2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok canım yanıyo
karnım öyle büyüdü ki
dün akşam bir arkadaşım leblebi yutmuş solucan gibi olmuşsun dedi. sinir.

kız çeksene bi resmini bakıyım.. iyice dinler yat arkana rahatçaa ooohhh de sen hakettin

doktordan geldim şimdi.kızım tosun gibi olmuş:) 2494gr olmuş.uzun boylu olacak dedi doktor amcası.uyluk kemiği haftasına göre baya uzunmuş.onun dışında bi sıkıntı yokmuş çok şükür..gene randevuyu 3 hafta sonraya verdi..

mide yanması için ilaç renny verdi.
akıntı için de fitil verdi.

hiç alakası yok canım..içini rahat tut...

çok canım yanıyo
karnım öyle büyüdü ki
dün akşam bir arkadaşım leblebi yutmuş solucan gibi olmuşsun dedi. sinir.

arkadaşın çok güzel moral vermiş yani..saolsun...

maşallah maşallah fl si kaçmış ki merak ettinm

kız çeksene bi resmini bakıyım.. iyice dinler yat arkana rahatçaa ooohhh de sen hakettin

hepimiz hakettik yaaaa. senin de az kaldı sık dişini.
resimi sonra eklerim.

maşallah kızına

tamam canım merak ettim bende ondan sordum

valla şimdi bende merak ettim..bana doktor tam boyu şu kadar demiyo. kafası şu kadar midesi şu kadar falan diye parça parça söylüyo. öğrendiğim iyi oldu bak:)

ha bu arada öğrendim benim hastanede epiduralli normal doğum yokmuş

Son düzenleme:
Guzel anne adayi arkadaslarimmmm, size sesleniyorummmmm Heyecan bastii, annem bu cuma geliyor sanirimmm. Annemi bekliyorum butun hazirliklar icin. 37. HAFTAdayim ve tembeliimmmmmm

evet canım ultrason kagıdında yazar FL uyluk kemiği uzunluğu onu 7 ile çarpınca bebişinin boyunu bulabilsin

ben 34+3 um benimkide dün batık dönmemişti daha gerçi hissediyorum dönmediğini
İnşallah dönerler canım
kilosu ne kadar olmuş canım benimkine doktor küçük olacak dedi 2,5 kilo olur dedi 2,150 gr şu anda

yaaa sorma acayip moral oldu.

boşver ya, kımsenin dediğine bakma sen. ne kadar düşüncesiz insanlar var ya, daha moral verici konuşması gerekırken, insanı geriyolar ya sinir oluyorum öylelerine..belki kötü niyetle demedi ama yinede hoş bişey değil yani söylediği...
bu arada 2 gün önce kontrolüm vardı.benim oğlum 2650 gr. olmuş.2 h afta sonra tekrar kontrole çağırdı.ondan sonra kontrolleri haftalık yapıcaz dedi..ben dayanamam 3 günde bir giderim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…