2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hiçbişi olmaz öle şeylerle ezilecek değiller... korumada onlar
ne biliim işte korktum işte
bence de bişi olmamıştır canım... bazen çırpınır gibi hareketler yapıyolar, ana yüreği hemen endişeleniyoz ama çok şükür bişi olmuyo onlara....

çok şükür şimdi hareketlendi biraz da rahatladım kalktığımdan beride çok sakındı şimdi rahatladım

yanında gelebilecek biri varsa tercih yap bence. bebekle birlikte hiç kpss çalışamazsın artık. branşın neydi?

kimse yok gelebilecek... belki kardeşim öss.de yerleşemezse o gelir.... ama eşim istemez o şekilde... belki memlekete izin verir... ama kaynana yanında da ben yapamam...... branşım ingilizce... ama puanım çok iyi değil... çalışıp daha iyisini almayı umuyodum daha sonra.....

valla canım kendi memleketin den dışarda ev hanımı olmak zor yanlızlık çok zor vesselam ama bebişlerimiz geliyo hayatımız dolu dolu olcak ozaman inşallah
merhaba kızlar bis geldik

hoşgeldiniz

Toplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (18 üye ve 10 ziyaretçi)

melony mervenesli yelkovan ..Merve.. yaren0144 Gulsum snow_patrol ceygam birce3535 hasret0587 tubi lacry bluebottle Hilmi_ve_Fatma mevsim1 gozde_thai cilekcilek brcylmz00
Konu Etiketleri

maşallah diyorummm

zor bir durum gerçekten. hayırlısı olsun.

dün fena başım çatlıyordu ama bugun iyiyim şükür canım sen nasılsın? hemoraid olmuşsun geçmiş olsun okumuştum geçmişte...

ayyy sorma yaaa sinir oluyorum otursam kalkamıyorum gıcık etti beni bugün biraz daha iyii allahtan.

kaynanamlar da gitti az önce, duşa girerim yine daha da iyi olur duşta biraz rahatlıyorum :26:
başın niye ağrıdı hayırdır canım hep mi ağrıyo

Son düzenleme:
SLM bizde geldik.aklıma takıldı yenidoğan için göbek oyuntulu bebek bezi vardı hangi markaydı o?ben 3-6 almıştım primanın.geçen düşündüm bir tanede yenidoğan alayım diye.

canım ilık pamukla pansuman yap süper rahatlatıyoo bende aynı dertten müzdaribim

neden kızzzzzzzzzzzz??

kız ayın 2 sinde 9 parça alışveriş yaptım, tedarik etmeleri uzun sürüyo, 7 sini gönderdiler, 2 si daha bugün çıkacak, sinir oldum, 10 gün olmuş yaa!!! msj gönderdim, özürler mözürler... 3 günlük tedarik süresini aştıkları için yerin dibine geçtiler... ayın 7 sinde de 5 parça siparişim var,bugün tedarik sürelerinin son günü, bakalım yarına kalırsa burunlarından getircem

ihmal etmişler yani iyi yapmıisın boşver getirsinler senin acelen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…