çok canım yanıyo
karnım öyle büyüdü ki
dün akşam bir arkadaşım leblebi yutmuş solucan gibi olmuşsun dedi. sinir.
mrb arkadaşlar bişey sorucam benim bebeğim 2 hafta önden gidiyormuş dr söylemişti acaba doğumda 2 hafta erken mi olur 34+6 oldum bebeğim 10 gün önce 2.500 kilodaydı çok merak ediyorum bilgisi olan yazsın lütfen ????????????????:18:
çok canım yanıyo
karnım öyle büyüdü ki
dün akşam bir arkadaşım leblebi yutmuş solucan gibi olmuşsun dedi. sinir.
doktordan geldim şimdi.kızım tosun gibi olmuş:) 2494gr olmuş.uzun boylu olacak dedi doktor amcası.uyluk kemiği haftasına göre baya uzunmuş.onun dışında bi sıkıntı yokmuş çok şükür..gene randevuyu 3 hafta sonraya verdi..
mide yanması için ilaç renny verdi.
akıntı için de fitil verdi.
kız çeksene bi resmini bakıyım.. iyice dinler yat arkana rahatçaa ooohhh desen hakettin
doktordan geldim şimdi.kızım tosun gibi olmuş:) 2494gr olmuş.uzun boylu olacak dedi doktor amcası.uyluk kemiği haftasına göre baya uzunmuş.onun dışında bi sıkıntı yokmuş çok şükür..gene randevuyu 3 hafta sonraya verdi..
mide yanması için ilaç renny verdi.
akıntı için de fitil verdi.
arkadaşın çok güzel moral vermiş yani..saolsun...
maşallah maşallah fl si kaçmış ki merak ettinm
hmmmm kaç haftalıktın sen:26::26:
fl nedir?? ultrason sonucunda yazıyo mu?
35 olacak 2 gün sonra canım
evet canım ultrason kagıdında yazar FL uyluk kemiği uzunluğu onu 7 ile çarpınca bebişinin boyunu bulabilsin
ultrason kağıdı eşimde birazdan bakıp sölicek yazarım o zaman..
tamam canım merak ettim bende ondan sordum
kızlarrrrrrrrrrr ciciler topiğine yeni ciciler ekledimmmmmm
İnşallah dönerler canımevet canım ultrason kagıdında yazar FL uyluk kemiği uzunluğu onu 7 ile çarpınca bebişinin boyunu bulabilsin
ben 34+3 um benimkide dün batık dönmemişti daha gerçi hissediyorum dönmediğini
yaaa sorma acayip moral oldu.
İnşallah dönerler canım
kilosu ne kadar olmuş canım benimkine doktor küçük olacak dedi 2,5 kilo olur dedi 2,150 gr şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?