2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyorum azcık kestiriyim uykum geldi ama daha önce duşa girmem lazım hem daha rahat uyurum
kendinize iyi bakın görüşürüz allaha emanetsiniz

bana gerızekalı sabahlıgı yok dedı ama aynı renkte sabahlıgım var

hem de çok güzel kapri kollu bir sabahlığı var:)bana kayınnvalidem doğum günümde almıştı.içinden de minik mavi bebiş çorabı çıktı:)bayıldım ben:)güle güle sağlıklı günlerde bebişlerimiz kucağımızda giyeriz inşallah cnm:)

Slm güzel anneler,
Geçmişi okuduğum için geç cevap yazdım kusura bakmayın.Hava kapandı yaaçıkıp dün aldığım emzirme sütyenini değiştirmem gerek.sırt kısmı çok dar geldi.almayanlar varsa Koray mağazasında indirimdeymiş 12tl,dün aldım ben.birazdan değiştirmeye gidicem.ama dün kalçama kramp girdi süreklihala da devam ediyorpüffff nasıl gidiceksem

mervemı buralardaydııı banamı oyle geldıı dun gırıdıgımde yenı cıkmıstı delı karı :44::44::44::44:

geldim, sensin o deli karı fingirdek kuduruk seni orda olsam tekme tokat doferdim seni Allah seni kahretmesin kız sen akıllanmıcak mısın? git serum ye sonra alışverişe çık nasıl kızdım sana anlatamam , kızım küçücük bi kalp sana bağlı sen ona dikkat etmezsen kim dikkat edicek? otur poponun üstüne artık yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeer

mınıcık dedıgın kalp bana baglı ama dogum olursa ne bok yıcem ben merveeee ortada kalırım dımdızlak kımsem yok burda surda doguma ne kaldı benım hıc bısem yok daha pıyasada
bebekpoyraz çok güzel pijamaların. güle güle giy.

tşk ederım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…