2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız ben mi başlattım deli karı, melony başlattı çay muhabbetini ona süle ben sadece sohbete dahil oldum çayı çok severim ama napim bi demlik içerdim yani o kadar

saol şeker

ahhh ahhhh bende içerdim

yok bacım sizde en az 5 tane yapacak potansiyel var,
3 kesmez sizi

esraaaaaaaaaa iyi bari çarşıda doğurmamışın

selam canım ben yiyemedim midemden dolayı bu saydıklarım cayda dahil doğurayım hepsini yiycem anneme de dedim kayseriden gelirken getir sucuk diye yiycem eşimede tembihledim doğıumdan sonra bana ilk işin taze sıkılımış portokal suyu getirmek olcak diye ah böle deve kadar bardakta

yakamozz masallah bacım ne guzel cıkmısın

deli karılar ben geldımmmmmmm

merve nereye gıdıon

kızzz bende seni merak ettim şimdi söyledi kızlar sancın varmış iyimisin şimdi, az yerinde dur erken doğurcan bu gidişle söyleyene bak yalnız ben bugün doğurmadıysam bu çocuk erken doğmaz artık dolaş dolaş ayaklarım koptu bugün güzel sözlerin için teşekkür ederimmm ayrıca

tamam yarın bakarız artık ekle mutlaka resimleri

walla bende dolaşcam bakcam belki kayseriden bile alabilirim doğumdan sonra ameliyat için gitcem kayseriye ozaman da alabilirim

ahhh ahhhh bende içerdim

yok bacım sizde en az 5 tane yapacak potansiyel var,
3 kesmez sizi

esraaaaaaaaaa iyi bari çarşıda doğurmamışın
dur kız ağzını hayırlı aç 5 çocugun geleceğini nasıl planlarım ben bunların okulu, üniversitesi ,istekleri derken yetişemem hiçbirine :)) çocuksuz da aşk yapılıyo ben ondan alayım mümkünse

canım ya kaçırdım arada ben , hangi marka/model bu araba? özellikleri çok iyimiş fiyatı ne kadarmış?

hoşgeldinnnnnnn gene nerelerde gezindinnnnnnn, iyi bari doğurmadan gelmişsin

kızlar şunu bi izleyin yaaaaaaaaaabayıldımmmmmmm
Video : baba çocuk beşikte - İzle - Vidivodo

gezdım valla ne yapım bır dogurursam valla ortada kalırım dım dızlak lohusalık takımım yoktu zorla bıtane pembe buldum cok guzel aama tacınıda aldımm kırmızı gecelık bulamadım yalnız onuda annem getırecek tacını aldım ama hazırda bulunsun dıe kırmızınında eeeee karakandan haber varmı yelısdemi bugun dogurdu

merve nereye gıdıon

dünürünün başı ağrıyomuş
aslında hepimiz dökülüyozda.....bakma...........
hoşgeldin delüü karı
aldınmı pijama takımlarını

sen gebeyken bu kadar seksüysen :26:
doğumdan sonraki hallerini düşünemiyom walla
bende bu delüleri niye bu kadar çok seviyorum diyodum
hacı hacıyı mekkede....deli deliyi tekkede misali

kız ben mi başlattım deli karı, melony başlattı çay muhabbetini ona süle ben sadece sohbete dahil oldum çayı çok severim ama napim bi demlik içerdim yani o kadar

saol şeker

ben mi başlattım yaww lipton bergamot falan dediler ama ki dedi hatırlamıyom konuya dahil oldum ama sonra :86::86:

içtim yine mideme taşlar oturdu nefes daralmaya başaldı gunduz bişe yok gece azıyo anlamadım ben walla

merve nereye gıdıon

hogeldin nası oldun aldınmı pijamanı

kraft lite 6282 ..Kraft Kraft Lite 6282 Çift Yönlü Bebek Arabası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

kızlar doğuran mı var

aldım canım hos buldukkk sımdı eklerım resmınııı mervenın nıe bası agrıyor :44:

aaaaaa olurmuuuu
bu kadar ateşli aşklara, bu aşkın meyveleride gerek
az alışveriş yapda çocuklara gelecek hazırla deli karı

en kısa zamanda resim bekleriz esra,
eeee ben çantaları hazır tutun dedikçe kafaya alıyodun beni,
şimdi inandınmı tatlım

benimde kanım hep iyi çıkardı,
ne hikmetse düştü işte...halsiz olacağıma çay içmeyi veririm ne olacakki
sigarayı bile bıraktım...

ezgi senmiydin çay içiyom diyen
bak kaç sayfa oldu halaaa çay muhabbeti
melony hazır helvanın mideye iyi geldiğini söylüyolar evde varsa biraz at ağzına

iyi yapmışsın açılıyo insan gezince :) yeliss dün doğum yapacaktı karakan ın oğumu bugündü inşallah sağ salim doğmuştur kuzucuklar
bakımsız yapamam ben anacım ille yüzüme gözüme bişyler sürüp süslenip çıkmam lazım bazen paspal çıktıgım oluyo ama havam yerinde değilse eşofmanlarla çıkıyorum öyle hehe deli deliyi çekiyo işte ondan seviyoz birbirimizi bu kadar
bu arada laf aramızda benim herif bebişin doğmasını iple çekiyo geçen üflüyo noldu dedim daha doğmasına bi aydan fazla var dedi olsun canım doğunca hep bizimle olacak zaten az kaldı dedim bende, onu demiyorum doğumdan sonrada 40 gün yasak olacak zaten daha çok var diyo
tamam yaw ben başlatmış olim nolacak sevi topu bize atıyo diye öyle dedim :)

güzelmiş cidden bende hafif bişy arıyodum mağazadan bakim varsa bundan alırım saol canımmm

Son düzenleme:
ıste bunlar cok satafatlı degıl ama cok hosuma gıttı kızımda pembe gıyecek o yuzden pembe aldım hastane ıcın

Eklentiler

• $Fotoğraf1302.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 36
evet bendim.. doğurunca semaverle demleyip içelim topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…