2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Oyyyyy maşallahhhh çok sevindim canım yaaaaaa :))

oh ohh maaşallah
hep böle olur inş. normal mi istiyosun sendee
evet canım şuanda herşey uygun normal doğum için

masallaaaaaaaahhhhh kuzuyaaaaaaaaaaaaaaa
çok sağol canım
maşallah canım ya hayırlı doğumlar diliyorum inş kolay bi doğumun olur dinlen bari iznin başlasında
inşallah canım, umarım 5 hafta çalışabilirim de kuzumla daha çok vakit geçiririz doğumdan sonra..

Oyyyyy maşallahhhh çok sevindim canım yaaaaaa :))

çok sağol çilekcim darısı tüm kontrole giden arkadaşlara :))

selam arkadaşlar.... herkeste facete mi takılıyo ne.. 20 kişi gözüküyoz ama tık yok nerdeyse... herkes iyidir inş...

hepsiburda dan çamaşır filelerim geldi..kızımın minicik eşyalarını yıkamak için sabırsızlanıyorum

nasılsın volveron... geçmişe bi göz attım da ishalmişsin sanırım... nasıl oldun...
dün senin nickin takıldı dilime... anlamı falan var mı acaba diye tahmin yürütmeye çalıştım

ay canım ben ishalle yaşamaya alıştım artık ya tuvalete çıkmazsam sancılanıyorum düşün çıkarsam rahatım zaten aşırı derecede su içiyorum damacana bile yetmiyo galiba dengeliyorum böyle bu arada volveron x -man deki başkahraman kaydolurken isim bulamadım sistem kabul etmedi eşimde bunu seviyodu bunu koydum ben sevmiyorumda

kızlar hangi hastanede doğum yapacaksınız topiğini okuyorum da orda biri hemşirelere bahşiş vermekten bahsetmiş.... böyle bişi mi var... hemşireler beklerler mi... vermezsek çocuğuma iyi davranmazlarsa bi de.... :26:

o topiğin sayfasının linkini atarmısın bende bakıyım bi. devlet hastanelerinde böyle bi bahşiş gibi beklenti var. en azından bizim burda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…