2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen beni de sinir etmişti benimki gelinlikçideki kızların hepsi ayrı ayrı bahşiş aldı kuafördekiler ayrı aldı arabanın önünü kesenler düğün salonunda pasta keserken çok bıçak kesmiyo diyen pastacı, salonda bişy aldırtırken para isteyen çocuklar, çıkışta salon görevlileri ... hepsine verdi salak kavga etmiştim o yüzden para kalmadı cebinde bi daha verdirtmem çok çok bebeği getirene versin yeter

slm kızlar bisey danısmak istiyorum
normal dogum dusunuyorum ve epidural
olarak epidural ın yan etkileri var mı acaba?

selammm kızlarrr
biz geldikk
geçti ama...anneler günümüz kutlu olsun
dün giremedim, işlerim vardı...
eşim cumartesi gececiydi, sağolsun sabah eve gelirken kocaman buket çiçek yaptırmış gelmiş
sabah daha yatıyorum yastığın yanına koydu, gözümü açtım çiçek buketi
acaip moral oldu,
bugünde doğum yapıcam hastaneye gittik, odalarına filan baktık...
çarşıya gitmeye tövbe etmiştim bi gün arayla yine gittim bugün
minnak bebeğime minik çoraplar ve minik ayakkabısını aldık, onları unutmuştum daha önce
işte öyle...burda yeni bi gelişme varmı???
yeliss bugün doğuma gircekti...

canım dr unda söylemiştir ama, 100 kişiden 1 inde geçici olarak başağrısı yapabiliyor epidural,
onun dışında bi yan etkisi yok, ben 2 defa oldum ve çok rahattı..

aaaaaaaaaaa evet yelisss doğuma gircektiiiiiii inşallah sağ salim iyi geçmiştir ameliyatı...

eşin çiçek mi yaptırmış mmmmmm ne düşünceli adam, benimki kutlamadı bile onun için böyle günlerin önemi yok bebişine de alış veriş yapmıssın hadi güle güle giysin...

Burası iyi bugun kontrolden gelenler falan vardı güzel geçmiş kontroller...
benim tansiyon sıkıntım var

kızzzzzzzz ödümü kopardın sevi bi okudum doğum yapıcam yazmış meğer yapacağım dicekmiş erken doğummu yapacak acep dedim evet yeliss in doğumu vardı bugün kavuşmuştur şimdi miniklerine sağ salim kucagına almıştı inşallah darısı bize artık zamanı gelince

canım uzman ellerde yapılmazsa doz aşımı gibi durumlarda felç olma riski varmış ama gözün korkmasın aneztezist tecrübeli işini iyi yapan birisi olduktan sonra korkmana gerek yok ben hamileliğin başından beri belki 10 doktora gittim önermeyen bi tane çıktı oda tecrübesi olmadıgındandı sanırım, yinede iyi araştır tabi epidurali yapacak aneztezisti ama boş boşuna sancı çekmeye gerek yok epidural varken bende epidural sezeryan düşünüyorum tursmasam normal diycem fena ama tırsıyorum doğumdan

yaaa son 2 hafta zormuşşş..kalp atışlarım hızlandı nefesim daralıooo... Allahım sağlıkla kavuşalım bebeklerimize nolur..

yaaa son 2 hafta zormuşşş..kalp atışlarım hızlandı nefesim daralıooo... Allahım sağlıkla kavuşalım bebeklerimize nolur..

aynı sorun bende de var çarpıntım çoğaldı, senin 2 haftan var benim 5 off gece sırt üstü yatayım dedim sanki çocuk ağzımdan çıkacaktı bi daraldım, kalktım doğruldum

aman dur dilimi ısırayım bizimkide pek ince adam değildir de bende ondan şaşırdım ya
sabret sende benim gibi bi 12 yılı devir belkim biraz incelir
benimde yarın 1.15 te dr kontrolüm var,
limonata iç tansiyonu düşürür canım..

yapıcam...yapacağım...türkçeyi katlettik katledeceğimiz kadar
evet yaa bende tam hast.girerken biri taburcu oluyodu, bebek birinin kucağında,
kadıncağız karnını tuta tuta...içim fena oldu sanki benimde canım yandı, allah yardımcısı olsun herkesin..

Selam kızlar nasılsınız...
Ben 2-3 ay önce giriyordum sizler beni hatırlarmısınız bilmem..
İş yogunluğundan bir türlü fırsatım olmadı girmeye..artık sizlerleyim inşallah..Kuzu ,ege nerdeler? Doğum iznine mi ayrıldılar merak ettim?? Sizler nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz???

bugün esra gelmedimi???
yaa kızlar bişi sorcam, benim prensesler kardeşlerinin ismini duru istiyorlar,
duru aslında benim hiç düşünmediğim bi isimdi :44:
babamızda 1 aydır cansuya takmış durumdaydı ama oda, duru ya olabilir diyor,
sizlerinde fikirlerinizi almak isterim

Bence çok güzel bi isim, çok yakışır kızına...Bu arada bende İzmirdeyim

bende düşünmüştüm duru yu güzel isim. duru işte temiz saf berrak....

aynı sorun bende de var çarpıntım çoğaldı, senin 2 haftan var benim 5 off gece sırt üstü yatayım dedim sanki çocuk ağzımdan çıkacaktı bi daraldım, kalktım doğruldum

bana hiç 5 haftam varmıs gibi gelmiyor ya 3 haftam kaldı diye düsünüyorum hep nedense ay psikolojim bozulmus benim galiba

banyo lavabomuz hiç bebek için uygun değil altını yıkamak için fakat değiştiremiyoruz ya cok sacma sapan bişi oldu

hoşgeldiin ege ve kuzu zaten bu saatte gelmiyrolar ama onlarda izine ayrıldılar artık :)

duru bence güzel bir isim ve ablalarının istediği isimi koyman bence çok hoş olur :)

banada 1 kişi 3 ay boyunca geçici felç olduğunu söyledi hem şaşrıdım hem inanasım gelmedi

yok be ne felci...
olsam ben olurdum, spinal oldum geçen sene hemde anestezi uzmanı mahvetti beni...
bugün hastanenin halkla ilişkiler müdüresinede söyledim,
epidural o kadar derine yapılmıyor ve kateter belinde kalıyor canım,
gerektiğinde ilaç veriyorlar yeniden,
spinal anında belden aşağını hissiz yapıyo ve etkiside daha çabuk geçiyo...
epiduraldan şaşmayın..

walla en son bildiklerim,
kuzu doğuma kadar çalışcaktı, ama kese incelmiş her an doğum riski vardı,
egeninde ev karışıktı boya falan yapılmıştı galiba, izne çıktı ev ayıklıyo galiba gelemedi
bu arada senle sohbetimiz oldumu bilmiyorum ama nickini hatırladım, hoşgeldin sezzcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…