mınıcık dedıgın kalp bana baglı ama dogum olursa ne bok yıcem ben merveeeeortada kalırım dımdızlak kımsem yok burda surda doguma ne kaldı benım hıc bısem yok daha pıyasada
tşk ederım canım
biz geldiiiiiiiiiiiiiiikkkk
kızlarr selamm benim ellerim şişiyoo yyaaa:-((((hafif ayaklarımda da var 2-3 gündür.var mı şişen eli kolu?????
erken doğum yapmamak biraz da senin elinde dinlensen kendini yormasan erken doğumu tetiklemezsin esraerken doğum olursa hem sana hem kızına zarar, ne kadar içinde kalırsa o kadar iyi, sen kendine dikkat etmezsen kim dikkat edicek? annen gelene kadar sabret, hatta annene soyle sen düğünden daha önemlisin gelsin erkenden kimse kusura bakmaz hediyesini başkasıyla yollasın, ben olsam annemi alırdım yanıma düğün de neymiş? senin doğumun daha önemli... kızma bana sert konuşmak gibi bi ukalalık yapmıyorum seni düşünüyorum ben, baksana diken üstündesin... tek başına doğum yaparsan (Allah korusun) çok yalnız hissedersin kendini, annenin yanında olduğu bi anda doğum yapma keyfini alamazsın... ya otur kıpırdama bi yere dinlen sürekli, ya da böyle fingir fingir gezeceksen anneni erkenden çağır
YANLIŞ MIYIM KIZLARRRRRRRR?????????
orası oylede daha kardesımınde okulu var merve anca ay sonunda gelecekler 24 unde karneler dolacakmıs sanırım
Slm güzel anneler,
Geçmişi okuduğum için geç cevap yazdım kusura bakmayın.Hava kapandı yaaçıkıp dün aldığım emzirme sütyenini değiştirmem gerek.sırt kısmı çok dar geldi.almayanlar varsa Koray mağazasında indirimdeymiş 12tl,dün aldım ben.birazdan değiştirmeye gidicem.ama dün kalçama kramp girdi sürekli hala da devam ediyor püffff nasıl gidiceksem
o zaman otur oturduğun yerdeyorma kendini yeter artık
yaaa bende 34 deym benimkide dönmedi daha
bence değişme,ben sırtı dar gelenlere genişletici kopça aldım.1 lira ve çok iyi oluyo
nette 80 tl sabahlıksız :)
tamam tamam
kızlarr selamm benim ellerim şişiyoo yyaaa:-((((hafif ayaklarımda da var 2-3 gündür.var mı şişen eli kolu?????
oooohoooo benim 3 haftadır falan şişlerim var.ellerimde ve ayaklarımda.özellikle sağ ayağım balon gibi.üstüne parmakla basınca geri yükselmesi 1 2 dakikayı buluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?