2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Guzel anne adayi arkadaslarimmmm, size sesleniyorummmmm Heyecan bastii, annem bu cuma geliyor sanirimmm. Annemi bekliyorum butun hazirliklar icin. 37. HAFTAdayim ve tembeliimmmmmm

ne güzel annen yardım eder şimdi sana..tembellik diil yaw tek başına yapmak istemediğindendir.
benim annemde gelse keşke 2 hafta sonra gelecek..bende bi hazırlık yapmadım henüz

maşallah bebişine:)

ya valla siz böyle yazınca ben bebim doktora gıcık oluyorum.3 haftada bi çağırıyo çatlıyorum o arada meraktan.

benım bebıste 2 hafta olacak ıste gıdelı 2100 ama bız 2000 dıelım dedı dun gıtııgımde 2450 cıktı bakan dr farklıydı ama anlamadım bu kadar hızlı alabılırmı kılo :26::26:

ne güzel annen yardım eder şimdi sana..tembellik diil yaw tek başına yapmak istemediğindendir.
benim annemde gelse keşke 2 hafta sonra gelecek..bende bi hazırlık yapmadım henüz

Benim annem 2 hafta once gelecekti ama bazi nedenlerle ertelendi. Bende bir hayal kirikligi olmustu ki anlatamam! Simdi de yine bir aksilik cikar diye odum kopuyor Allah korusun. Bugun annemin odasini hazirlayacagim. Yarin alisveris yapacagim inshallah. Cuma da sabahtan yemek vs. hazirlayip 17.00 gibi havaalanindan karsilayacagiz. Inshallah ya Rabbim, bir aksilik olmadan bu kez gelsin canim annemm. Kac yasinda olursak olalim, biz de onlarin kuzulariyiz. onlarsiz olmuyor..

maşallah bebişine:)

ya valla siz böyle yazınca ben bebim doktora gıcık oluyorum.3 haftada bi çağırıyo çatlıyorum o arada meraktan.

canımmm Allah razı olsun .saolasın..senin bebeğinede maşallah..hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşalım inşallahh...sende dinleme doktoru 2 hafta da bir git:)) şahsen ben öyle yapmıştım da

EVET COK haklısın oyle gercekten benımkıde 2 hafta var daha ay sonuna gelecek anca karne felan alcak kardesım

benım bebıste 2 hafta olacak ıste gıdelı 2100 ama bız 2000 dıelım dedı dun gıtııgımde 2450 cıktı bakan dr farklıydı ama anlamadım bu kadar hızlı alabılırmı kılo :26::26:

Cihazdan cihaza farkediyor diyorlar ondan olmuştur herhalde
ama hangisi doğrusu sürpriz tabii :)

benımkıde aynıı yer daraldıgı ıcın olyormus ben sordum dr A

Ay iyi aramiyim adamı boşu boşuna o zaman

süpermişşşşşş ezgimEE güle güle giysin kullansın kuzucuk
sağol canım benimmmm

ya offfffffffff, bebişn kıyafetlerinin kalanlarını yıkamıştım hava iyi diye balkona sermiştim, yağmur bi indi, toplayana kadar canım çıktı:84::84::84:
kızlar bi de benim bebiş 10 gün önce 1900 gr dı, cumartesi gidicem tekrar, sizce kaç olmuşturrr???:26::26:

Cihazdan cihaza farkediyor diyorlar ondan olmuştur herhalde
ama hangisi doğrusu sürpriz tabii :)

Ay iyi aramiyim adamı boşu boşuna o zaman

yınede sen bılırısın ama dr lar bole dıo yanı harekette onemlı ama benımkı bole cılız cılız ısteksız gıbı sordum doktora korkma bıse olmaz yerı dar artık bas asaga donmus dedı

şu ciciler topiğinin linkini yollasana bana merak ettim. 2000 i geçmiştri de ne bilem kaç kg olmuştur :) hava burda güzel ama her an her şey olabilirrrr

2500 civarinda cikar canim ctesi .saglikli olsunda kg onemli deil aslinda..

benimde annem 44, kaynanam 42 yaşında bende 25555555555 :))

şu ciciler topiğinin linkini yollasana bana merak ettim. 2000 i geçmiştri de ne bilem kaç kg olmuştur :) hava burda güzel ama her an her şey olabilirrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...erinin-bebeklerine-aldiklari-cicileri-33.html

2500 civarinda cikar canim ctesi .saglikli olsunda kg onemli deil aslinda..
ay hadi inş.... sağlık en önemlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…