ihmal etmişler yani iyi yapmıisın boşver getirsinler senin acelen var
sağol canım denerim bıktım yaaa sinir ediyo artık
biz de geldikkkkkk,, üfff hepsiburada da kilerle kavga ediyorum
benimki hem hemoroid hemde etrafı hep yara neden bilmiyorum enfeksiyon demişti doktor ama 2 aydır geçmedi tuvalette canım cok yanıyo yaralar için devamlı bepantene kullanıyorum hemoroid içinde pamuğu ılık suyla ıslatıp pansman yapıyorum
benimki hem hemoroid hemde etrafı hep yara neden bilmiyorum enfeksiyon demişti doktor ama 2 aydır geçmedi tuvalette canım cok yanıyo yaralar için devamlı bepantene kullanıyorum hemoroid içinde pamuğu ılık suyla ıslatıp pansman yapıyorum
offf lafa bak zeytinyağını pamuğa bandır
pamuğu zeytinyağına bandır :86:
ne oldu hayırdır?
canım saf zeytinyağlı pamuk deniyomusun hiç?
yukarda da yazdım canım, tedarik sürecini çok uzatıyolar son zamanlarda yaa. ben de bir an önce elime geçsin istiyorum, sürekli takip ediyorum, çıktı mı çıkmadı mı diye. 10 gündür bekliyo bi kaç parça ürünüm
şans işte :) bebişe alışveriş yaptığım için bir an önce gelsin istiyorum napim...bende talihsizim internetten alışveriş konusunda eşim ne zaman yapsa sorun çıkmıyor ben yapınca sorun çıkıyor
iyi geleceğine eminim.yok denemedim şimdi senden duydum ama denerim onuda belki tahrişlerime de iyi gelir
ohoo 10 gün çok uzun bir süre. banada öyle yaptılar bir kere bende iptal ettirdim ürünleri amaaa karttan çektikleri için taksit sayısı kadar aylarca para karttan çekildi iade edildi. uyanıklar parayı alıyolar ama ürünü teslim etmiyolar hemen. 1 keresinde de eşimin telefonu 2.el çıktı :)
Eki Görüntüle 192644 Eki Görüntüle 192645 Eki Görüntüle 192646 ıste bunlar cok satafatlı degıl ama cok hosuma gıttı kızımda pembe gıyecek o yuzden pembe aldım hastane ıcın
şans işte :) bebişe alışveriş yaptığım için bir an önce gelsin istiyorum napim...
iyi geleceğine eminim.
Kur-an'ı Kerim de zeytinyağı için, ''yeyiniz ve sürününüz'' diye bi ayet olduğunu duymuştum. umarım faydası olur..
kociş yemeğe geliyo, onu gönderip gelirim. byyyyy:80:
yaa ben cok korkuyorum nısan mayıs annelerını okuyorum emzırmek ne zormus ne yoruyormus hem anneyı hem bebegı boyle rahatmısız:)))
bebkpoyraz dun dayanamadın dısarı cıktın dımı halledebıldın mı barı ıslerını??
cılek chanel kız halaya ceker derler tıpı benzemese huyu benzer:))
Benimki de bunun turkuaz renginden:)çok güzelll:)güle güle giy bebek..ama bi de bunun sabahlığı var onu almadın mı?
bana gerızekalı sabahlıgı yok dedı ama aynı renkte sabahlıgım var
gerizekalı işte.
canım aldıkların çok güzel güle güle giyersin inşallah
mervemı buralardaydııı banamı oyle geldıı dun gırıdıgımde yenı cıkmıstı delı karı :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?