2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sen daha doğurmadan başladın desene
benimde annem pazar günü sabah geliyo,

ipekkkkkkkkkkkk yardıma gelelimmiiiiiiiiiiiiiii

valla doğru dedin:)utanıyom zaten yaa 4 tane lohusa takım aldım bissürü para verdim.ayranı yok içmeye.............bakalım nası giyicezz
ben 1 takım pijama aldım sadece, bi de dandik bi gecelik (nefret ederim de :)))

hmmmm bende bayılırım o çaya daha yeni bitti bende de alıcam yakın zamanda
1 kiloluk lipton a 1 paket tomurcuk çayı karıştırırım ben, hep öyle demlerim çayı, kokusu muhteşem olur. tomurcuğun adı bergamot oldu yalnız :)))

dur kız gaza getirme nerdeyse gidip tahlil kağıtlarına bakıcam
çayyyyyyyyyyy çayyyyyyyyyyyyyyyy
ya sen kan ilacı kullanmıyomusun? hapın 2 saat öncesinde ve 2 saat sonrasında, çay kahve süt tüketmezsen ilaç etkili oluyo... ben öyle yapıyorum, ilk baştan beri de hep ,içtim çay...

valla doğru dedin:)utanıyom zaten yaa 4 tane lohusa takım aldım bissürü para verdim.ayranı yok içmeye.............bakalım nası giyicezz
aynen bende :)) 3 takım aldım bugün eşim engel olmasa bi pijama takımı daha alıyodum allahtan pahalıydıda almama engel oldu
moral oldu vallahi bi sürü şey aldım hem kızıma hem kendime :))

sancısı çıkmış serum yemiş geldi üzüntüsünü yazdı sonra çarşıya çıktı duramıyor yerinde fingirdek karı

ay hadi ya ( bişyi yoktur inşallah şimdi yerinde durmaz ki yatsaydı bari dışarı çıkmış bide deli kız

inceledim exfor du demi oda guzel fiyatıda iyi ama baston deil sanırım 278tl olan demii

waaooooww süper biir hatun sun walla maşallah gule gule kullan iyi gunlerdee
evet kraft..bi bakın bakalım..öyle gösterişli bişe diil ama kullanışlı die düşünüyorum

seninkide güzel craft baktım bende dur bakalım daha var gezer karar veririm ama sizinkilerde çok gusel işte böle olunca kafam allak bullak oluyo

o ne lennnnnnnnnn
seksüüüü karıı
bunu doğurda dizersin sende ben gibi 3 tane

söylediklerine aynen katılıyorum gecelikten çaya kadar
ben içmediğim halde tahlil 11.küsür çıkmış,
hap içmemmi canım hemde günde 2 tane

manken gibi gebe hatun eee az kilo alınca böyle oluyor maşallah çok tatlısınız şekerim.
saol şeker fazla almıyım kız gitmez bana çok kilo boyum çok uzun olsa neyse, danacık olurum bu halimle bile kendimi iri hissediyorum

ayyy çay demeyin bayılırım kaçak çaya demli demli olacak çay tadı gelecek ağzına :)) ama ben içiyorum zaten ya hele bu ara mide bulantılarından kolada içmeye başladım içmemem lazım aslında

o ne lennnnnnnnnn
seksüüüü karıı
bunu doğurda dizersin sende ben gibi 3 tane

maşallahhhhh, vovvvvvvvv hatuna bakkkkkkk

süpermiş kız, güzel valla, güle güle kullanın

sen daha doğurmadan başladın desene
benimde annem pazar günü sabah geliyo,
valla annemle babam baya bi temizlik yaptılar evde. camlar, perdeler vs...
annem doğumdan 1 hafta önce gelcek tekrar

canım püskevit istediiiiiiiiiiiiiiiii

yeterin gariiii önce yemek, sonrada çay muhabbeti
mahsusmu yapıyosunuz gelmiycem artık bu topiğe

mervecim iyi geceler canım

ah benimde istedi ama sabahtan beri açtım lıght ekmek arası peynir yedim midem kavruluyo gidim gaviscon içiiimmm bariii böğğğğğğğğğğ

selamlarrr.... melonycim çay çok içersen zararlı diyolar onu biliyom da, diğer saydıklarını ben hep yedim içtim rahat rahat..... hele portakal suyunu kışın öldüm walla içe içe... aşerdim sanırım.... inş. yavruma bişi olmamıştır... :26:

benimkine kalsa 4 tane istiyo manyak sezeryan olma diyo niye diyorum 3 ten sonrasına izin vermezse doktor napcaz diyo 4 çocuga karar verdik te doktorun izin vermemesi kaldı sanki 2 tane yeter yaw çok gelir 3

saol canımmm bebikimin kıyafetlerinide yarın eklerim bugün yorgunum çekemedim onları ayy araba konusunda bende kararsızım hafif olması öncelikli olacak ama seçerken ona dikkat edecem

yeterin gariiii önce yemek, sonrada çay muhabbeti
mahsusmu yapıyosunuz gelmiycem artık bu topiğe

mervecim iyi geceler canım
kız ben mi başlattım deli karı, melony başlattı çay muhabbetini ona süle ben sadece sohbete dahil oldum çayı çok severim ama napim bi demlik içerdim yani o kadar

saol şeker

temizliği kendim hallediyorum canım annem kendine yapamıyo yazık,
amann gelsinde moral olsun yeter, canım anacımm
benim canımda bugün ne istiyeceğini bilemedi
elmalı kurabiye aldırdım adama, şimdide oturdum ekmek geveliyorum

ah benimde istedi ama sabahtan beri açtım lıght ekmek arası peynir yedim midem kavruluyo gidim gaviscon içiiimmm bariii böğğğğğğğğğğ

iç bariii hadi bekliyoz

inceledim exfor du demi oda guzel fiyatıda iyi ama baston deil sanırım 278tl olan demii
evet o canım, baston değil, kış memleketindeyim, baston zor olur bana.

neyse kızlar ben çıkıyorum başım çatlıyor öptüm sizi.
iyi geceler canım görüşürüzz

benim yapı olarak hemogramım hep üst seviyelerdedir normaldede canım.(sürekli üşüyen biri olmama rağmen)

bilmiyorum ki canım dikkatt ederim tamam sağol :)

Alüminyum, hafif gövde
•Çift yönlü kullanılabilme özelliği
•Çok pozisyona ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı
•Tamamen kapanabilen tente
•5 noktalı emniyet kemeri
•Açılabilir ön bar
•360° dönebilen ön tekerlekler
•Geniş file sepet
•Otomatik katlanma özelliği
•Katlandığında az yer kaplama ve desteksiz ayakta durabilme özelliği
•Rahat taşıma için omuz askısı
•15 kilo taşıma kapasitesi
•Ağırlık: 4,9 kg

Ebatları:
Açık halde: 60 x 52 x 97 cm
Kapalı halde: 97 x 24 x 52 cm

kıyasla özellikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…