benimde annem 44, kaynanam 42 yaşındabende 25555555555 :))
ay hadi inş.... sağlık en önemlisi...
ayy maashallah sizeeeee:)
o kadar genc kayinvalide zor olmuyor mu? Rakip gibi seninle yarismaz mi her konuda? :)
evet bazen zor oluyo ama genelde iyi anlaşıyoruz, arada gıcıklığı tutmuyo değil tabi, o zaman da görüşmeyi keserim bi süre olur biter :)Ayy maashallah sizeeeee:)
o kadar genc kayinvalide zor olmuyor mu? rakip gibi seninle yarismaz mi her konuda? :)
sırtım agrıoooooooooooooooooo
bis geldik kıslarrrrrr
hoşgeldiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnbis geldik kıslarrrrrr
hosgeldinisssss, bende otur otur sırtım ağrıdı, az uzanayım, görüşürüz şekerlerbis geldik kıslarrrrrr
hoşgeldinissssssss
hoşgeldiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
hosgeldinisssss, bende otur otur sırtım ağrıdı, az uzanayım, görüşürüz şekerler
slm kızlar bugun doktara gittik ..kan verdik idrar tahlili yaptırdık sonuçlar güzel cıktı nst girdim ekg girdim oda güzel cıktı .. bu araada 33+5 de 2650 gram olmuş bebeşim ...6 haftamız kaldı ..
sizler nasılsınız
oşş bulduk beaa
slm kızlar bugun doktara gittik ..kan verdik idrar tahlili yaptırdık sonuçlar güzel cıktı nst girdim ekg girdim oda güzel cıktı .. bu araada 33+5 de 2650 gram olmuş bebeşim ...6 haftamız kaldı ..
sizler nasılsınız
kız sen nerelesin beaa diye konuşuyosun :) bizim buralarda çok kullanırlar o kelimeyi. aman beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yok kıs olur mu öyle şey manyaqbiz gldik siz gidin
yok kıs olur mu öyle şey manyaqvalla otur otur midemi yumrukluyo hanımefendi, sırtım da ağrıdı, az uzanayım didim, yoksa seni bırakır gidermiyimmmmmm
ben kastamonuluyum şekerim, trakyalı değilim yani ama öyle konuşmayı seviyorum ara sıra yaparım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?