selam kızlar ben geldim
bebikim 1992 gr olmuş maşallah, doğum pozisyonunu da almış. haftasonu rahat yürüdüğüm için olabilir diye düşünmüştüm. suyu hareketleri gayet güzel dedi doktorumuz. yüzünü yine göstermedi sıpa :) raporumuz da başladı bugün. işyerinde son 5 hafta oohh :)) rahim ağzının uzunluğu iyiymiş maşallah, erken doğum riskimiz yok dedi. karnım sertmiş biraz. ben anlamadığım için bişey dememiştim. magnezyum verdi.
hurma olayını sordum merak edenler için, erken doğumu tetiklemez dedi. günde 2-3 tane yiyebilirsin dedi. işte böyle :)
evet canım şuanda herşey uygun normal doğum içinoh ohh maaşallah
hep böle olur inş. normal mi istiyosun sendee
çok sağol canımmasallaaaaaaaahhhhh kuzuyaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah canım, umarım 5 hafta çalışabilirim de kuzumla daha çok vakit geçiririz doğumdan sonra..maşallah canım ya hayırlı doğumlar diliyorum inş kolay bi doğumun olur dinlen bari iznin başlasında
Oyyyyy maşallahhhh çok sevindim canım yaaaaaa :))
konuşacak kimse yokmu kızlar burdasınız ama yoksunuz
ben içmiyorum yaa iğrenç tadı..
facedei frubun ismine nasıl buluyoruz
nasılsın volveron... geçmişe bi göz attım da ishalmişsin sanırım... nasıl oldun...
dün senin nickin takıldı dilime... anlamı falan var mı acaba diye tahmin yürütmeye çalıştım
istek gönderdim gruba
offfffffff sıkıldımnerdesnz kızlar ya facedede konuşan yok
kızlar hangi hastanede doğum yapacaksınız topiğini okuyorum da orda biri hemşirelere bahşiş vermekten bahsetmiş.... böyle bişi mi var... hemşireler beklerler mi... vermezsek çocuğuma iyi davranmazlarsa bi de.... :26:
sıkılm ya. facet zaten bi ben bi sen bi de duygu konuşuyoz. diğerleri orda ama cvp konuşmaya katılmıyorlar. burasıda öyle kalabalık ama yazan yok
o topiğin sayfasının linkini atarmısın bende bakıyım bi. devlet hastanelerinde böyle bi bahşiş gibi beklenti var. en azından bizim burda var.
ay bacım bir iki haftaya dahada sakinleşir burası hiç konuşan bulamayız o zaman ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?