bilmiyoruz daha
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...i-icin-geri-sayim-basladiiiiiiiiiiiiiiii.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?