2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar galiba ben, Epidural normalden cark etmeye basladim

Epidural sezeryane yoneliyorum kendi kendime. Zaman yaklasinca korkuyorum. Ben planli programli olsun dogumum istiyorum. Ani seyleri sevmem zaten.. Esimin daha haberi yok ama sezeryan doguma daha yakinlastim dun itibariyle

hayırlısı olsun canım benim

anaaa eurovisionda elenmiş ya Türkiye

aman iyi düşün zor bi karar valla.. bende bugün doktoruma sorucam epidural normal doğumu.şöyle bi anlatsın bakiim.normal doğum istiyorum ama bi yandan da korkuyorum.gecenin bi yarısı sancılanıp hastaneye gitmekten

günaydın herkeseeeeeeeee
nasılsınız güzel hamişleeerrr

fmg bana da ateş basıyor çok fena yaaa, hayatımda ilk kez terliyorum :)))

evet yaa elenmiş..ben şarkıyı beğenmiştim ama malesef özgün bişi diil. şarkının bi kaç tane benzeri var esinlenerek yapılmış herhalde..ama gene de üzüldüm..

ben bakmadımda şimdi haberlerde gördüm üzüldüm ayyy

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnn.... kız dün ege ile telde konuştuk anam bi heyecanlandım.. sanki deli karıyı yılalrdır tanıyom gibi oldum heee

öyle oluyo. sanki yıllardır tanışıyomuşuz gibi :)
ben de dün aradım. karakanın numarası vardır belki diye sormak için.
onda da yokmuş. merak ediyorum. haber alan yok heralde.

herkeze günayyydınn nasılsınız tatlı annişler artık zaman iyice daralıyo hepimiz yavaş yavaş doğuma gidiyoruz bu arada karakan dan haber varmı

günaydın canım.

gunaydınn kızlarrr
fmg nıe ısım degıstırdınız hayırlı olsun canım nıl hanıma:)

günaydın,
ben nil ismini koyunca babası da eda istedi. öyle işte değiştirdik :)

günaydın herkeseeeeeeeee
nasılsınız güzel hamişleeerrr

fmg bana da ateş basıyor çok fena yaaa, hayatımda ilk kez terliyorum :)))

günaydın çilekçim. çok fenayım ateş basıyo. yanaklarım hayatımda ilk defa kırmızı.
allık sürmüş gibi. normalde soluk benizliyim. şimdi elma yanaklı oldum.
iyiki yaza denk gelmedi son aylar.

fmglerdemi isim degistirmisss :))) hayirli olsunn

sağol canım.
başka kim isim değiştirdi?

Aynen canim, gece yarisi aniden apartopar hastane yollarina dusmek istemiyorum.
Bir de ben sezeryan olursam, gununden once kuafore gidip, sir agda vs isleri de bitirmek istiyorum. Boyle tamamen hazir birsekilde, doguma gideyim diyorum. Stressiz, hazirlikli.. Tabi sezeryani da cok kotuluyorlar bu aralar. Bebek anneden koparilmis gibi hissediyormus vs. Uff..

bugun bebegin esyalarini dolabina yerlestirip, hastane cantami yapacagiz :))
yatagini yapmayacakmisiz onu en son yapacakmisiz
dun ku agridan dolayi doktor hastanede yatirmak istedi gitmedim ama tekrar olursa gidecegiz
saglikla 36. haftayi gorsem cok mutlu olcammm :))))

channelde degistirdiii

cnm duın noldukiiii? sancın mı vardıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…