ha o zaman iyiymiş ama keşke çift yön özelliği olsa, kullananların en çok önemsediği özelliklerden biri haberin olsun,yok benim alacağım bu ama çift yönlü değil ve 330tl dediler fiyatınadsa öle 1800tl verecek kadar param yok yane bir pusete
yookkkk niyee naapmış gene, halı mı yıkadı yoksa bu seferde delidüşük olsun da yüksek olmsın ya( bu manyak poyraz hanım gene hastanelik olmuş haberin var mı senn?
yookkkk niyee naapmış gene, halı mı yıkadı yoksa bu seferde delikız kaç gündür misafirler uğraşıyorum gelemedimki bu topiğe..
ha o zaman iyiymiş ama keşke çift yön özelliği olsa, kullananların en çok önemsediği özelliklerden biri haberin olsun,
yookkkk niyee naapmış gene, halı mı yıkadı yoksa bu seferde delikız kaç gündür misafirler uğraşıyorum gelemedimki bu topiğe..
ilk ay hemogram 14,4 tü, süper dedi dr.çaya devammmmm dedim, geçen ay 11,4 e düşmüş, azalttım biraz, bu ay yine 12,3 ü görünce devammmmmmmmmmmmm dedimmmbebek arabanızı güle güle kullanın,
çaymııııııı
aylar oldu şu evde çay demlemeyeli, hemogramım düşük diye,
iğrenç bitki çaylarıyla kahvaltı ediyorum..
bi doğuriiim ilk işim koca bi demlik çay içmek olacak
hee doğumdan sonra o dermansızlıklı birini giyer birini çıkarırsınkızlar pijama konusunda kendimi tutamyorum.zaten bi pşjama bi gecelik almıştım iki tane daha pijama aldım geçen.kendime kızdım ama dayanamıyorum napim yaa
Eki Görüntüle 192599 Eki Görüntüle 192600
canı tez hatunun bence birazda yanlız ya ondan yapıyo gibi geliyo duramıyo yerinde
ha o zaman iyiymiş ama keşke çift yön özelliği olsa, kullananların en çok önemsediği özelliklerden biri haberin olsun,
kızlar biraz önce paylaştığım bebek arabasını tavsiye ediyorum.hem çok hafif hem çift yönlü fiyatı da uygun ben çok beğeniyorum.bissürü para vermeye gerek yok cidden de.zaten kime sorduysam öncelikle hafif olsun ve çift yönlü olsun dedi.ayrıca oturma yeri isterseniz tam da yatıyo..düşünün derim
ilk ay hemogram 14,4 tü, süper dedi dr.çaya devammmmm dedim, geçen ay 11,4 e düşmüş, azalttım biraz, bu ay yine 12,3 ü görünce devammmmmmmmmmmmm dedimmmçayyyyyyy, hemde bergamotlu lipton olcak :)))))
hee doğumdan sonra o dermansızlıklı birini giyer birini çıkarırsın
yine de hayırlı olsun canem
ilk ay hemogram 14,4 tü, süper dedi dr.çaya devammmmm dedim, geçen ay 11,4 e düşmüş, azalttım biraz, bu ay yine 12,3 ü görünce devammmmmmmmmmmmm dedimmmçayyyyyyy, hemde bergamotlu lipton olcak :)))))
damdan düşenin halini, gene damdan düşen bilir bak
ne yapalım bizim güvenecek, yaptıracak kimsemiz olmadığı için sürünerek gene yaparız yapacağımızı
yine kim geldi kız
ne bitmez misafirin varmış doğurcennn heee ağırlarken..
hee doğumdan sonra o dermansızlıklı birini giyer birini çıkarırsın
yine de hayırlı olsun canem
töbe yarabbim yaaa, yolda doğuracak bu çatlak var ya Allah korusun...sancısı çıkmış serum yemiş geldi üzüntüsünü yazdı sonra çarşıya çıktıduramıyor yerinde fingirdek karı
benim aldığımı inceledinmi, link vermiştim. fiyatıda kalitesine göre iyi...işte araştırcam biraz daha hemen almayı düşünmüyorum doğsun 1 2 ay sonra anca alırım
yok lohusa pijaması almaya gitti ondan öncede serum yemişş doktor dinnleneceksin demiş
hiç sorma anacım, geçen çarşamba annemler geldi, kardeşlerim falan, 4 gün kaldılar, haftasonu da kaynanamlar geldi, ev curcunaydı valla.yine kim geldi kız
ne bitmez misafirin varmış doğurcennn heee ağırlarken..
craft ın demi seninki dur bakalım iyice gezerim bakarım
hmmmm bende bayılırım o çaya daha yeni bitti bende de alıcam yakın zamanda
buda 33 artı 5 bizzzz
hepsini bu akşam çektim
Eki Görüntüle 192606 Eki Görüntüle 192607 Eki Görüntüle 192608 Eki Görüntüle 192609 Eki Görüntüle 192610 Eki Görüntüle 192624 Eki Görüntüle 192625
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?