2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız?

kız ne mayısı bız cılekle temmuz annesı olmassak ıyıdırrr:):):)
aynen canım ben de öyle. zaten muhtemel tarihim 30 haziran görünüyor :)) ben hatta 10 hazirana kadar çalışıcam inşallah. burdakileri görünce acele ediyorum ama aslında daha baya zaman var benim de..

karakan doğuma gitmiş yaa akşam onun mesajını görmeden çıkmışım. canım yaa iyidir inşallah.. telefonu var bende ama aramak olmaz dimi şimdi?

oykum dünürüm de gelinimi 10 gün sonra doğuruyormuş :)) yaa ne güzel artık tarihler bile belli :))

yaa varsa arasaana 1 dk nasıl oldugunu öğren kapatırsın...

Hangi şehirdeydin sen??

ah fatma o doluları çok iyi bilirim...bende kaldım ardahanda sana daha önce yazdım ama görmedin sanırım... şimdi değişmiştir herhalde ben 5 yıl kadar önce oradaydım... çok sıkıntılı günler geçirdim orda arma market hala duruyormu:?
tek lüksümüz oradan alışveriş yapmaktı...

Son düzenleme:

arma hala duruyo birde gökmar var işde 2 tanede bim açıldı geçen sene o kadr.. aman bişey değişmedi herşey aynı bende 2 yıldır burdayım.. sağlık müd. ben

merhaba canım hoş geldin
senin baya varmış ya daha,
daha çok doğum görcen sen :)

senle aynıyız canım ama ben 15 16 sı gibi haziranda doğurmayı düşünüyorum sen normal düşünüyosun sanırım

arma hala duruyo birde gökmar var işde 2 tanede bim açıldı geçen sene o kadr.. aman bişey değişmedi herşey aynı bende 2 yıldır burdayım.. sağlık müd. ben

oo epey yer açılmış benim eşim öğretmen zorunlu hizmetten dolayı 3 yıl kaldık ama ben 1,5 yıl dayanabildim ben geldim eşim 1,5 yıl yanlız kaldı .... sen çalıştığın için daha zaman gemiştir.ben oğlumla bir odada kapalı hapishane hayatı yaşadım zaman geçiyor ama bak geleli 5 yıl oldu...

çalışsam nolucak yaa bişey yokkine bişey fark etmiyoki

şafak 45 demişsin canım ama benim bile şimdi saydım 30una 52 gün var. senin 55 olması lazım. sezeryan mı olacaksın?

evet benim ilk doğumumda oğlum 3.950 gr'dı o yüzden 38.haftada sezeryanla alındı..buda muhtemelen öyle olacak...Tam gününü tabi bilememde.. Hanımefendinin yerindeki rahatlığına bakıcaz
:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…