2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydiiinnnn Kizlarrr.. Ben de cok erkenden 5.30da uyandim kocacik yuzunden. Sonra da uyuyamadim tekrar..
Zaman yaklastikca, hem agrilardan, hem de heyecandan uyku tutmuyor kiiii

Gunaydiiinnnn Kizlarrr.. Ben de cok erkenden 5.30da uyandim kocacik yuzunden. Sonra da uyuyamadim tekrar..
Zaman yaklastikca, hem agrilardan, hem de heyecandan uyku tutmuyor kiiii

bende çalar saat gibi oldum kaçta yatarsam yatayım 6 da uyanıyorum..gece de 100 kere tuvalete kalkıyorum zaten..

bende çalar saat gibi oldum kaçta yatarsam yatayım 6 da uyanıyorum..gece de 100 kere tuvalete kalkıyorum zaten..

Aynen canim,hic sorma. Uykuya dalmak cok zor. Uyaninca kalkmak zor yataktan.. hersey cok zorlasti son aylarda.. Inshallah saglikla doguralim, ilk 3 ay hizla gecsin,isimiz kolaylasir diye umuyorum inshallah

Aynen canim,hic sorma. Uykuya dalmak cok zor. Uyaninca kalkmak zor yataktan.. hersey cok zorlasti son aylarda.. Inshallah saglikla doguralim, ilk 3 ay hizla gecsin,isimiz kolaylasir diye umuyorum inshallah

amin canım..valla bebiş bi doğsa sağlıklı sıhhatli bi görsem sonrasının hızlı geçeceğini düşünüyorum.. ama şimdi merak ediyoruz ya, ağırlık da var üstümüzde..geçmiyo zaman..

günaydıııııııııııınnnnn bugün nedense bi hafiflik var üzerimde gece ilk defa deliksiz uyudum doguracakmıyım neyim

bu arada dün ege ile konuştuk hepinize çok çok slmı var

günaydıııııııııııınnnnn bugün nedense bi hafiflik var üzerimde gece ilk defa deliksiz uyudum doguracakmıyım neyim

bu arada dün ege ile konuştuk hepinize çok çok slmı var

Ben de dun gece doguracagim sandim, Nedense karnimin ust kismi cok ama cok sertti. Ve agrilarim oldu. Annem henuz gelemedi Turkiye'den. o gelmeden, dogurmak istememmmm

herkeze günayyydınn nasılsınız tatlı annişler artık zaman iyice daralıyo hepimiz yavaş yavaş doğuma gidiyoruz bu arada karakan dan haber varmı

Ben de dun gece doguracagim sandim, Nedense karnimin ust kismi cok ama cok sertti. Ve agrilarim oldu. Annem henuz gelemedi Turkiye'den. o gelmeden, dogurmak istememmmm

bende kendimi ii hissedince öle sanıyorum nedense dogumdan önce bi enerji gelirmiş ya insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…