2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hehe evet ya alışveriş yapınca kendime geliyorum resimlerini eklerim şimdi üşenmeden giydim hepicini sizin içün bebek arabasını almadım ben daha begendiğim bi tane vardı ama karar veremedim bi hafta sonra doktor randevum var o zaman alicimmm

selam kızlar pusetlerden bahsetmişiniz ben bir türlü karar veremedim bastonlu rahat oluyo diyolar öbürleri hantal diyolar yazlık yerdeyim kullanım kolaylığı için baston düşünüyorum ama ruzgarlı havada yönünü cevirme olasılığı var dediler buyuk al dediler kafam karıştı bakın benim beğendim puset

Living Puset

göster gösterrrrrrrrrrrrrrrrr
gördüm canım çok güzel şuan erken diye düşünüyorum şekerim, geç yazıyorum kusura bakma gittim tansiyon ölçtürdüm acilde
bende diyorum nereye kayboldu bu hatun :)) hayırdır, tansiyonun mu düştü? iyisin demi:26:

göster gösterrrrrrrrrrrrrrrrr
bende diyorum nereye kayboldu bu hatun :)) hayırdır, tansiyonun mu düştü? iyisin demi:26:

çok çarpıntım oldu gittim de 11/8 çıktı iyi dedi kız ne biliyim başım da ağrıyor iyi değilim aslında çarpıntım fena

çok güzel görünüyo ama sanırım baya pahalı bişey... 1800 tl gibi bi fiyat gördüm bu ürün için
ben de çok araştırdım, en önemi özellikler, çift yönlü kullanılabilme, tam yatan sırt kısmı, tam örtülebilen tente, 360 derece dönen tekerler...

kızlaar bişi sorucam.. rahim ağzının kaç cm açıldığı üstten ultrasonla görülebilio mu ?? yoksa alttan mı muayene gerektirio ??? yarın kontrolüm varda ona göre temizlik operasyonuna girişicem..

çok çarpıntım oldu gittim de 11/8 çıktı iyi dedi kız ne biliyim başım da ağrıyor iyi değilim aslında çarpıntım fena
neyse iyi çıkmış bari. benim tansiyon hep 9-6,8-5

güzelmişşşş güle güle kullanınnn, bol bol gezinnnn

kızlaar bişi sorucam.. rahim ağzının kaç cm açıldığı üstten ultrasonla görülebilio mu ?? yoksa alttan mı muayene gerektirio ??? yarın kontrolüm varda ona göre temizlik operasyonuna girişicem..

çatı darlığını ultrasonlar görebiliyolar diye biliyorum canım, rahim ağzı için alttan bakar muhtemelen...

yok benim alacağım bu ama çift yönlü değil ve 330tl dediler fiyatınadsa öle 1800tl verecek kadar param yok yane bir pusete

aman sakın haa minicik bebeklere bence denemeyin,
kızlar benden size bi püf noktası daha...
yediğiniz yemeklere kimyon atın biraz, emzirirken,
bebekte gaz problemi olmaz,
en azından bebeğin ağzına bişeyler damlatmaktansa, sorunu kendimizde çözmek daha kolay.

benimki de 3 hafta bir çağırcakmış artık. doktora göre değişiyo demekki.ben de en uzun herhalde benim oldu diye düşünüyodum..

benim dr umda 3 haftada bi çağırıyo,
sorun yoksa neden 2 haftada bi baksınlarki??

hoşbulduk canem. valla yemek borum tahriş olmuş sanırım. canım çay istedi, demledim ve şuan boğazımdan inerken yakarak iniyo ((((

bu arada bebek arabamızı aldıkkkkkk :)

bebek arabanızı güle güle kullanın,
çaymııııııı
aylar oldu şu evde çay demlemeyeli, hemogramım düşük diye,
iğrenç bitki çaylarıyla kahvaltı ediyorum..
bi doğuriiim ilk işim koca bi demlik çay içmek olacak

ayyy bu kadında benden beter alışverişkolik çıktı
kızımmm topuklularla bu kadar gezme çarşıda...
hadi cicilerini koyda görelimm

isabet edersin bence iyi bi seçim, hantal arabalar kullanışlı olmuyo

üzgünüm ama ultrasonla gözükmüyo
bu saatte ağdaya başla hadi

alttan muayene diye biliyorum ablalarımdan bence sen operasyona başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…