töbe yarabbim yaaa, yolda doğuracak bu çatlak var ya Allah korusun...
benim aldığımı inceledinmi, link vermiştim. fiyatıda kalitesine göre iyi...
hiç sorma anacım, geçen çarşamba annemler geldi, kardeşlerim falan, 4 gün kaldılar, haftasonu da kaynanamlar geldi, ev curcunaydı valla.
ben 1 takım pijama aldım sadece, bi de dandik bi gecelik (nefret ederim de :)))valla doğru dedin:)utanıyom zaten yaa 4 tane lohusa takım aldım bissürü para verdim.ayranı yok içmeye.............bakalım nası giyicezz
1 kiloluk lipton a 1 paket tomurcuk çayı karıştırırım ben, hep öyle demlerim çayı, kokusu muhteşem olur. tomurcuğun adı bergamot oldu yalnız :)))hmmmm bende bayılırım o çaya daha yeni bitti bende de alıcam yakın zamanda
ya sen kan ilacı kullanmıyomusun? hapın 2 saat öncesinde ve 2 saat sonrasında, çay kahve süt tüketmezsen ilaç etkili oluyo... ben öyle yapıyorum, ilk baştan beri de hep ,içtim çay...dur kız gaza getirme nerdeyse gidip tahlil kağıtlarına bakıcam
çayyyyyyyyyyy çayyyyyyyyyyyyyyyy
aynen bende :)) 3 takım aldım bugün eşim engel olmasa bi pijama takımı daha alıyodum allahtan pahalıydıda almama engel olduvalla doğru dedin:)utanıyom zaten yaa 4 tane lohusa takım aldım bissürü para verdim.ayranı yok içmeye.............bakalım nası giyicezz
moral oldu vallahi bi sürü şey aldım hem kızıma hem kendime :))aman sakın haa minicik bebeklere bence denemeyin,
kızlar benden size bi püf noktası daha...
yediğiniz yemeklere kimyon atın biraz, emzirirken,
bebekte gaz problemi olmaz,
en azından bebeğin ağzına bişeyler damlatmaktansa, sorunu kendimizde çözmek daha kolay.
benim dr umda 3 haftada bi çağırıyo,
sorun yoksa neden 2 haftada bi baksınlarki??
bebek arabanızı güle güle kullanın,
çaymııııııı
aylar oldu şu evde çay demlemeyeli, hemogramım düşük diye,
iğrenç bitki çaylarıyla kahvaltı ediyorum..
bi doğuriiim ilk işim koca bi demlik çay içmek olacak
ayyy bu kadında benden beter alışverişkolik çıktı
kızımmm topuklularla bu kadar gezme çarşıda...
hadi cicilerini koyda görelimm
isabet edersin bence iyi bi seçim, hantal arabalar kullanışlı olmuyo
üzgünüm ama ultrasonla gözükmüyo
bu saatte ağdaya başla hadi
sancısı çıkmış serum yemiş geldi üzüntüsünü yazdı sonra çarşıya çıktıduramıyor yerinde fingirdek karı
ezgicim bu arada ben İstanbul Fatih'ten alış veriş yapmıştım Civil Mağazasından orda arabalara bakmıştık eşimle bak alırsam böyle bişi alıcam ve fiyatı 177 tl
4014 Baby 2 Go Camino Çift Yönlü Puset Turuncu - Ürün Kategorileri
töbe yarabbim yaaa, yolda doğuracak bu çatlak var ya Allah korusun...
benim aldığımı inceledinmi, link vermiştim. fiyatıda kalitesine göre iyi...
hiç sorma anacım, geçen çarşamba annemler geldi, kardeşlerim falan, 4 gün kaldılar, haftasonu da kaynanamlar geldi, ev curcunaydı valla.
buda 33 artı 5 bizzzz
hepsini bu akşam çektim
Eki Görüntüle 192606 Eki Görüntüle 192607 Eki Görüntüle 192608 Eki Görüntüle 192609 Eki Görüntüle 192610 Eki Görüntüle 192624 Eki Görüntüle 192625
evet kraft..bi bakın bakalım..öyle gösterişli bişe diil ama kullanışlı die düşünüyorum
buda 33 artı 5 bizzzz
hepsini bu akşam çektim
Eki Görüntüle 192606 Eki Görüntüle 192607 Eki Görüntüle 192608 Eki Görüntüle 192609 Eki Görüntüle 192610 Eki Görüntüle 192624 Eki Görüntüle 192625
ben 1 takım pijama aldım sadece, bi de dandik bi gecelik (nefret ederim de :)))
1 kiloluk lipton a 1 paket tomurcuk çayı karıştırırım ben, hep öyle demlerim çayı, kokusu muhteşem olur. tomurcuğun adı bergamot oldu yalnız :)))
ya sen kan ilacı kullanmıyomusun? hapın 2 saat öncesinde ve 2 saat sonrasında, çay kahve süt tüketmezsen ilaç etkili oluyo... ben öyle yapıyorum, ilk baştan beri de hep ,içtim çay...
saol şekermanken gibi gebe hatuneee az kilo alınca böyle oluyor maşallah çok tatlısınız şekerim.
