- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
dayanır bence 1 ay... şuan sürekli diş etlerim kanıyo, 1 ay daha dayanayım diye uğraşıyorum bende
selammmmmm hoşgeldinnn alışveriş çılgınııııııııııııkeyfin yerine gelmiş para harcayınca yinede bence yormuşsun kendini dikkat etttttt
kdv dahil 283 tl
bak mavisini de Burak cığıma tavsiye ederim...
Hepsiburada.com : Exorbaby Comfort Bebek Arabası | Anne / Bebek / Çocuk
göster gösterrrrrrrrrrrrrrrrrhehe evet ya alışveriş yapınca kendime geliyorumresimlerini eklerim şimdi üşenmeden giydim hepicini sizin içün bebek arabasını almadım ben daha begendiğim bi tane vardı ama karar veremedim bi hafta sonra doktor randevum var o zaman alicimmm
bende diyorum nereye kayboldu bu hatun :)) hayırdır, tansiyonun mu düştü? iyisin demi:26:gördüm canım çok güzel şuan erken diye düşünüyorum şekerim, geç yazıyorum kusura bakma gittim tansiyon ölçtürdüm acilde
gayet hoş, güle güle kullansın oğluşunnn
ayyyy bunların içine koyup gezmelere mi gitcez bizzzzzzzz
göster gösterrrrrrrrrrrrrrrrr
bende diyorum nereye kayboldu bu hatun :)) hayırdır, tansiyonun mu düştü? iyisin demi:26:
selam kızlar pusetlerden bahsetmişiniz ben bir türlü karar veremedim bastonlu rahat oluyo diyolar öbürleri hantal diyolar yazlık yerdeyim kullanım kolaylığı için baston düşünüyorum ama ruzgarlı havada yönünü cevirme olasılığı var dediler buyuk al dediler kafam karıştı bakın benim beğendim puset
Living Puset
neyse iyi çıkmış bari. benim tansiyon hep 9-6,8-5çok çarpıntım oldu gittim de 11/8 çıktı iyi dedi kız ne biliyim başım da ağrıyor iyi değilim aslında çarpıntım fena
güzelmişşşş güle güle kullanınnn, bol bol gezinnnnKraft Kraft Lite 6282 Çift Yönlü Bebek Arabası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
bu da bizim arabamız..foto olarak ekleyemedim link olarak becerebildim:)
neyse iyi çıkmış bari. benim tansiyon hep 9-6,8-5
güzelmişşşş güle güle kullanınnn, bol bol gezinnnn
kızlaar bişi sorucam.. rahim ağzının kaç cm açıldığı üstten ultrasonla görülebilio mu ?? yoksa alttan mı muayene gerektirio ??? yarın kontrolüm varda ona göre temizlik operasyonuna girişicem..
çok güzel görünüyo ama sanırım baya pahalı bişey... 1800 tl gibi bi fiyat gördüm bu ürün için
ben de çok araştırdım, en önemi özellikler, çift yönlü kullanılabilme, tam yatan sırt kısmı, tam örtülebilen tente, 360 derece dönen tekerler...
neyse iyi çıkmış bari. benim tansiyon hep 9-6,8-5
güzelmişşşş güle güle kullanınnn, bol bol gezinnnn
düşük olsun da yüksek olmsın ya( bu manyak poyraz hanım gene hastanelik olmuş haberin var mı senn?
canı tez hatunun bence birazda yanlız ya ondan yapıyo gibi geliyo duramıyo yerinde
kız niye bebeğini riske atsınmanyak dediğin gibi tez canlı o dinlemiyor yasak falan
bebeğe hergün 1 çay kaşığı çörekotu yağı verince gaz olmuyomuş
annede istediğini yiyomuş
ama çörekotu yağının hafif olanı varmış bebekler için olanı
aktara söylemek lazımmış
çünkü normal çörekotu yağı ağır yakarmış bebeişi
arkadaşımın görümcesi bitki bilimci bende ondan duydum kullanmış rahat etmiş
bakalım denemyi düşünüyorum valla
benimki de 3 hafta bir çağırcakmış artık. doktora göre değişiyo demekki.ben de en uzun herhalde benim oldu diye düşünüyodum..
hoşbulduk canem. valla yemek borum tahriş olmuş sanırım. canım çay istedi, demledim ve şuan boğazımdan inerken yakarak iniyo((((
bu arada bebek arabamızı aldıkkkkkk :)
selaaaaaaaaaam sabahın 8inden şimdiye kadar ayaktayımara ara oturdum tabi dışarda yemek filan yedik ama çok yoruldum çarşı mağaza her tarafı dolaştım ayaklarım ağrıyo şimdide bebişe kendime ve eve alışveriş yaptım akşam oldu zaten gelene kadar güya bebiş için çıktım bebişten çok kendime yeni ciciler aldım moral oldu ama iyi geldi iyi ki aldım alışverişte olmasa naparım bilmem
selam kızlar pusetlerden bahsetmişiniz ben bir türlü karar veremedim bastonlu rahat oluyo diyolar öbürleri hantal diyolar yazlık yerdeyim kullanım kolaylığı için baston düşünüyorum ama ruzgarlı havada yönünü cevirme olasılığı var dediler buyuk al dediler kafam karıştı bakın benim beğendim puset
Living Puset
kızlaar bişi sorucam.. rahim ağzının kaç cm açıldığı üstten ultrasonla görülebilio mu ?? yoksa alttan mı muayene gerektirio ??? yarın kontrolüm varda ona göre temizlik operasyonuna girişicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?