kız ben mi başlattım deli karı, melony başlattı çay muhabbetini ona süleben sadece sohbete dahil oldum çayı çok severim ama napim bi demlik içerdim yani o kadar
saol şeker
benimkine kalsa 4 tane istiyo manyaksezeryan olma diyo niye diyorum 3 ten sonrasına izin vermezse doktor napcaz diyo 4 çocuga karar verdik te doktorun izin vermemesi kaldı sanki 2 tane yeter yaw çok gelir 3
saol canımmm bebikimin kıyafetlerinide yarın eklerim bugün yorgunum çekemedim onlarıayy araba konusunda bende kararsızım hafif olması öncelikli olacak ama seçerken ona dikkat edecem
selamlarrr.... melonycim çay çok içersen zararlı diyolar onu biliyom da, diğer saydıklarını ben hep yedim içtim rahat rahat..... hele portakal suyunu kışın öldüm walla içe içe... aşerdim sanırım.... inş. yavruma bişi olmamıştır... :26:
yakamozz masallah bacım ne guzel cıkmısın
deli karılar ben geldımmmmmmm
merve nereye gıdıon
hoşgeldinnnnnnn gene nerelerde gezindinnnnnnn, iyi bari doğurmadan gelmişsindeli karılar ben geldımmmmmmm
merve nereye gıdıon
benimkine kalsa 4 tane istiyo manyaksezeryan olma diyo niye diyorum 3 ten sonrasına izin vermezse doktor napcaz diyo 4 çocuga karar verdik te doktorun izin vermemesi kaldı sanki 2 tane yeter yaw çok gelir 3
saol canımmm bebikimin kıyafetlerinide yarın eklerim bugün yorgunum çekemedim onlarıayy araba konusunda bende kararsızım hafif olması öncelikli olacak ama seçerken ona dikkat edecem
dur kız ağzını hayırlı aç 5 çocugun geleceğini nasıl planlarım benahhh ahhhh bende içerdim
yok bacım sizde en az 5 tane yapacak potansiyel var,
3 kesmez sizi
esraaaaaaaaaa iyi bari çarşıda doğurmamışın
Alüminyum, hafif gövde
•Çift yönlü kullanılabilme özelliği
•Çok pozisyona ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı
•Tamamen kapanabilen tente
•5 noktalı emniyet kemeri
•Açılabilir ön bar
•360° dönebilen ön tekerlekler
•Geniş file sepet
•Otomatik katlanma özelliği
•Katlandığında az yer kaplama ve desteksiz ayakta durabilme özelliği
•Rahat taşıma için omuz askısı
•15 kilo taşıma kapasitesi
•Ağırlık: 4,9 kg
Ebatları:
Açık halde: 60 x 52 x 97 cm
Kapalı halde: 97 x 24 x 52 cm
kıyasla özellikleri
kızzz bende seni merak ettim şimdi söyledi kızlar sancın varmış iyimisin şimdi, az yerinde dur erken doğurcan bu gidişlesöyleyene bak yalnız ben bugün doğurmadıysam bu çocuk erken doğmaz artık dolaş dolaş ayaklarım koptu bugün güzel sözlerin için teşekkür ederimmm ayrıca
hoşgeldinnnnnnn gene nerelerde gezindinnnnnnn, iyi bari doğurmadan gelmişsin
kızlar şunu bi izleyin yaaaaaaaaaabayıldımmmmmmm
Video : baba çocuk beşikte - İzle - Vidivodo
merve nereye gıdıon
kızzz bende seni merak ettim şimdi söyledi kızlar sancın varmış iyimisin şimdi, az yerinde dur erken doğurcan bu gidişlesöyleyene bak yalnız ben bugün doğurmadıysam bu çocuk erken doğmaz artık dolaş dolaş ayaklarım koptu bugün güzel sözlerin için teşekkür ederimmm ayrıca
kız ben mi başlattım deli karı, melony başlattı çay muhabbetini ona süleben sadece sohbete dahil oldum çayı çok severim ama napim bi demlik içerdim yani o kadar
saol şeker
temizliği kendim hallediyorum canımannem kendine yapamıyo yazık,
amann gelsinde moral olsun yeter, canım anacımm
benim canımda bugün ne istiyeceğini bilemedi
elmalı kurabiye aldırdım adama, şimdide oturdum ekmek geveliyorum
iç bariii hadi bekliyoz
merve nereye gıdıon
dur kız ağzını hayırlı aç 5 çocugun geleceğini nasıl planlarım benbunların okulu, üniversitesi ,istekleri derken yetişemem hiçbirine :)) çocuksuz da aşk yapılıyo ben ondan alayım mümkünse
canım ya kaçırdım arada ben , hangi marka/model bu araba? özellikleri çok iyimiş fiyatı ne kadarmış?