çayı şekersiz içerim ve içtimmi içerim sabah demlerim oh bir demlik biter bide yanında havamda olurdu ama tabi bıraktım içmiyorum 9 aydır ama şimdi sıcak çok açık şekerli çay içiyorum bende lipton doğu karadeniz bir doğurayım bende çok öle özlemlerim var sucuklu yumurta portakal suyu çay daha ne sayayımm
buda 33 artı 5 bizzzz
hepsini bu akşam çektim
ben 1 takım pijama aldım sadece, bi de dandik bi gecelik (nefret ederim de :)))
1 kiloluk lipton a 1 paket tomurcuk çayı karıştırırım ben, hep öyle demlerim çayı, kokusu muhteşem olur. tomurcuğun adı bergamot oldu yalnız :)))
ya sen kan ilacı kullanmıyomusun? hapın 2 saat öncesinde ve 2 saat sonrasında, çay kahve süt tüketmezsen ilaç etkili oluyo... ben öyle yapıyorum, ilk baştan beri de hep ,içtim çay...
maşallahhhhh, vovvvvvvvv hatuna bakkkkkkkbuda 33 artı 5 bizzzz
hepsini bu akşam çektim
süpermiş kız, güzel valla, güle güle kullanınezgicim bu arada ben İstanbul Fatih'ten alış veriş yapmıştım Civil Mağazasından orda arabalara bakmıştık eşimle bak alırsam böyle bişi alıcam ve fiyatı 177 tl
4014 Baby 2 Go Camino Çift Yönlü Puset Turuncu - Ürün Kategorileri
valla annemle babam baya bi temizlik yaptılar evde. camlar, perdeler vs...sen daha doğurmadan başladın desene
benimde annem pazar günü sabah geliyo,
canım iyi güzel de bak ağır biraz.17 kg mı ne yazıyo yoksa 15 mi.biraz önce paylaştığım arabanın toplam ağırlığı 5 kg
saol şekerfazla almıyım kız gitmez bana çok kilo boyum çok uzun olsa neyse, danacık olurum bu halimle bile kendimi iri hissediyorum
ayyy çay demeyin bayılırım kaçak çaya demli demli olacak çay tadı gelecek ağzına :)) ama ben içiyorum zaten ya hele bu ara mide bulantılarından kolada içmeye başladım içmemem lazım aslında
maşallahhhhh, vovvvvvvvv hatuna bakkkkkkk
süpermiş kız, güzel valla, güle güle kullanın
valla annemle babam baya bi temizlik yaptılar evde. camlar, perdeler vs...
annem doğumdan 1 hafta önce gelcek tekrar
canım püskevit istediiiiiiiiiiiiiiiii
çayı şekersiz içerim ve içtimmi içerim sabah demlerim oh bir demlik biter bide yanında havamda olurdu ama tabi bıraktım içmiyorum 9 aydır ama şimdi sıcak çok açık şekerli çay içiyorum bende lipton doğu karadeniz bir doğurayım bende çok öle özlemlerim var sucuklu yumurta portakal suyu çay daha ne sayayımm
benimkine kalsa 4 tane istiyo manyako ne lennnnnnnnnn
seksüüüü karıı
bunu doğurda dizersin sende ben gibi 3 tane
söylediklerine aynen katılıyorum gecelikten çaya kadar
ben içmediğim halde tahlil 11.küsür çıkmış,
hap içmemmi canım hemde günde 2 tane
inceledim exfor du demi oda guzel fiyatıda iyi ama baston deil sanırım 278tl olan demii
waaooooww süper biir hatun sun walla maşallahgule gule kullan iyi gunlerdee
seninkide güzel craft baktım bende dur bakalım daha var gezer karar veririm ama sizinkilerde çok gusel işte böle olunca kafam allak bullak oluyo
kız ben mi başlattım deli karı, melony başlattı çay muhabbetini ona süleyeterin gariiii önce yemek, sonrada çay muhabbeti
mahsusmu yapıyosunuz gelmiycem artık bu topiğe
mervecim iyi geceler canım
saol şekermaşallahhhhh, vovvvvvvvv hatuna bakkkkkkk
maşallahhhhh, vovvvvvvvv hatuna bakkkkkkk
ah benimde istedi ama sabahtan beri açtım lıght ekmek arası peynir yedim midem kavruluyo gidim gaviscon içiiimmm bariii böğğğğğğğğğğ
evet o canım, baston değil, kış memleketindeyim, baston zor olur bana.inceledim exfor du demi oda guzel fiyatıda iyi ama baston deil sanırım 278tl olan demii
iyi geceler canım görüşürüzzneyse kızlar ben çıkıyorum başım çatlıyor öptüm sizi.
benim yapı olarak hemogramım hep üst seviyelerdedir normaldede canım.(sürekli üşüyen biri olmama rağmen)söylediklerine aynen katılıyorum gecelikten çaya kadar
ben içmediğim halde tahlil 11.küsür çıkmış,
hap içmemmi canım hemde günde 2 tane
bilmiyorum ki canım dikkatt ederim tamam sağol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?