Guzel anne adayi arkadaslarimmmm, size sesleniyorummmmm Heyecan bastii, annem bu cuma geliyor sanirimmm. Annemi bekliyorum butun hazirliklar icin. 37. HAFTAdayim ve tembeliimmmmmm
boşver ya, kımsenin dediğine bakma sen. ne kadar düşüncesiz insanlar var ya, daha moral verici konuşması gerekırken, insanı geriyolar ya sinir oluyorum öylelerine..belki kötü niyetle demedi ama yinede hoş bişey değil yani söylediği...
bu arada 2 gün önce kontrolüm vardı.benim oğlum 2650 gr. olmuş.2 h afta sonra tekrar kontrole çağırdı.ondan sonra kontrolleri haftalık yapıcaz dedi..ben dayanamam 3 günde bir giderim :)))
hmn bakıorummmmmmmmmmm
ne güzel annen yardım eder şimdi sana..tembellik diil yaw tek başına yapmak istemediğindendir.
benim annemde gelse keşke2 hafta sonra gelecek..bende bi hazırlık yapmadım henüz
kızlaar benim bebeğin hareketleri epey az yaaa
acaba yeri azaldığı için mi yoksa doktoru mu arasam emin olamadım :18::18:
2500 gr civarında şuan da..
maşallah bebişine:)
ya valla siz böyle yazınca ben bebim doktora gıcık oluyorum.3 haftada bi çağırıyoçatlıyorum o arada meraktan.
Benim annem 2 hafta once gelecekti ama bazi nedenlerle ertelendi. Bende bir hayal kirikligi olmustu ki anlatamam! Simdi de yine bir aksilik cikar diye odum kopuyor Allah korusun. Bugun annemin odasini hazirlayacagim. Yarin alisveris yapacagim inshallah. Cuma da sabahtan yemek vs. hazirlayip 17.00 gibi havaalanindan karsilayacagiz. Inshallah ya Rabbim, bir aksilik olmadan bu kez gelsin canim annemm. Kac yasinda olursak olalim, biz de onlarin kuzulariyiz. onlarsiz olmuyor..
EVET COK haklısın oyle gercekten benımkıde 2 hafta var daha ay sonuna gelecek anca karne felan alcak kardesım
Inshallah canim, Saglikla kavustursun anneciginle seni Allah;im. Ay senin karne alacak yasta kardesin mi var? :))
benım bebıste 2 hafta olacak ıste gıdelı 2100 ama bız 2000 dıelım dedı dun gıtııgımde 2450 cıktı bakan dr farklıydı ama anlamadım bu kadar hızlı alabılırmı kılo :26::26:
benımkıde aynıı yer daraldıgı ıcın olyormus ben sordum dr A
sağol canım benimmmmsüpermişşşşşş ezgimEE güle güle giysin kullansın kuzucuk
evet küçük daha 5 .sınıfa gıdıo annem 42 yasında
Cihazdan cihaza farkediyor diyorlar ondan olmuştur herhalde
ama hangisi doğrusu sürpriz tabii :)
Ay iyi aramiyim adamı boşu boşuna o zaman
maaşallah bizimki küçük olacak anlaşılan gerçekten:d
sağol canım benimmmm
ya offfffffffff, bebişn kıyafetlerinin kalanlarını yıkamıştım hava iyi diye balkona sermiştim, yağmur bi indi, toplayana kadar canım çıktı:84::84::84:
kızlar bi de benim bebiş 10 gün önce 1900 gr dı, cumartesi gidicem tekrar, sizce kaç olmuşturrr???:26::26:
sağol canım benimmmm
ya offfffffffff, bebişn kıyafetlerinin kalanlarını yıkamıştım hava iyi diye balkona sermiştim, yağmur bi indi, toplayana kadar canım çıktı:84::84::84:
kızlar bi de benim bebiş 10 gün önce 1900 gr dı, cumartesi gidicem tekrar, sizce kaç olmuşturrr???:26::26:
benimde annem 44, kaynanam 42 yaşındaAyy maashallah maashallah! Benim annem 62 yasinda, ben 30 yasina girdim! 42 yasinda bir annen var demek Maaaaaaashallahhhhhgenc yasta anne olmus demekki, o da cok guzel.. siz arkadas gibisinizdir annenlee. sormasi ayip, sen kac yasindasin? 18 falan mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...erinin-bebeklerine-aldiklari-cicileri-33.htmlşu ciciler topiğinin linkini yollasana bana merak ettim. 2000 i geçmiştri de ne bilem kaç kg olmuştur :) hava burda güzel ama her an her şey olabilirrrr
ay hadi inş.... sağlık en önemlisi...2500 civarinda cikar canim ctesi .saglikli olsunda kg onemli deil aslinda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?