2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

9 gün kaldıııı :)
ben gün sayıyorum Öyküm senin yerine :)
günaydın bu aradaaaa

dün ben konuştum ege ile telde ama öle demedi gün flan diye maketten geldim dedi... bende dedim oykum de 20 sine gün vermişler dedim seni duyunca heyecan yaptı karı bizleri özlediğini vs vs falan öle konuştuk....

yüzün örterler canım btıl bi inanç

günaydınnn güzeller anneler ve bebişleri. akşam hiçççç uyuyamadım. bir gece öncekinin acısı çıktı galiba :) ne var ne yok?

günaydın.

cnm bızdede bnm ıcıme elıf naz hıc sınmemıstı sımdı ıpek olduu

ipek çok güzel canım. hayırlı olsun.

benim için de uyuuuuuu
bugün bi arkadaşıma diyorum ki 14 iş günüm kaldı izne sonra uyuyacam bol bol, hee çok uyursun bebekle diyor gözüm kortu

artık pek uyuyamıyoruz canım. bebek olmadan uykular gitti sanırım.

adıyla mutlu huzurlu yaşasın inş.

amin canım sağol.

ya ben inanmıyorum o sarı yazma olayına. almıcam yanıma.

günaydın canikom.
aaa 20 mayıs mı? şaşırdım çok az kalmış öyküm hayırlı olsun. nasıl yaklaştı günlerimiz.
ege bugün gidecek kontrole. hemde gün alacak.

9 gün kaldıııı :)
ben gün sayıyorum Öyküm senin yerine :)
günaydın bu aradaaaa

Bana da heyecan bastı zaten ama önceden ameliyattan çok korkuyordum şimdi onu aştım sanırım aklıma bile gelmiyor bir an önce bebeğe kavuşmak istiyorum sadece... Bu arada dün öğrendim kan sulandırıcıları hiç kesmeden doğuma gircekmişim ve o salak iğnelerden bir süre daha kurtulamıycakmışım, emzirme döneminde de kullancakmışım ona sinir oldum.. Neyse napalım en azından insülinden kurtuluyormuşum..

Geçen hafta öyle yazmıştı da salı günü gün alcam diye, bende bugün ararım onu belki bir değişiklik olmuştur.. Özlediyse girsin kız arada..

evet arkadaşım benim bebeğe çok az kaldı bakalım.. Darısı başınıza... Evin havası değişti bir anda, herles çok keyifli Aslı dün akşam bütün arkadaşlarını arayıp 10 gün sonra abla olcam diye haber verdi, çok tatlıydı

Birde şu batıl inançlara gerçekten takılmayın ya insanı olumsuz etkiliyor, yok gaz yapmasın falan diye de abuk subuk şeyler vermeyin bebeklere ya, zaten doktorlar gerekli şeyleri veriyor.. Al basması olayına falan da ben hiç takılmamıştım, öyle de bişey olmadı ben lohusayken yanlızda kaldım hep bişey olmadı..

slm söle ararsan

milletin şu batıl inançlar yüzünden ben paranoyak oluyorum yaaa:84:
bende saçımı kestiremiyorum inanmıyorum diyormama kestiremiyorumda nedense saçaklı gibiyim

uff çocukg ee sıkıştırıy beni kafayı kaldırdı nefes aldırmıyo

slm söle ararsan

bende saçımı kestiremiyorum inanmıyorum diyormama kestiremiyorumda nedense saçaklı gibiyim

uff çocukg ee sıkıştırıy beni kafayı kaldırdı nefes aldırmıyo

Söylerim canım.. Bu arada bende ilk zamanlar takılmıştım saç olayına sonra kestirdim ya nolcak saçma bence. Kendi kendimize stres yapıyoruz.

GÜNAYDIN bizede gün verseler artık şu heyecanlı bekleyiş artık şafakla sonuçlansabu arada ben artık bebeği taşıyamıyorum harıl harıl iş yapıyordum çarşıya çıkıp uzun yürüyüşler yapıyordum ama dün 5 dk yolu 40 dk yürüdüm kaburgama batması nefes alışımı çok zorluyoo

ayyy canım yaaa ne güzel abla olacak seviniyor.
ne mutlu sana öyküm :)

batıl meseleler gerçekten insana psikolojik baskı yapıyor.
hiç takılmamak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…