gezdım valla ne yapım bır dogurursam valla ortada kalırım dım dızlaklohusalık takımım yoktu zorla bıtane pembe buldum cok guzel aama tacınıda aldımm kırmızı gecelık bulamadım yalnız onuda annem getırecek tacını aldım ama hazırda bulunsun dıe kırmızınında eeeee karakandan haber varmı yelısdemi bugun dogurdu
dünürünün başı ağrıyomuş
aslında hepimiz dökülüyozda.....bakma...........
hoşgeldin delüü karı
aldınmı pijama takımlarını
sen gebeyken bu kadar seksüysen :26:
doğumdan sonraki hallerini düşünemiyom walla
bende bu delüleri niye bu kadar çok seviyorum diyodum
hacı hacıyı mekkede....deli deliyi tekkede misali
ben mi başlattım yaww lipton bergamot falan dediler ama ki dedi hatırlamıyom konuya dahil oldum ama sonra:86::86:
içtim yine mideme taşlar oturdu nefes daralmaya başaldı gunduz bişe yok gece azıyo anlamadım ben walla
hogeldin nası oldun aldınmı pijamanı
güzel bişeye benziyo....
dur kız ağzını hayırlı aç 5 çocugun geleceğini nasıl planlarım benbunların okulu, üniversitesi ,istekleri derken yetişemem hiçbirine :)) çocuksuz da aşk yapılıyo ben ondan alayım mümkünse
canım ya kaçırdım arada ben , hangi marka/model bu araba? özellikleri çok iyimiş fiyatı ne kadarmış?
gezdım valla ne yapım bır dogurursam valla ortada kalırım dım dızlaklohusalık takımım yoktu zorla bıtane pembe buldum cok guzel aama tacınıda aldımm kırmızı gecelık bulamadım yalnız onuda annem getırecek tacını aldım ama hazırda bulunsun dıe kırmızınında eeeee karakandan haber varmı yelısdemi bugun dogurdu
evet o canım, baston değil, kış memleketindeyim, baston zor olur bana.
iyi geceler canım görüşürüzz
benim yapı olarak hemogramım hep üst seviyelerdedir normaldede canım.(sürekli üşüyen biri olmama rağmen)
ben mi başlattım yaww lipton bergamot falan dediler ama ki dedi hatırlamıyom konuya dahil oldum ama sonra:86::86:
içtim yine mideme taşlar oturdu nefes daralmaya başaldı gunduz bişe yok gece azıyo anlamadım ben walla
iyi yapmışsın açılıyo insan gezince :) yeliss dün doğum yapacaktı karakan ın oğumu bugündü inşallah sağ salim doğmuştur kuzucuklargezdım valla ne yapım bır dogurursam valla ortada kalırım dım dızlaklohusalık takımım yoktu zorla bıtane pembe buldum cok guzel aama tacınıda aldımm kırmızı gecelık bulamadım yalnız onuda annem getırecek tacını aldım ama hazırda bulunsun dıe kırmızınında eeeee karakandan haber varmı yelısdemi bugun dogurdu
dünürünün başı ağrıyomuş
aslında hepimiz dökülüyozda.....bakma...........
hoşgeldin delüü karı
aldınmı pijama takımlarını
sen gebeyken bu kadar seksüysen :26:
doğumdan sonraki hallerini düşünemiyom walla
bende bu delüleri niye bu kadar çok seviyorum diyodum
hacı hacıyı mekkede....deli deliyi tekkede misali
tamam yaw ben başlatmış olim nolacakben mi başlattım yaww lipton bergamot falan dediler ama ki dedi hatırlamıyom konuya dahil oldum ama sonra:86::86:
benimde kanım hep iyi çıkardı,
ne hikmetse düştü işte...halsiz olacağıma çay içmeyi veririm ne olacakki
sigarayı bile bıraktım...
ezgi senmiydin çay içiyom diyen
bak kaç sayfa oldu halaaa çay muhabbeti
melony hazır helvanın mideye iyi geldiğini söylüyolar evde varsa biraz at ağzına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?