2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çıkarken gördüm. gözünaydın canım. maşallah kuzuna

ohhhh valla. darısı başınıza :)

kociş erken geldi. allerjisi başlamış.
yemek hazırlıyım da erkenden yiyelim.
hepinize iyi akşamlar.

alerjimiiii :2:
dünden beri bide onunla uğraşıyorum...
benim bebek dönmüş kızlar, artık son hazırlıkları hızlandırsam iyi olacak

selam kızlar biz geldik , başım çatlıyor çok fenayım ... neden böyle oldu bilmiyorum...

Sevi maşallah kız cimcimene büyümüş genç kız olmuş

Esra'yı sorma deli ediyor beni serumları yiyor yiyor kendini yoruyor sonra ben niye hastanelik oluyorum diyor

maşallah minik kızına sen sezaryenmi olacaksın? nasıl hale yola koyuyor?

benimde başım ağrıyor merve...
bu kadar ağrının içinde bi oda kusur kalsa olmazdı
büyümüş evet teyzesi...
yaaa bide lohusa takımı almaya gidiyorum demiş deli
kocası kızmıyomu buna yahuu
anneside dğünden hemen sonra gelse bari yazık kıza yaa

Naber sevi ben doğuruyorum 20 mayısta.. Çok az kaldı heyecan bastı

kız kaşınıyor o deli karı kuduruk yerinde durmuyor...

maşallah maşallah çok sevindim kızçene şekerim, baş ağrısı ilk defa oluyor bende hamile olduğumdan beri, eşimde her baş ağrısında aldı benim minosetleri baktım dolaba kalmamış uyus oldum

doğurcak yollarda o olcak delü karı
sabah serum ye öğlen çarşıya çık..
ben parolle arkadaş oldum nerdeyse,
minoset pek kullanmadım...

kızlar merhabalar bugun benımde kontrolum vardı gorduk oglumu keyfı yerındeydı suratsız buzmus dudaklarını saplatıyordu..
2332 gram olmus boyunu soylemedı amnıyon sıvımı fazla buldu bı de asagı ınmıs bızımkı kemıge dayanmıs dedı bu erken dogum belırtısı olabılır dedı kordon boynuna dolanmıs ama gevsek vazıyetteymıs eger hareketlerını hıssetmezsenız hemen arayın dedı
yanı essek sıpası sımdıden ıplerı elıne almıs kontrol bende dıyooo....

eee nst ye bağlanmadımı seni???
hani bebek kordona da dolanmış???

kızlar hamileyken sigara içen varmı aranızda yada çevrenizde..yada sorun yaşayan bu olaydan dolayı varmı ??

hayatımda en çok nefret ettiğim insan modelidir biliyo musun ::açık konuşayım allahtan hiç arkadaşım olmadı hamileyken sigara içen sadece tanıdığım var ve öfke kusasım küfür edesim geliyo böyle kadınlara.bazı insanlar asla anne olamazlar sadece doğurabilirler.sadece seks yaparlar yumurtlarlar ve gebe kalırlar sonrada karnındaki canlıyı dışarı çıkarırlar...bu kadar..

karnındaki yuvasında büyümeye çalışan sadece sana bağımlı olan o küçük bebeği bilerek napıyım bırakamıyorum dayanamıyorum doktorum 3 taneye kadar izin verdi aslında çok pişmanım vsd.gibi cümlelerin arkasına sığınarak zehirleyen bu kadınları burdan şiddetle kınıyorum.

not:GÜNDE 2 PAKETE YAKIN SİGARA İÇİP HAMİLE KALMAYI PLANLADIĞIMDA BIRAKAN BİR ANNE ADAYIYIM.

doğurcak yollarda o olcak delü karı
sabah serum ye öğlen çarşıya çık..
ben parolle arkadaş oldum nerdeyse,
minoset pek kullanmadım...
sorma sorma aman gelsin de alıcam da ifadesini

maşallah sübhanallah canım FL değerini 0.7 ile çarptığında boyunu öğrenebiliyorsun bana da söylemiyor doktor ben öyle anlıyorum... kordon meselesi beni biraz korkutuyor inşallah bişey olmaz aman hareketlerini takip et...

bende 2 gündür baş ağrısından geberiyorum kızlar ya :-(((tansionum normal çıkıyo ama korkuyorum bişey olcak diye.:-/((

eee nst ye bağlanmadımı seni???
hani bebek kordona da dolanmış???

hayır baglamadı kordon benı de endıselendırdı yarın baska bı doktora daha gıdecegım 2 hafta sonrasına randevu verdı
bu kordon dolanmıs yaa eger bu durum devam ederse sezaryan mı olur bı de kordon su an gevsek halde yaa sıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…