2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ihmal etmişler yani iyi yapmıisın boşver getirsinler senin acelen var

aynen öyle oldu. ya son bir aydır baya bişey aldım hepsiburada dan, sorunsuz en geç 1 hafta içinde ulaştı elime. ama ne olur ne olmaz, gecikme yapmamaları lazım... bakalım bebek arabamız ne zaman gelcek

sağol canım denerim bıktım yaaa sinir ediyo artık

benimki hem hemoroid hemde etrafı hep yara neden bilmiyorum enfeksiyon demişti doktor ama 2 aydır geçmedi tuvalette canım cok yanıyo yaralar için devamlı bepantene kullanıyorum hemoroid içinde pamuğu ılık suyla ıslatıp pansman yapıyorum

canım saf zeytinyağlı pamuk deniyomusun hiç?

üff çok zor... geçmiş olsun.... :94:

offf lafa bak zeytinyağını pamuğa bandır

pamuğu zeytinyağına bandır :86:

tamam canım yorma sen kendini anladım ben seni

bakalım bide bunları deniyim napiyim hamilelikte ilaç kullanamıyosun mecbur yapıcam zaten bunlar doğal şeyler zararı yok teşekkür ederim kızlar sağolun

ohoo 10 gün çok uzun bir süre. banada öyle yaptılar bir kere bende iptal ettirdim ürünleri amaaa karttan çektikleri için taksit sayısı kadar aylarca para karttan çekildi iade edildi. uyanıklar parayı alıyolar ama ürünü teslim etmiyolar hemen. 1 keresinde de eşimin telefonu 2.el çıktı :)

bende talihsizim internetten alışveriş konusunda eşim ne zaman yapsa sorun çıkmıyor ben yapınca sorun çıkıyor
şans işte :) bebişe alışveriş yaptığım için bir an önce gelsin istiyorum napim...

yok denemedim şimdi senden duydum ama denerim onuda belki tahrişlerime de iyi gelir
iyi geleceğine eminim.
Kur-an'ı Kerim de zeytinyağı için, ''yeyiniz ve sürününüz'' diye bi ayet olduğunu duymuştum. umarım faydası olur..

kociş yemeğe geliyo, onu gönderip gelirim. byyyyy:80:

ben de hep 8 taksitle aldım, mecbur göndercekler, benim kociş kafalarına yıkar yoksa valla, ikinci el bi telefon gelse ne yapar bilmem artık
aslında en iyisi kapıda ödeme ama, onun için de alışverişin 100 tl yi geçmesi gerekiyo...

umarım olur midem bulanıyoooooo yaaa

hallettım de burda bıse yok yaaaaa pek fazla bır guzel olarak pembelı bıse buldum ıstee Eki Görüntüle 193010 Eki Görüntüle 193009 Eki Görüntüle 193008 Eki Görüntüle 193007 kırmızı yok bulamadım onuda annem getırecek cok rahat kuması ıpek kumaş karısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…